Flyttfirma Trollhättan

Vi erbjuder prisvärda flyttfirmor i Trollhättan

Det är nog få personer som verkligen älskar att städa. De allra flesta tycker om resultatet, ett rent och fint hem. Ibland kan det vara något som gör att städningen hemma blir mindre prioriterad, exempelvis jobbet, familjelivet eller att energin helt enkelt inte räcker till. Om du bor i Trollhättan och känner att du behöver hjälp med städningen, hör av dig! Vi på Qleano hjälper varje dag tusentals personer med städningen, inte bara i Trollhättan utan runt om i hela Sverige.

En städförmedling som gör det lätt för dig

Vi på Qleano är en städförmedling, vilket innebär att vi tar emot städuppdrag och fördelar dessa till de städföretag vi arbetar med. Genom oss kan du se till att du får ett bra och framför allt tydligt pris. Företagen vi jobbar med har kontrollerats av oss innan vi inleder samarbeten. Innan städningen får du en prisoffert från oss där det tydligt anges vad som kommer att städas och vad det kommer att kosta. När städningen är utförd har vi en nöjd kund-garanti på två veckor, vilket ger dig gott om tid att kontrollera arbetet och känna dig tillfreds över resultatet.

Regelbunden städning eller billig flytthjälp

Våra städuppdrag kan se ut på alla möjliga sätt. Vi hjälper lika gärna till med flyttstädning i Trollhättan som med regelbunden hemstädning i Trollhättan eller trapphusstädning var fjärde månad. Inga uppdrag är för små eller för stora för oss. Gör som många andra trollhättebor och använd vårt kontaktformulär för att ange vad du vill att vi ska städa hos dig. Vi skickar snabbt tillbaka en prisoffert och tar kontakt med dig för att reda ut detaljerna. Du kan alltid lägga till fler delar till din städning i Trollhättan om du skulle vilja det, exempelvis garagestädning eller kanske något helt annat. Och du, kom ihåg att du kan dra av halva arbetskostnaden med hjälp av RUT-avdraget. Fråga oss om detta ifall du är osäker, vi förklarar gärna.

STRÅLANDE!
Ditt meddelande är mottaget och vi återkommer till dig så snart vi har möjlighet.

Kostnadsfri offert inom 1 minut Svar direkt via mail eller sms.

Städ- & flyttjänster Trollhättan

Över 40 000 utförda uppdrag i hela Sverige
Kundrecension - flyttstädning Malin
star star star star star

Bra service, lätta att få tag på och måna om att det skulle bli ett bra jobb. Kan varmt rekommendera!

Kundrecension - Flyttstädning Sofia
star star star star star

Otroligt bra bemötande! Trots sista minuten-förfrågan fixade de städningen med glänsande resultat. Rekommenderas varmt!

Kundrecension - flyttstädning Erik
star star star star star

Jag är väldigt nöjd med flytttjänsterna. Snabb offert per mail och smidig bokning.