Flyttfirma Kungälv

Flytthjälp i Kungälv

Om du bor i Kungälv och är i behov av flytthjälp, har du hittat helt rätt. Vi på Qleano förmedlar kvalitetssäkrade flyttfirmor i Kungälv. Du väljer själv hur mycket hjälp du behöver, vissa vill exempelvis ha en helhetslösning där vi tar itu med såväl flyttstädning som flytthjälp i Kungälv. Andra föredrar att endast få hjälp med transporten eller packningen. När det kommer till att anlita en flyttfirma i Kungälv eller andra städer, är det alltid viktigt att välja seriösa aktörer. Även om de flesta registrerade städ- och flyttfirmor är pålitliga finns det alltid de som inte går att lita på. När du väljer oss som din flyttfirma i Kungälv förmedlar vi ett flyttföretag som arbetar varsamt, rutinerat och effektivt. Självklart är samtliga av våra anslutna städ- och flyttfirmor i Kungälv certifierade, betalar samtliga skatter och avgifter samt har försäkringar.

Våra anslutna flyttfirmor i Kungälv följer riktlinjer i Bohag 2010 vilket innebär att företagen arbetar fackmannamässigt. Inget slarv eller ovarsam hantering helt enkelt. Dessutom sparar du som kund oerhört mycket tid. För en privatperson kan det ta många dagar, eller ibland ännu längre tid beroende på bostadens storlek, att packa och flytta. När du anlitar flytthjälp i Kungälv via oss på Qleano kommer det ett helt team som hjälps åt för att alla moment ska gå så smidigt och snabbt som möjligt.

En flyttfirma med helhetslösningar

Vi har våra egna fordon och vårt eget packmaterial, vilket innebär att du inte behöver bistå med någonting. Du kan kolla in vår checklista för flytt i Kungälv för att se exakt vad som ingår i priset. Skulle du sakna något, exempelvis fönsterputsning, är det bara att kontakta oss och lägga till det som extratjänst. En flyttfirma i Kungälv tar pris utifrån antal arbetstimmar eller projekt. Vi kan göra en prisuppskattning om du fyller i uppgifter om bostaden och vad du behöver hjälp med här på sidan. När du anlitar oss får du naturligtvis garanti på arbetet, vi vill ju att du ska bli nöjd.

Spara din värdefulla tid åt att komma iordning i den nya bostaden medan vi sköter resten. Vår flyttfirma i Kungälv hjälper dig från början till slut. Skulle du vilja fixa den nya bostaden innan du flyttar in kan du även kontakta oss för att få städhjälp och fönsterputsning innan. Alltid lyxigt när du ska flytta in i ditt nya hem.

STRÅLANDE!
Ditt meddelande är mottaget och vi återkommer till dig så snart vi har möjlighet.

Kostnadsfri offert inom 1 minut Svar direkt via mail eller sms.

Städ- & flyttjänster Kungälv

Över 40 000 utförda uppdrag i hela Sverige
Kundrecension - flyttstädning Malin
star star star star star

Bra service, lätta att få tag på och måna om att det skulle bli ett bra jobb. Kan varmt rekommendera!

Kundrecension - Flyttstädning Sofia
star star star star star

Otroligt bra bemötande! Trots sista minuten-förfrågan fixade de städningen med glänsande resultat. Rekommenderas varmt!

Kundrecension - flyttstädning Erik
star star star star star

Jag är väldigt nöjd med flytttjänsterna. Snabb offert per mail och smidig bokning.