Flyttstädning Stockholm

Prisvärd och kvalitativ flyttstädning i Stockholm

Att städa är nödvändigt. För de allra flesta är det dock snarare ett nödvändigt ont. Att städa är nämligen ofta tidskrävande, ansträngande och, om man skall vara helt ärlig, inte speciellt roligt. Därför är det också något som de flesta människor undviker eller slarvar sig igenom för att snabbt klara av det allra nödvändigaste. Man ignorerar vikten av att hålla hemmet rent. Renlighet är mycket viktigt för att vi skall må bra och hålla oss friska. Människan mår inte bra av att bo i smutsiga miljöer, det är varken bra för psyket eller den fysiska hälsan. Det går dock att ha ett hem som är rent och fint samtidigt som man slipper städa. Det är bara att ta in hjälp utifrån, att anlita ett städbolag, som hjälper till med underhållet av hemmet. Detta är en mycket bra lösning för den som inte vill, kan eller har tid att städa själv. Väljer man den här lösningen kommer en städare hem till en så ofta man önskar och tar tag i de göromål man vill ha hjälp med.

Erfarenhet och rutin på flyttstäd

På Qleano har man stor erfarenhet av olika typer av städning i Stockholm. Vi utför hemstädning Stockholm med omnejd. Vi tar oss an alla typer av hemstädningar och erbjuder en rad olika tjänster, från storstädning till att hitta en passande flyttfirma i Stockholm. Vi gör allt från regelbundna veckostädningar till större och mer grundliga rengöringar. Vi putsar även fönster och utför en rad andra hushållsnära tjänster. Genom att anlita oss kan man vara säker på att anlita en seriös och professionell städfirma som utför jobbet snabbt och effektivt. Man kan också vara säker på att det utförda jobbet håller en mycket hög kvalitet. Vårt främsta mål är alltid att våra kunder skall känna sig helt nöjda med våra tjänster och vi jobbar också därefter. Det vill säga mycket noggrant men samtidigt tids- och kostnadseffektivt.

Smarta tjänster i Stockholm

Oavsett om du bor i Stockholm eller har ditt företag här kan vi på Qleano hjälpa dig med städning. Förutom våra tjänster som innefattar flyttstäd och hemstädning kan vi även erbjuda mer specifika områden. Kanske behöver endast hjälp med fönsterputsning, eller trappstädning? Detta är något vi hjälper dig med. Som ett städföretag som erbjuder helhetslösningar har vi även möjlighet att skräddarsy lösningar som passar perfekt för dig. Vi inriktar oss på städ för såväl företag som privatpersoner. Kanske har du en byggfirma och behöver röja undan efter projektet är färdigt? Att städa på en byggarbetsplats är ett omfattande arbete som tar tid. Vårt städföretag har såväl erfarenhet som utrustning samt kompetens för att effektivt utföra byggstädning. Kontakta oss gärna så berättar vi mer.

Använd rut-avdraget

Idag är det inte längre någon lyx att få hemstädning. Eftersom vi i Sverige har något som kallas för rut-avdrag kan du som privatperson få ner kostnaden rejält för såväl flyttstädning som hemstädning. Rut-avdraget innefattar alla hushållsnära tjänster som bland annat städ, trädgårdsarbete och barnpassning. Avdraget gör att du kan dra ner kostnaden med 50 % på arbetskostnaden. Du får göra avdrag på upp till 25 000 kronor per år och person. Är du över 65 år får du göra avdrag på upp till 50 000 kronor. Det finns bra information hos Skatteverket om hur rut-avdraget fungerar.

Rut-avdraget är en förkortning för Rengöring, Underhåll och Tvätt.

Upptäck fördelarna med att anlita städföretag i Stockholm

Ska du byta bostad i huvudstaden? Då har du alla anledningar till att anlita flyttstädning. Vi på Qleano hjälper dig ta itu med bostaden efter att den är tömd. Vi ser till att den är skinande ren och i perfekt skick för att du ska slippa konflikter med den nya ägaren.

Flyttstäd är en långdragen procedur då allt måste vara tipptopp. Till och med utrymmen som bakom kylskåpet eller inuti ugnen måste vara rengjorda. Under en flytt finns det tusen andra saker du hellre lägger din tid på än att skrubba golvet och tömma golvbrunnar. Överlåt städningen åt oss!

Fönsterputsning

En av våra populära tjänster i Stockholm är fönsterputsning. Att putsa fönster är jobbigt och kräver viss finess för att fönstren ska bli skinande rena. Men rena fönster gör enorm skillnad och det märks tydligt när de är rengjorda. Helt plötsligt ser du tydligt omgivningen utanför dina fönster. Dessutom får du ett trevligare ljusinsläpp. Fönsterputsning ingår när du bokar flyttstädning i Stockholm.

Kontorsstädning

En populär tjänst för företag är kontorsstädning. För att personalen ska kunna jobba i en trevlig och fräsch miljö är det såklart viktigt att arbetsplatsen är ren och städad. Vi på Qleano erbjuder kontorsstädning. Du kan anlita oss regelbundet, vi skickar då ett städteam på önskad dag och tid veckovis om du vill. Börja arbetsveckan i en fin och städad miljö!

Kontakta oss redan idag om du behöver hjälp med städning i Stockholm!

STRÅLANDE!
Ditt meddelande är mottaget och vi återkommer till dig så snart vi har möjlighet.

Kostnadsfri offert inom 1 minut Svar direkt via mail eller sms.

Städ- & flyttjänster Stockholm

Över 40 000 utförda uppdrag i hela Sverige
Kundrecension - flyttstädning Malin
star star star star star

Bra service, lätta att få tag på och måna om att det skulle bli ett bra jobb. Kan varmt rekommendera!

Kundrecension - Flyttstädning Sofia
star star star star star

Otroligt bra bemötande! Trots sista minuten-förfrågan fixade de städningen med glänsande resultat. Rekommenderas varmt!

Kundrecension - flyttstädning Erik
star star star star star

Jag är väldigt nöjd med flytttjänsterna. Snabb offert per mail och smidig bokning.