Flyttstädning Helsingborg

Bli en av hundratals nöjda kunder som anlitar oss för flyttstädning varje månad

Flyttstädning Helsingborg – fast pris & kostnadsfri offert

Ska du byta bostad i Helsingborg? En flytt är oftast väldigt rolig och också spännande eftersom du ska flytta in i en ny bostad. En flytt innebär också många timmar av arbete – allt från packning av alla grejer till uppsägning av diverse abonnemang, teckna nya avtal och städning. Ofta är en flytt lätt kaosartad, men det behöver inte vara så. Att själv ta hand om flyttstädningen är fullt möjligt, men de flesta som flyttar brukar ändå välja att anlita en städfirma som tar hand om just städbiten. Anledningen är att en flyttstädning är otroligt omfattande, det är mängder av moment som ska utföras. Det är lätt att glömma bort städmoment vilket tyvärr kan resultera i missnöjda köpare.

Våra städare i Helsingborg arbetar mycket med flyttstädning och följer en lång checklista från Mäklarsamfundet. Här står alla olika moment med som ska utföras, från avtorkning av ventiler, rengöring av golvbrunnar och badrumsstädning, för att nämna några. För att du ska bli 100 % nöjd med våra tjänster får du alltid en nöjd-kund-garanti av oss. Dessutom är det billigt och väldigt prisvärt att anlita flyttstädning i Helsingborg eftersom du kan använda RUT-avdraget.

Hitta lugnet i flyttkaoset

För att flytten inte ska bli för stressig och jobbig är det viktigt att försöka hitta ett lugn mitt i allt. Genom att anlita flyttstädning i Helsingborg slipper du ett riktigt stort och tidskrävande projekt och får dessutom ett fläckfritt resultat. Du kan lägga din kraft och ditt fokus på att komma i ordning i den nya bostaden. Låter inte det mycket roligare? För att du alltid ska ha total kostnadskontroll ger vi dig ett exakt pris på flyttstädningen innan vi kommer och städar i din bostad. Du kan även få en snabb offert genom att ringa eller mejla oss redan idag!

Bli kontaktad