Flyttfirma Halmstad

Flyttfirma i Halmstad, vi gör det enklare att flytta

Alla flyttar är fyllda med små utmaningar. Det finns så många saker att tänka på, från att få plats med alla saker i flyttkartonger till att få tag på en flyttfirma som hjälper dig frakta bort alla tunga lådor. Dessutom ska du även se till att ditt gamla hem är helt ren från minsta dammpartikel, något som är lättare sagt än gjort. Ge dig själv mer tid över till det som är roligt, anlita en städfirma i Halmstad för flyttstädning Halmstad och låt oss ta hand om städningen åt dig.

Vi kan hjälpa dig med din flytt i Halmstad

Om du tycker att en flytt är stressig kan du göra det lätt för dig själv genom att be om lite flytthjälp. Vi på Qleano är en städ- och flyttförmedling som arbetar med flera flytt- och städföretag i Halmstad. Allt du behöver göra för att få hjälp med professionell hjälp är att höra av dig till oss. Alla företag som vi samarbetar med har genomgått en hård kontroll för att säkerställa att de håller våra högt ställda krav. Du kan använda vårt kontaktformulär för att be om en offert. Vi tar snabbt kontakt med dig och ger dig ett förslag med ett fast pris. Ifall du är nyfiken på fler tjänster som vi erbjuder kan du läsa mer om dessa på städning Halmstad och hemstädning Halmstad.

Checklista utvecklad tillsammans med Mäklarsamfundet

För att vi ska kunna städa så effektivt och noggrant som möjligt utgår vi från en checklista från Mäklarsamfundet. Denna lista anger allt som våra städare kommer att göra, från att torka varje list till fönsterputsning och mycket mer. Eftersom vi även har en nöjd kund-garanti kan du känna dig säker med att vår städning i Halmstad kommer att hålla hög kvalitet. Om du dessutom använder dig av RUT-avdraget kan du få ett billigt pris för din städning. Vi hjälper dig mer än gärna med avdraget. Hör bara av dig till oss om du är intresserad av att få flytthjälp i Halmstad genom snabb och effektiv städning.

STRÅLANDE!
Ditt meddelande är mottaget och vi återkommer till dig så snart vi har möjlighet.

Kostnadsfri offert inom 1 minut Svar direkt via mail eller sms.

Städ- & flyttjänster Halmstad

Över 40 000 utförda uppdrag i hela Sverige
Kundrecension - flyttstädning Malin
star star star star star

Bra service, lätta att få tag på och måna om att det skulle bli ett bra jobb. Kan varmt rekommendera!

Kundrecension - Flyttstädning Sofia
star star star star star

Otroligt bra bemötande! Trots sista minuten-förfrågan fixade de städningen med glänsande resultat. Rekommenderas varmt!

Kundrecension - flyttstädning Erik
star star star star star

Jag är väldigt nöjd med flytttjänsterna. Snabb offert per mail och smidig bokning.