Flyttfirma Boden

Kvalitétssäkrade lokala flyttfirmor i Boden

Bor du i Boden och behöver flytthjälp? Vi på Qleano kan förmedla en pålitlig flyttfirma i Boden som gärna hjälper till. När det kommer till att anlita serviceföretag samt hantverkare och liknande, kan det kännas ganska svårt att välja rätt företag. Det finns helt enkelt väldigt många aktörer på marknaden. De flesta är pålitliga men precis som med allt annat i världen finns det också företag som inte går att lita på. När du anlitar flyttfirmor i Boden via oss på Qleano behöver du inte oroa eller bekymra dig. Vi säkerställer att samtliga av våra ansluta firmor betalar sina avgifter, har F-skatt, försäkringar samt yrkestrafiktillstånd som gör själva transporten av bohaget säkrare. Förutom flytthjälp erbjuder vi även flyttstädning i Boden och hemstädning i Boden.

Genom regelbundna kontroller av våra anslutna flyttfirmor i Boden är det lätt för dig som kund att bli matchad med rätt företag. Du kan antingen välja att fylla i vårt korta formulär på sidan och sedan invänta offert eller ringa vår kundtjänst och boka in en tid. Flyttfirma i Boden pris varierar utifrån storlek på bohag och boyta. Kanske vill du även passa på att lägga till andra tjänster, exempelvis fönsterputsning, städning av biutrymmen, saneringsarbeten eller flyttstädning i Boden. Många som ska flytta tänker att det är onödigt och dyrt att anlita flytthjälp i Boden. Men i och med RUT-avdraget är det faktiskt otroligt prisvärt. Vi drar av 50 % av arbetskostnaden och skickar sedan ut din faktura. Det gäller ju även att väga tid och pengar. Det tar otroligt lång tid att flytta på egen hand eftersom det är många fler moment som måste göras och som är lätta att glömma. Dessutom är det inte sällan slitsamt att flytta. Du kanske behöver hyra en lastbil och liknande. Detta behöver du inte tänka på när du anlitar vår flyttfirma i Boden.

Helhetsleverantör av flytthjälp i Boden

När du anlitar oss tar vi hand om att paketera samtliga saker i hemmet i olika emballage och i stadiga kartonger. Även växter är sådant som lätt kan gå sönder under en flytt, vi ser dock till att packa på rätt sätt. Vi har dessutom flera fordonstyper som används under flytten. Med andra ord, du behöver inte bistå med något, våra flyttfirmor i Boden har allt material som behövs för att slutföra uppdraget. Trots försiktighet och noggrannhet går det tyvärr aldrig att helt utesluta risken för att något går sönder, men det är därför vi också ger alla våra kunder 14 dagars garanti. Efter städningen kanske du vill boka en besiktning eller kontrollera att ditt bohag kommit fram säkert.

STRÅLANDE!
Ditt meddelande är mottaget och vi återkommer till dig så snart vi har möjlighet.

Kostnadsfri offert inom 1 minut Svar direkt via mail eller sms.

Städ- & flyttjänster Boden

Över 40 000 utförda uppdrag i hela Sverige
Kundrecension - flyttstädning Malin
star star star star star

Bra service, lätta att få tag på och måna om att det skulle bli ett bra jobb. Kan varmt rekommendera!

Kundrecension - Flyttstädning Sofia
star star star star star

Otroligt bra bemötande! Trots sista minuten-förfrågan fixade de städningen med glänsande resultat. Rekommenderas varmt!

Kundrecension - flyttstädning Erik
star star star star star

Jag är väldigt nöjd med flytttjänsterna. Snabb offert per mail och smidig bokning.