Flyttfirma Sandviken

Sandvikens smidigaste flytthjälp

Dags för flytt i Sandviken? Vill du slippa ta itu med allt på egen hand? Något av det mest tidskrävande och fysiskt slitsamma under en flytt är själva packningen och transporten. Ofta behöver man hyra flyttbil, fixa kostsamt packmaterial samt lägga mycket tid på att packa ner hela bohaget. Men det behöver förstås inte vara så. Genom att anlita en flyttfirma via oss på Qleano kan du känna dig säker på att få ett företag som är pålitligt och rutinerat. Som förmedlare av flyttfirmor i Sandviken och övriga landet säkerställer vi alltid att kvalitet och utförande är på topp. Vi kontrollerar bland annat att våra aktörer har F-skatt, betalar arbetsgivaravgifter, har yrkestrafiktillstånd och goda omdömen. Du kan självklart också anlita oss för flyttstädning i Sandviken.

Vi kan hjälpa till med så mycket eller så lite du vill. Det går bra att anlita oss endast för själva transporten, men också för hela flytten. Vi kan paketera, lasta och transportera samt utföra den ökända flyttstädningen åt dig. Du kan alltid använda RUT-avdraget för våra tjänster, vilket ger dig ett rabatterat pris där 50 % av arbetskostnaden går bort. För privatpersoner under 65 år gäller 50 % på arbetskostnaden på upp till 25 000 kronor per år. Är du över 65 år är summan upp till 50 % per år. Vi på Qleano drar av RUT-avdraget när fakturan skickas ut, det är alltså redan fixat och klart.

En helhetslösning för din flytt

Många som flyttar har vissa saker i hemmet som är särskilt krångliga att flytta. Det kan handla om ett piano eller en flygel, särskilt ömtåliga ägodelar som vaser eller växter och liknande. Våra anslutna flyttfirmor i Sandviken har dock olika typer av packmaterial och arbetar även med särskilda tekniker för att allt ska ligga säkert och stadigt i sina flyttkartonger. Givetvis står vi för packmaterialet.

Efter att din flytt i Sandviken är klar har du 14 dagars garantitid. Under dessa veckor kan du hinna boka in besiktning för att säkerställa att allt är bra. Vi på Qleano gör även regelbundna kontroller för att säkerställa att våra flyttfirmor i Sandviken utför arbetet i enlighet med uppdragsbeskrivningen. Kom ihåg att meddela vår kundtjänst inom de tre första dagarna efter flytten om något av bohaget skulle saknas eller om något skulle vara trasigt. Fördelen med att anlita oss på Qleano är att vi sköter all kommunikation och svarar på dina frågor. Du når oss både via mejl och telefon.

STRÅLANDE!
Ditt meddelande är mottaget och vi återkommer till dig så snart vi har möjlighet.

Kostnadsfri offert inom 1 minut Svar direkt via mail eller sms.

Städ- & flyttjänster Sandviken

Över 40 000 utförda uppdrag i hela Sverige
Kundrecension - flyttstädning Malin
star star star star star

Bra service, lätta att få tag på och måna om att det skulle bli ett bra jobb. Kan varmt rekommendera!

Kundrecension - Flyttstädning Sofia
star star star star star

Otroligt bra bemötande! Trots sista minuten-förfrågan fixade de städningen med glänsande resultat. Rekommenderas varmt!

Kundrecension - flyttstädning Erik
star star star star star

Jag är väldigt nöjd med flytttjänsterna. Snabb offert per mail och smidig bokning.