Flyttfirma Norrtälje

Hitta rätt flyttfirma för din flytt i Norrtälje

Ska du flytta i eller omkring vackra Norrtälje? Vad härligt, vi hoppas att du kommer stormtrivas i ditt nya hem. Men innan det är dags för dig att komma i ordning så måste du ju ta dig igenom en flytt. Just därför har vi samlat alla de bästa flyttfirmorna i Norrtälje här hos oss på Qleano, för om det är något vi är experter på så är det just flytthjälp. Så läs vidare för mer information om att anlita en flyttfirma, eller fyll i vårt kontaktformulär här till höger för att snabbt och smidigt få en kostnadsfri offert. Är det så att du har några frågor sen så är du såklart mer än välkommen att kontakta oss!

Vad kostar det att anlita flytthjälp i Norrtälje?

Först och främst så vill vi nämna att nu för tiden så gäller RUT-avdraget även vid flytthjälp. Tack vare det så kan du dra av så mycket som 50% på arbetskostnaden när du anlitar en flyttfirma, vilket minst sagt gör en hel del på priset. Dessutom sköter vi på Qleano hand om allt administrativt, så när du får din faktura har vi därför redan gjort avdraget åt dig.

Men du kanske undrar vad det kostar att använda sig av flytthjälp även innan man gör RUT-avdraget? Det kan vi förstå, men tyvärr är det inte helt enkelt att säga ett exakt pris som gäller alla typer av flyttar. Dels handlar det om hur många kvadratmeter du ska flytta ifrån, men även hur mycket hjälp du vill ha. Att ta hjälp med packningen och inte bara lyft och transport kostar såklart lite mer än bara det sistnämnda på egen hand. Vårt tips är därför att fylla i vårt kontaktformulär och på så sätt får du ett fast pris helt anpassat efter dig och din flytt.

Smarta tips för en smidig flytt

Även fast att man har anlitat en riktigt bra flyttfirma så finns det ändå en hel del man måste ta tag i, en flytt händer sällan av sig själv, tyvärr. Men planerar man bra och sätter igång i god tid så behöver det faktiskt inte vara så stressigt och omtumlande, just därför har vi samlat ihop tre tips som förhoppningsvis kan hjälpa dig här:

  • Ett av de bästa tipsen vi kan ge dig, om vi får säga det själva, är att packa allt du kommer behöva under de första dagarna på ett och samma ställe. Det kan var handdukar, kaffekoppar, mobilladdaren eller liknande, men om du vet var du hittar allt du verkligen behöver kommer din flytt bli så mycket enklare.
  • Ta tillfället i akt och rensa ut ordentligt bland alla dina ägodelar. Dela in det i två kategorier, sånt som tyvärr måste slängas och sånt som kan säljas. Tack vare det kan du sen få ett riktigt bra bidrag till inredningen i det nya hemmet.
  • Gör det inte mer komplicerat än det behöver vara, och ta hjälp med flyttstädningen! Det sista man vill göra när man precis flyttat är trots allt att spendera tid i det gamla hemmet istället för det nya. Du kan läsa mer om flyttstädning i Norrtälje här.

Vi hoppas att du fått svar på några frågor, och känner att du har bättre koll inför din flytt. Stort lycka till från oss!

STRÅLANDE!
Ditt meddelande är mottaget och vi återkommer till dig så snart vi har möjlighet.

Kostnadsfri offert inom 1 minut Svar direkt via mail eller sms.

Städ- & flyttjänster Norrtälje

Över 40 000 utförda uppdrag i hela Sverige
Kundrecension - flyttstädning Malin
star star star star star

Bra service, lätta att få tag på och måna om att det skulle bli ett bra jobb. Kan varmt rekommendera!

Kundrecension - Flyttstädning Sofia
star star star star star

Otroligt bra bemötande! Trots sista minuten-förfrågan fixade de städningen med glänsande resultat. Rekommenderas varmt!

Kundrecension - flyttstädning Erik
star star star star star

Jag är väldigt nöjd med flytttjänsterna. Snabb offert per mail och smidig bokning.