Flyttfirma Katrineholm

Vi står till din tjänst när du behöver en flyttfirma i Katrineholm

Alla kan ha nytta av att få lite hjälp med städningen hemma. I vissa fall behövs det mer hjälp, exempelvis om du har mycket att göra och lite tid över till att hålla det rent hemma. Det kan även handla om att det finns alldeles för mycket att städa, något som är vanligt vid en flytt. Vi på Qleano tar hand om både vardagsstädning och flyttstädning i Katrineholm. Med vår hjälp får du både tid och energi över till annat.

Om oss och våra tjänster

Vi på Qleano tillhandahåller en enkel tjänst. Om du vill ha städhjälp i Katrineholm så hör du bara av dig till oss. Vi är en städförmedling som är verksam i flera städer och som arbetar ihop med flera städföretag. Alla företagen som vi delar ut städuppdrag till har kontrollerats noggrant. När du ber om städhjälp så tar vi hand om all kommunikation och vi säkerställer även att du blir nöjd med resultatet. Det spelar ingen roll om du behöver flytthjälp eller om du vill att vi städar en gång i månaden. Alla typer av städuppdrag är intressanta för oss. Vi har möjlighet att erbjuda hemstädning i Katrineholm samt diverse typer av städning i Katrineholm så som byggstädning, trappstädning och visningsstädning.

Du känner väl till RUT-avdraget?

När du ber oss om ett prisförslag så får du en snabb offert som är baserad på vad det är städning du vill ha och hur stor yta vi ska städa. Det är dock värt att nämna att du faktiskt kan få ett billigare pris på din städning genom RUT-avdraget, ett speciellt skatteavdrag som bland annat gäller för just städtjänster. RUT-avdraget gör att du kan dra av halva arbetskostnaden upp till en gräns på 25 000 kronor per person och per år. Personer som är äldre än 65 år har en dubbelt så stor gräns. Om du vill ha städning i Katrineholm så hjälper vi dig gärna, passa på att fråga om avdraget så kan vi gå igenom den enkla processen tillsammans.

STRÅLANDE!
Ditt meddelande är mottaget och vi återkommer till dig så snart vi har möjlighet.

Kostnadsfri offert inom 1 minut Svar direkt via mail eller sms.

Städ- & flyttjänster Katrineholm

Över 40 000 utförda uppdrag i hela Sverige
Kundrecension - flyttstädning Malin
star star star star star

Bra service, lätta att få tag på och måna om att det skulle bli ett bra jobb. Kan varmt rekommendera!

Kundrecension - Flyttstädning Sofia
star star star star star

Otroligt bra bemötande! Trots sista minuten-förfrågan fixade de städningen med glänsande resultat. Rekommenderas varmt!

Kundrecension - flyttstädning Erik
star star star star star

Jag är väldigt nöjd med flytttjänsterna. Snabb offert per mail och smidig bokning.