Flyttfirma Kristinehamn

Flytthjälp från lokala flyttfirmor i Kristinehamn

För dig som vill prioritera din tid på annat än att packa och flytta har vi bra lösningar. Vår flyttfirma i Kristinehamn hjälper gärna till med både flytt samt flyttstädning. Hos Qleano arbetar professionella städfirmor i Kristinehamn och övriga landet. Vi agerar som en förmedlare av flytt- och städtjänster. Fördelen med att anlita oss för din flytt i Kristinehamn är att du själv slipper att leta upp en passande flyttfirma, det fixar vi. Vi har hårda krav för att få ansluta sig som en Qleano-flyttfirma. Bland annat måste alla företag vara certifierade, kvalitetssäkrade, ha försäkring, betala sina skatter och avgifter och naturligtvis ha bra recensioner i bagaget. För självklart är även servicen en viktig del när du väljer flyttfirma i Kristinehamn.

När du anlitar flytthjälp i Kristinehamn kan du själv bedöma om du vill ha hjälp med allt, exempelvis nedpackning, uppackning, flyttstädning och transport. Men du kan även välja endast en del, som själva transporten. Vi erbjuder allt packmaterial samt fordon och våra städfirmor i Kristinehamn har naturligtvis yrkestrafiktillstånd. Skulle du behöva hjälp med något extra, som att lyfta ur en flygel från tredje våningen, putsa fönster eller något annat, är det bara att kontakta oss så hjälper vi dig.

En trygg flytt med Qleano som förmedlare

En flyttfirma i Kristinehamn tar pris utifrån timme eller hela projektet. Vi bedömer och gör en uppskattning om hur lång tid uppdraget kan tänkas ta samt vilket pris vi siktar på. Dock behöver vi en del uppgifter från dig, du kan själv enkelt fylla i ett formulär här på vår hemsida där du helt enkelt beskriver vad du vill ha hjälp med. Nästan alla som anlitar flytthjälp i Kristinehamn och andra städer tycker att det är värt investeringen. Tid är nämligen också pengar. Och tid går det åt, särskilt om du utför alla moment i flytten på egen hand. Det är bättre att leja bort flytthjälp i Kristinehamn åt professionella företag som kan göra jobbet snabbt och enkelt. Då får du mer tid åt allt det andra som också ska göras i och med flytten.
Något som kan vara bra att veta när du anlitar oss som din flyttfirma i Kristinehamn är att vi ger alla våra kunder 14 dagars garanti. Det kan ju ta tid att packa upp allt så då vill vi ge dig två veckor att kontrollera att inget gått sönder eller saknas. Du kan läsa mer om vår garanti på hemsidan samt kontakta vår kundtjänst om du har fler frågor.

STRÅLANDE!
Ditt meddelande är mottaget och vi återkommer till dig så snart vi har möjlighet.

Kostnadsfri offert inom 1 minut Svar direkt via mail eller sms.

Städ- & flyttjänster Kristinehamn

Över 40 000 utförda uppdrag i hela Sverige
Kundrecension - flyttstädning Malin
star star star star star

Bra service, lätta att få tag på och måna om att det skulle bli ett bra jobb. Kan varmt rekommendera!

Kundrecension - Flyttstädning Sofia
star star star star star

Otroligt bra bemötande! Trots sista minuten-förfrågan fixade de städningen med glänsande resultat. Rekommenderas varmt!

Kundrecension - flyttstädning Erik
star star star star star

Jag är väldigt nöjd med flytttjänsterna. Snabb offert per mail och smidig bokning.