Flyttfirma Åkersberga

Fast pris från en flyttfirma i Åkersberga

Vi på Qleano är experter på att förmedla riktigt skickliga flyttfirmor i Åkersberga. Vi sätter höga krav på de som vill jobba under vår flagg. Vi gör en noggrann kontroll av företagen, bland annat genom att säkerställa att de innehar F-skatt, att de betalar alla sina skatter och avgifter samt att de har yrkestrafiktillstånd. Men det är inte allt, vi vill även veta hur våra flyttfirmor i Åkersberga gör sitt jobb på plats. Därför utför vi regelbundna kontroller för att säkerställa att uppdragsbeskrivningen efterföljs till punkt och prickar. Våra kunder är det viktigaste, att du är nöjd är vad det handlar om. Vi ger dig 14 dagars garanti samt kan även hjälpa till med andra tjänster rörande en flytt. Till exempel flyttstädning.

Våra anslutna flyttfirmor i Åkersberga hjälper till med både bohagsflytt och packning till endast transporter. Det är du som kund som själv bestämmer vilka moment du vill ha hjälp med. Vi förmedlar även städfirmor och kan gärna återkomma med en offert för såväl flyttstäd som flytthjälp i Åkersberga. Idag är det inte längre någon ”lyxtjänst” att få hjälp med flytthjälp eller flyttstäd eftersom vi har något som kallas för RUT-avdraget. Detta ger dig som är privatperson 50 % avdrag på arbetskostnaderna.  Rut-avdraget går även att tillämpa på flyttstädning i Åkersberga.

En smidigare flytt med både flytthjälp och flyttstädning

Det finns en rad olika saker du slipper ta itu med när du anlitar en flyttfirma i Åkersberga. Du behöver exempelvis inte packa en enda sak, inte heller bära, kånka eller släpa ut dit bohag till flyttbilen. Dessutom slipper du köra runt på enkelriktade smågator med ett stort flyttlass. Därtill sparar du ju väldigt mycket tid. Det finns alltid något annat som måste göras, som att köra barnen till träningen, jobba, tapetsera nya bostaden eller ändra abonnemangen. Det är också värt att veta att en flyttfirma i Åkersberga jobbar med att flytta. Med andra ord arbetar de snabbt och rutinerat men är ändå extremt varsamma och noggranna. När man själv vill göra allt är det lätt hänt att det drar ut väldigt mycket på tiden, att något försvinner eller går sönder samt att man helt enkelt sliter ut sig både fysiskt och psykiskt.

Du får gärna kolla in vår checklista för flytthjälp för att se vad som ingår i flyttfirma i Åkersberga pris. Vi är flexibla och anpassningsbara, vill du exempelvis att vi gör något extra eller om du vill ta bort något av momenten går det naturligtvis att lösa. Hör av dig till vår kundtjänst redan idag!

STRÅLANDE!
Ditt meddelande är mottaget och vi återkommer till dig så snart vi har möjlighet.

Kostnadsfri offert inom 1 minut Svar direkt via mail eller sms.

Städ- & flyttjänster Åkersberga

Över 40 000 utförda uppdrag i hela Sverige
Kundrecension - flyttstädning Malin
star star star star star

Bra service, lätta att få tag på och måna om att det skulle bli ett bra jobb. Kan varmt rekommendera!

Kundrecension - Flyttstädning Sofia
star star star star star

Otroligt bra bemötande! Trots sista minuten-förfrågan fixade de städningen med glänsande resultat. Rekommenderas varmt!

Kundrecension - flyttstädning Erik
star star star star star

Jag är väldigt nöjd med flytttjänsterna. Snabb offert per mail och smidig bokning.