Anslut ditt företag

English

Vi hjälper er att få fler kunder och växa

Genom att samarbeta med Qleano får ni fler kunder på ett enkelt och riskfritt sätt. Ni betalar inte för potentiella kunder eller “leads”, utan får istället valet att tacka ja eller nej till färdiga bokningar. Detta innebär att ni inte behöver lägga ut pengar utan att få något för det. Det innebär även mindre jobb för er som ansluten firma då ni slipper spendera tid på att ta fram offerter, svara på eventuella frågor från kunden, fakturering, eventuella reklamationer och hantering av RUT-avdrag. Allt för att ni ska kunna fokusera på att utföra städningen/flytten så bra som möjligt.

Frågor och svar

 • Hur ser ett samarbete med Qleano ut?

  Vi skickar färdiga uppdrag till er där ni själva väljer om ni vill tacka ja eller nej. Väljer ni att tacka ja får ni en bekräftelse på uppdraget med information om nyckelhantering, adress, pris, tid och datum. Ni åker sedan ut på avtalad tid och plats och genomför uppdraget. En gång i månaden får ni en sammanställning av oss på alla uppdrag ni utfört föregående månad, därefter fakturerar ni oss för arbetet.

 • Hur många uppdrag kan vi leverera per månad?

  Hur många uppdrag vi kan erbjuda per månad skiljer sig åt beroende på stad samt om det är hög eller lågsäsong. Under 2021 utförde vi totalt över 10 000 uppdrag i hela Sverige.

 • Vem står för material och resa?

  Vi ersätter er för både resa och material kopplat till de städningar ni utför hos oss.

 • Vad får ni för de uppdrag ni utför via oss?

  Alla våra underleverantörer har ett fast kvadratmeterpris som varierar beroende på vilken stad man jobbar i. Önskar ni veta vilket kvadratmeterpris vi kan erbjuda i just er stad så kan ni kontakta oss så berättar vi mer.

STRÅLANDE!
Ditt meddelande är mottaget och vi återkommer till dig så snart vi har möjlighet.

Vill du veta mer? Anmäl intresse!
Anna Lindskog
Hanna Andreasson
Våra anslutna operatörer
Städgiganten Sergei, Städgiganten

Qleano är ett anmärkningsvärt företag med hög kvalitet på utfört arbete, god kundkontakt, snabba svar på förfrågningar, punktlighet och uppfyllande av sina löften. De är väldigt noggranna med att uppfylla kundens önskemål, vilket är en av många anledningar till vi uppskattar dem. Vi uttrycker vår uppriktiga tacksamhet för deras förtroende och ömsesidiga förståelse, för goda kontakter mellan våra företag. Vi är helt enkelt mycket nöjda med den kompetenta och professionella personalen i deras företag och kvaliteten på det utförda arbetet. Qleano är en lovande och pålitlig partner som vi gärna utvecklar vårt samarbete med.

Lotus Cleaning Hayat, Lotus Cleaning

Qleano är en av Sveriges största förmedlare inom städning. Vilket för oss innebär en trygg relation! Vi får jobb från Qleano och utför uppdragen åt kunderna utan några bekymmer. Det känns som att vi får det serverat! Vi har samarbetat med Qleano från starten vilket givit oss på Lotus Cleaning möjlighet att utvecklas inom städyrket ,få inspiration och nya kunskaper. Vi ser fortsatt fram emot ett bra samarbete tillsammans.