Flyttfirma Hässleholm

Vi erbjuder prisvärda flyttfirmor i Hässleholm

Vill du kunna njuta mer av att bo i Hässleholm? Vill du samtidigt ge dig själv ett rent och fint hem? Vi på Qleano har svaret. Låt oss ta hand om städningen hemma hos dig. Vi erbjuder billig städning till alla, oavsett om du bor i en stor villa, en mysig stuga eller en liten lägenhet. Vår städtjänst är både prisvärd och effektiv. Dessutom är det möjligt att få ett bättre pris genom RUT-avdraget. Allt du behöver för att få städhjälp i vardagen kan vi ge dig redan idag.

En städförmedling som du kan lita på

För oss är det viktigt att du känner dig säker på oss och de städare vi anlitar. Vi är en städförmedling som lägger stort fokus på att de städföretag vi arbetar med håller hög kvalitet. Innan vi börjar ett samarbete så utför vi flera kontroller och besiktningar, både av företagets städning och även gällande deras verksamhet. När du vill ha städhjälp från oss skickar vi iväg städare från ett av de städföretag i Hässleholm som vi arbetar med. Vi tar hand om allt kommunikation och ser till att städarna gör bästa möjliga jobb, bland annat genom att tillhandahålla tydliga checklistor och ha en nöjd kund-garanti.

Städning som passar just dig

De städuppdrag som kommer in till oss skiljer sig en hel del. Vi tar oss an både flyttstädning i Hässleholm och även korridorsstädning i stora bostadshus samt vardagsstädning ett par gånger i månaden. Ifall det är aktuellt erbjuder vi även hemstädning i Hässleholm samt städning i Hässleholm. Oavsett vad det är för städning du behöver hjälp med så kan vi stå till din tjänst. Med RUT-avdraget kan du dra av halva arbetskostnaden upp till en gräns på tusentals kronor. Använd dig av skatteavdraget för att få till ett billigare pris. Låt oss komma hem till dig för att städa så fort som möjligt. Hör av dig till oss om du har några frågor eller om du vill ha ett prisförslag.

STRÅLANDE!
Ditt meddelande är mottaget och vi återkommer till dig så snart vi har möjlighet.

Kostnadsfri offert inom 1 minut Svar direkt via mail eller sms.

Städ- & flyttjänster Hässleholm

Över 40 000 utförda uppdrag i hela Sverige
Kundrecension - flyttstädning Malin
star star star star star

Bra service, lätta att få tag på och måna om att det skulle bli ett bra jobb. Kan varmt rekommendera!

Kundrecension - Flyttstädning Sofia
star star star star star

Otroligt bra bemötande! Trots sista minuten-förfrågan fixade de städningen med glänsande resultat. Rekommenderas varmt!

Kundrecension - flyttstädning Erik
star star star star star

Jag är väldigt nöjd med flytttjänsterna. Snabb offert per mail och smidig bokning.