Flyttfirma Norrtälje

Söker du flyttfirma i Norrtälje?

Det är lättare än någonsin att få hjälp med städningen hemma. Och det bästa av allt är att det kan göra enorm skillnad. Helt plötsligt behöver du inte ta hand om det allra jobbigaste på egen hand, våra professionella städare kan ta hand om det åt dig. Du får mer tid över till det viktiga i livet, exempelvis fina stunder med din partner eller roliga aktiviteter med barnen. Eller så kan du lägga tiden på dig själv, din fritid och dina intressen. Gör som tusentals andra och låt oss hjälpa dig med din städning i Norrtälje redan idag. En av våra tjänster vi utför är flyttstädning Norrtälje, där fönsterputs och besiktningsgaranti ingår.

Städförmedling som tar hand om allt

Vi på Qleano vill göra det lätt för dig att få hjälp. Vi är en städförmedling som arbetar tillsammans med flera städfirmor i Norrtälje. När du anlitar oss kan du räkna med att du får hem professionella städare som kommer att ge dig ett tillfredställande resultat. Våra offerter har alltid fasta priser och en detaljerad lista över vad städarna kommer att utföra. Detta ger dig full kontroll över städningen. Eftersom du dessutom kan dra av halva arbetskostnaden med hjälp av RUT-avdraget så finns det stora möjligheter att få billig städhjälp med vår hjälp. Detta gäller alltså för all vår städning i Norrtälje, även hemstädning i Norrtälje.

Hör av dig redan idag!

På samma sätt som du använder en flyttfirma i Norrtälje för att hjälpa dig med din flytt kan du använda dig av oss för att få hjälp med din städning. Har du några frågor kring våran tjänst, eller kanske hur du utnyttjar RUT-avdraget, hör gärna av dig till oss så kan vi berätta mer. Exakt hur mycket just din städning kommer att kosta beror på flera faktorer, bland annat hur mycket du vill att vi ska städa och hur stor yta det handlar om. Kom ihåg att vi tar oss an alla utmaningar, från små lägenheter till stora villor.

STRÅLANDE!
Ditt meddelande är mottaget och vi återkommer till dig så snart vi har möjlighet.

Kostnadsfri offert inom 1 minut Svar direkt via mail eller sms.

Städ- & flyttjänster Norrtälje

Över 40 000 utförda uppdrag i hela Sverige
Kundrecension - flyttstädning Malin
star star star star star

Bra service, lätta att få tag på och måna om att det skulle bli ett bra jobb. Kan varmt rekommendera!

Kundrecension - Flyttstädning Sofia
star star star star star

Otroligt bra bemötande! Trots sista minuten-förfrågan fixade de städningen med glänsande resultat. Rekommenderas varmt!

Kundrecension - flyttstädning Erik
star star star star star

Jag är väldigt nöjd med flytttjänsterna. Snabb offert per mail och smidig bokning.