Flyttfirma Norrköping

Kostnadseffektiv och säker flytthjälp i Norrköping

En flytt tar mycket tid i anspråk, det kan alla som någon gång flyttat intyga. Förutom all administration runt själva bostadsbytet ska du även packa ned ett helt hem, införskaffa flyttlådor, flyttstäda och transportera ditt hem till en helt ny adress. Inte konstigt att flytten är en av de största, och stressigaste, sakerna du är med om i ditt liv. Det måste dock inte vara så. Genom att ta hjälp med flytthjälp av en beprövad och kontrollerad flyttfirma i Norrköping kan du spara mycket tid och energi i din flytt. Vi på Qleano hjälper dig till en smidigare flytt i Norrköping.

Qleano har funnits sedan 2011 och genomför årligen tiotusentals uppdrag. I Norrköping har vi hjälpt kunder med flytthjälp och flyttstädning i snart ett decennium. Vi har med andra ord stor erfarenhet och kunskap om hur vi gör din flytt så smidig och enkel som möjligt, till ett bra pris.

Kostnadseffektiv och säker flytthjälp i Norrköping

När du anlitar en flyttfirma för att utföra din flytthjälp finns det ett antal saker som är viktiga att tänka på. Bolaget som utför din flytt ska ha trafiktillstånd, rätt försäkringar och kan med fördel följa Bohag 2010. Bohag 2010 är en standard som kan användas för vilka villkor som ska tillämpas mellan flyttföretaget och kunden som bokar flytthjälp. När du ber om en offert på flytthjälp i Norrköping via Qleano så har vi redan gjort kontrollerna åt dig. Alla företag som är anslutna till Qleano och utför flyttuppdrag för dig som kund i Norrköping har gått igenom våra kontroller.

Kostnadsfri offert och Rut-avdrag för flytt

För din trygghets skull får du alltid ett fast pris i våra offerter, oavsett vilka tjänster du väljer att boka. Efter dina behov paketerar vi ihop en offert. Du kan välja att få hjälp med packning, transport, att bära men också med flyttstädning. Genom att boka via oss på Qleano får du en helhetslösning som gör din flytt smidigare.

Precis som flyttstädning så har du även rätt till Rut-avdraget för flytthjälp. Allt detta administreras av oss på Qleano och både din offert och din faktura kommer att ange beloppet efter Rut-avdraget, dvs. att avdraget redan är reducerad från ditt pris.

För att få pris från en lokal flyttfirma i Norrköping använder du ett av våra formulär på hemsidan. Vi återkommer då med all information du behöver får att få en kostnadsfri och snabb offert på din flytthjälp.

STRÅLANDE!
Ditt meddelande är mottaget och vi återkommer till dig så snart vi har möjlighet.

Kostnadsfri offert inom 1 minut Svar direkt via mail eller sms.

Städ- & flyttjänster Norrköping

Över 40 000 utförda uppdrag i hela Sverige
Kundrecension - flyttstädning Malin
star star star star star

Bra service, lätta att få tag på och måna om att det skulle bli ett bra jobb. Kan varmt rekommendera!

Kundrecension - Flyttstädning Sofia
star star star star star

Otroligt bra bemötande! Trots sista minuten-förfrågan fixade de städningen med glänsande resultat. Rekommenderas varmt!

Kundrecension - flyttstädning Erik
star star star star star

Jag är väldigt nöjd med flytttjänsterna. Snabb offert per mail och smidig bokning.