Flyttfirma Norrköping

Smidig flyttstädning i Norrköping när du går via oss

En flytt är fylld med små och stora utmaningar, moment och krav, oavsett om du hyr en lägenhet eller äger en villa. Både hyresvärden och mäklaren vill att du efterlämnar dig ett rent, städat och snyggt hem. Detta är något du ska göra utöver alla andra jobbiga saker, från att packa ned allt i flyttlådor till att anlita en flyttfirma för transport och se till att det nya hemmet blir beboeligt så fort det bara går. Flyttstädningen är viktig men oftast hamnar den långt ned i prioritetslistan. Det är sällan man har energi över för att börja städa sitt gamla hem, speciellt med den noggrannhet som flyttstädningen kräver. Gör det enkelt för dig själv. Anlita en professionell städfirma och lämna över ansvaret för flyttstädning Norrköping helt och hållet.

Effektiv städning i Norrköping

Vi på Qleano tar oss an alla möjliga typer av städning i Norrköping, från flyttstädning till hemstädning i Norrköping, korridorstädning och mycket mer. Vi arbetar med städföretag från hela Sverige och har noggranna kontroller innan vi påbörjar ett samarbete. Dessutom är alla våra städuppdrag noggrant planerade och styrda, bland annat med detaljerade checklistor som vi har utvecklat tillsammans med mäklarsamfundet. På så sätt kan vi säkerställa att vi utför våra städningar efter bästa förmåga. Som om inte det vore nog har vi även en nöjd kund-garanti på 14 dagar, allt för att du som kund ska kunna känna dig tillfreds med resultatet.

Lägg tid på sånt som är roligt

Det finns gott om spännande och roliga saker att göra när du är mitt inne i en flytt i Norrköping. Istället för att ägna en hel dag till att skura golv, damma av lister och se till att varenda liten yta är rengjord kan du inreda ditt nya hem och se till att det blir mysigt och hemtrevligt. Hör av dig till oss redan idag om du behöver flytthjälp i Norrköping.

STRÅLANDE!
Ditt meddelande är mottaget och vi återkommer till dig så snart vi har möjlighet.

Kostnadsfri offert inom 1 minut Svar direkt via mail eller sms.

Städ- & flyttjänster Norrköping

Över 40 000 utförda uppdrag i hela Sverige
Kundrecension - flyttstädning Malin
star star star star star

Bra service, lätta att få tag på och måna om att det skulle bli ett bra jobb. Kan varmt rekommendera!

Kundrecension - Flyttstädning Sofia
star star star star star

Otroligt bra bemötande! Trots sista minuten-förfrågan fixade de städningen med glänsande resultat. Rekommenderas varmt!

Kundrecension - flyttstädning Erik
star star star star star

Jag är väldigt nöjd med flytttjänsterna. Snabb offert per mail och smidig bokning.