Flyttstädning Lund

Bli en av hundratals nöjda kunder som anlitar oss för hemstädning varje månad

Flyttstädning Lund – här hittar du bra städbolag

Att Lund är en omtyckt och populär stad råder det inga tvivel om. Det stora universitetet lockar studenter från hela landet och med närhet till både natur och storstadsliv, är Lund en stad som har allt. Den mysiga och medeltida stadskärnan bjuder in besökare till kultur och historia medan moderna byggnader, shoppinggator och ett rikt uteliv bjuder in till helt andra aktiviteter. Om du ska sälja en bostad kommer du garanterat att få många intresserade köpare på visningen! Se till att allt är på topp innan du bjuder in besökare – flyttstädningen är en otroligt viktig del.

Även för dig som ska flytta från exempelvis en hyreslägenhet är flyttstädningen viktig. Flyttstädning är ett mycket beryktat ord som känns tråkigt och tidskrävande. Dessutom är det inte så lätt som man först kan tro. I en flyttstädning måste allt i bostaden vara rent – till och med under och bakom spisen. Att själv orka lägga tiden på en flyttstädning när du redan befinner dig mitt i flyttkaoset, är inte vanligt. Anlita en av våra professionella städfirmor i Lund och slipp städningen! Vill du även underlätta lite extra kan vi hjälpa dig hitta en flyttfirma i Lund.

Noggranna kontroller och listor

När du anlitar städfirmor i Lund via oss kan du vara säker på att bli nöjd med resultatet. Alla anslutna städföretag hos oss har genomgått kontroller där vi kontrollerar att de har ansvarsförsäkringar och att de betalar alla skatter och sociala avgifter. Dessutom följer våra städare speciella checklistor som Mäklarsamfundet själva iordningställt. Här ingår allt från fönsterputsning och golvmoppning till avtorkning av ventiler, rengöring av golvbrunnar och annat pilljobb som ingår i en flyttstädning. För att snabbt få ett mer exakt pris på flyttstädningen kan du kontakta oss via mejl eller telefon. Utifrån bostadens yta och andra delar, kan vi ge dig ett prisexempel. Är du intresserad av annan typ av städning i Lund, såsom hemstädning i Lund kan du höra av dig till oss för en offert.

Bli kontaktad