Fönsterputsning

Smutsiga fönster – använd oss för fönsterputsning

För att ett hem skall kännas ombonat och välkomnande är det viktigt att det är i bra skick. Detta betyder oftast att det skall vara inrett på ett tilltalande och inbjudande sätt och, framför allt, att det skall vara rent! Alla gillar vi att ha ett rent och fräscht hem. Det finns knappast någon som inte uppskattar att ha ordning och reda omkring sig och att ha ett väl underhållet hem.
En av de allra viktigaste sakerna för att skapa en härlig känsla i hemmet är rena fönster. Att tvingas titta ut genom smutsiga fönster är något av det värsta som finns. Man kan inte njuta av utsikten inifrån bostaden eftersom de smutsiga rutorna är i vägen och ljuset kommer inte heller in på samma sätt som det gör om fönstren är nyputsade och skinande rena.
Rena fönster kan konstateras vara mycket viktigt för intrycket av och känslan i ett hem. Men att få fönstren rena är inte lika självklart. Att putsa fönster är tidskrävande och inte speciellt roligt. Dessutom är det inte alltid helt lätt att göra det på ett bra sätt. Ränder, missade fläckar, repor och flammighet är några av de problem som brukar uppstå när vanliga hemmastädare ger sig på sina fönster. Dessutom kan fönsterputs innebära klättring och arbete på olägliga och svåråtkomliga platser.
Därför är det säkrast att lämna detta viktiga jobb i händerna på erfarna fönsterputsare. Anlita oss på Qleano så ser vi till att dina fönster blir skinande rena. Vi jobbar snabbt och effektivt och våra fönsterputsare har, förutom stor kunskap, också de allra bästa verktygen och produkterna i branschen att arbeta med. Detta för att säkerställa att vi alltid utför en putsning av högsta kvalitet som i sin tur leder till att våra kunder blir nöjda med vårt arbete.

Ring oss på 010-330 99 55

STRÅLANDE!
Ditt meddelande är mottaget och vi återkommer till dig så snart vi har möjlighet.

Kostnadsfri offert inom 1 minut Svar direkt via mail eller sms.

Fler tjänster

Över 40 000 utförda uppdrag i hela Sverige
Kundrecension - flyttstädning Malin
star star star star star

Bra service, lätta att få tag på och måna om att det skulle bli ett bra jobb. Kan varmt rekommendera!

Kundrecension - Flyttstädning Sofia
star star star star star

Otroligt bra bemötande! Trots sista minuten-förfrågan fixade de städningen med glänsande resultat. Rekommenderas varmt!

Kundrecension - flyttstädning Erik
star star star star star

Jag är väldigt nöjd med flytttjänsterna. Snabb offert per mail och smidig bokning.