Flyttstädning Helsingborg

Flyttstädning Helsingborg – fast pris & kostnadsfri offert

Ska du byta bostad i Helsingborg? En flytt är oftast väldigt rolig och också spännande eftersom du ska flytta in i en ny bostad. En flytt innebär också många timmar av arbete – allt från packning av alla grejer till uppsägning av diverse abonnemang, teckna nya avtal och städning. Ofta är en flytt lätt kaosartad, men det behöver inte vara så. Att själv ta hand om flyttstädningen är fullt möjligt, men de flesta som flyttar brukar ändå välja att anlita en städfirma som tar hand om just städbiten. Anledningen är att en flyttstädning är otroligt omfattande, det är mängder av moment som ska utföras. Det är lätt att glömma bort städmoment vilket tyvärr kan resultera i missnöjda köpare.

Våra städare i Helsingborg arbetar mycket med flyttstädning och följer en lång checklista från Mäklarsamfundet. Här står alla olika moment med som ska utföras, från avtorkning av ventiler, rengöring av golvbrunnar och badrumsstädning, för att nämna några. För att du ska bli 100 % nöjd med våra tjänster får du alltid en nöjd-kund-garanti av oss. Dessutom är det billigt och väldigt prisvärt att anlita flyttstädning i Helsingborg eftersom du kan använda RUT-avdraget. Ifall det är aktuellt kan det vara bra att veta att vi även erbjuder hemstädning i Helsingborg samt flyttfirma i Helsingborg.

Hitta lugnet i flyttkaoset

För att flytten inte ska bli för stressig och jobbig är det viktigt att försöka hitta ett lugn mitt i allt. Genom att anlita städning i Helsingborg slipper du ett riktigt stort och tidskrävande projekt och får dessutom ett fläckfritt resultat. Du kan lägga din kraft och ditt fokus på att komma i ordning i den nya bostaden. Låter inte det mycket roligare? För att du alltid ska ha total kostnadskontroll ger vi dig ett exakt pris på flyttstädningen innan vi kommer och städar i din bostad. Du kan även få en snabb offert genom att ringa eller mejla oss redan idag!

Fördelar med att anlita flyttstädning i Helsingborg

Först och främst har du tiden. Att flytta tar en hel del tid och det sista som ska göras är det som många upplever vara det tråkigaste, flyttstädningen. När du anlitar oss för att sköta din flyttstädning i Helsingborg kan du lägga din tid på annat.

När våra städare utför städuppdrag kan du även känna dig säker på att resultatet blir bra. Vår städförmedlingstjänst går ut på att vi jobbar ihop med flera städbolag runt om i landet. Innan vi delar ut uppdrag utförs en noggrann kontroll över städbolagets verksamhet. Det är först när vi bedömer att de klarar av våra höga krav som vi börjar jobba ihop. För dig som kund är detta en extra säkerhet.

Du slipper även oroa dig för den stundande besiktningen. Som hyresvärd är det viktigt att bostaden lämnas i bästa möjliga skick, inte minst för att de vill kunna attrahera nya hyresgäster eller kanske redan har nya hyresgäster som kommer. Därför är de extra noggranna med besiktningen. De kontrollerar exempelvis även ytor som du kanske inte har koll på. Våra städare är väl medvetna om vilka krav som ställs och efterlämnar sig ett skinande rent resultat.

Hur fungerar processen?

Om du är intresserad av våra flyttstädningstjänster i Helsingborg, hör av dig! Det enklaste sättet att skicka en förfrågan är genom vår hemsida. Fyll i vårt formulär så får du ett prisförslag senast en arbetsdag efter att du skickade din förfrågan. Vi lämnar alltid fasta priser för våra uppdrag och vi har färdiga checklistor som anger vad som ingår när vi städar. Du hittar checklistan för flyttstädning här på vår hemsida.

När städningen är färdig och allt ser rent och fint ut skickar vi en faktura. Notera att vi har en besiktningsgaranti, vilket är ytterligare en säkerhet för dig som kund. Garantin för flyttstädning ligger på 14 dagar så det är en god idé att boka besiktning av bostaden inom denna tidsperiod. Vi rekommenderar att du inte bokar besiktning samma dag som städningen. Det beror på att vi aldrig riktigt kan veta hur lång tid en städning kommer att ta, alla uppdrag har olika förutsättningar. Det vi kan garantera är att städningen kommer att färdigställas under städningsdagen.

Boka flyttstädning i Helsingborg genom oss på Qleano

Vi ser alltid fram emot att få hjälpa nya kunder med städningen, oavsett om det gäller flyttstädning eller någon annan typ av städuppdrag. Använd vårt formulär för att snabbt få ett prisförslag. Tänk på att boka tidigt, har du otur kan vi vara fullbokade för just de datum du ville ha.

STRÅLANDE!
Ditt meddelande är mottaget och vi återkommer till dig så snart vi har möjlighet.

Kostnadsfri offert inom 1 minut Svar direkt via mail eller sms.

Städ- & flyttjänster Helsingborg

Över 40 000 utförda uppdrag i hela Sverige
Kundrecension - flyttstädning Malin
star star star star star

Bra service, lätta att få tag på och måna om att det skulle bli ett bra jobb. Kan varmt rekommendera!

Kundrecension - Flyttstädning Sofia
star star star star star

Otroligt bra bemötande! Trots sista minuten-förfrågan fixade de städningen med glänsande resultat. Rekommenderas varmt!

Kundrecension - flyttstädning Erik
star star star star star

Jag är väldigt nöjd med flytttjänsterna. Snabb offert per mail och smidig bokning.