Flyttfirma Trollhättan

Flyttfirmor i Trollhättan – Snabb och smidig flytt med rätt hjälp

Är det dags att packa ihop ditt hem och flytta till ett nytt i Trollhättan? Vad spännande! Att flytta är alltid en rolig om än omtumlande och stressig händelse i livet. Och ännu bättre upplevelse brukar det bli om man använder sig av en flyttfirma som kan hjälpa en med ens flytt. Här hos oss på Qleano har vi samlat de bästa flyttfirmorna som mer än gärna hjälper till och lyfter tunga lådor, så att du snabbt och smidigt kan komma på plats i ditt nya hem. 

Visste du att en flyttfirma inte bara kan hjälpa till med flyttandet i sig, utan även packning? För många så är packningen det största och mest stressiga momentet med en flytt, men med bra hjälp behöver det alltså inte alls vara så. Välj själv om du vill ha hjälp med bara nedpackning eller även uppackning. 

Vad kostar det att använda sig av flytthjälp?

Priset på flytthjälp i Trollhättan kan variera en hel del från flytt till flytt, då den ena sällan är den andra lik. Inte minst när det kommer till hur stort bohaget är. Om en stor familj med många barn ska flytta från en stor villa kommer priset, kanske inte helt oväntat, vara högre än för den som ska flytta själv från en liten lägenhet. Det bästa är därför att du fyller i vårt kontaktformulär här till höger och på så sätt kan vi ge dig ett pris som är baserat enbart på dina behov. Det är helt gratis att få din offert, och det innebär inga skyldigheter för dig. Dessutom så får du ett fast pris, så du behöver inte oroa dig för att det kommer tillkomma några dolda kostnader längre fram.

Glöm heller inte bort RUT-avdraget! Nu för tiden gäller RUT-avdraget nämligen också för arbetskostnaden vid flytthjälp, vilket innebär att du kan dra av 50% av kostnaden för din flyttfirma. Dessutom så gör vi avdraget åt dig, så när du får fakturan och ska betala för din hjälp med flytten så har rabatten redan dragits av. Du behöver inte göra något, bra va?

Ta hjälp med flyttstädningen också

När vi på Qleano säger att vi är experter på flytt så menar vi verkligen det. Det är nämligen inte bara flytthjälp vi har koll på, utan även städning. För när flyttlasset gått och din gamla bostad äntligen är tömd på alla dina saker så finns det egentligen bara en uppgift kvar. Ja, förutom att packa upp och komma i ordning i det nya hemmet, såklart. Nämligen flyttstädningen! Något som verkligen brukar ta emot när allt man vill är att spendera tid i sitt nya hem. Så varför inte göra det och ta hjälp med flyttstädningen? Du kan läsa mer om flyttstädning i Trollhättan här hos oss på Qleano, och även få en offert på vad det skulle kosta helt gratis. Och du, tänk på att precis som vid flytthjälp så gäller även RUT-avdraget vid flyttstädning, så du kan dra av på summan även där.

STRÅLANDE!
Ditt meddelande är mottaget och vi återkommer till dig så snart vi har möjlighet.

Kostnadsfri offert inom 1 minut Svar direkt via mail eller sms.

Städ- & flyttjänster Trollhättan

Över 40 000 utförda uppdrag i hela Sverige
Kundrecension - flyttstädning Malin
star star star star star

Bra service, lätta att få tag på och måna om att det skulle bli ett bra jobb. Kan varmt rekommendera!

Kundrecension - Flyttstädning Sofia
star star star star star

Otroligt bra bemötande! Trots sista minuten-förfrågan fixade de städningen med glänsande resultat. Rekommenderas varmt!

Kundrecension - flyttstädning Erik
star star star star star

Jag är väldigt nöjd med flytttjänsterna. Snabb offert per mail och smidig bokning.