Flyttfirma Helsingborg

Hör av dig till oss när du behöver flytthjälp i Helsingborg

För de flesta är en flytt förknippat med många långa och ganska tråkiga dagar. Man ska stoppa undan sina gamla saker i flyttkartonger, anlita en flyttfirma för att transportera möbler eller försöka få tag på vänner som kan hjälpa till med alla de tunga lyften. Sedan kommer städningen av ditt gamla hem, något som sällan lockar när man är trött och öm efter att ha burit överfulla flyttlådor. Du kan enkelt slippa din flytthjälp i Helsingborg genom att göra det lätt för dig själv. Hör av dig till oss på Qleano! Vi står ständigt redo att hjälpa till med flytt i Helsingborg, oavsett om det gäller flyttstädning eller flyttfirma i Helsingborg.

Att städa rent efter en flytt tar längre tid än vad du tror

Det finns många tidskrävande moment som måste utföras när du ska flytta, därför kan du ta hjälp med flyttstädning Helsingborg av oss. Du ska flytta på både spis, kylskåp och frys för att städa ytorna bakom. Alla lister ska dras med en trasa och vartenda fönster ska putsas ordentligt. Vi på Qleano vet precis vad som krävs för att en flyttstädning ska bil så bra som möjligt, vi har trots allt utfört städuppdrag i flera år. Med vår hjälp kan du enkelt se till att det blir så rent som möjligt i ditt gamla hem, utan att du själv behöver lyfta ett enda finger!

Fasta priser och tydliga offerter

Våra flyttuppdrag utförs oftast till fasta priser. Det ger dig en trygghet i vad du kommer att betala för tjänsterna du beställt. Vi följer de villkor som återfinns i branschstandarden Bohag 2010. Självklart är alla våra anslutna flyttfirmor försäkrade och innehar trafiktillstånd.

Om du är på jakt efter ett enkelt och tryggt sätt att beställa städning i Helsingborg så har du kommit till rätt ställe. Begär en prisoffert från oss redan idag, vi anger tydligt vad vi städar och du får ett fast pris på tjänsten. Vi på Qleano har flera städbolag i staden som utför städuppdrag via vår portal. Vi kvalitetssäkrar alla städfirmor som vi jobbar med och vi har även en nöjd kund-garanti på 14 dagar, på så sätt kan du som kund känna dig säker på att städningen blir utförd på bästa möjliga sätt.

STRÅLANDE!
Ditt meddelande är mottaget och vi återkommer till dig så snart vi har möjlighet.

Kostnadsfri offert inom 1 minut Svar direkt via mail eller sms.

Städ- & flyttjänster Helsingborg

Över 40 000 utförda uppdrag i hela Sverige
Kundrecension - flyttstädning Malin
star star star star star

Bra service, lätta att få tag på och måna om att det skulle bli ett bra jobb. Kan varmt rekommendera!

Kundrecension - Flyttstädning Sofia
star star star star star

Otroligt bra bemötande! Trots sista minuten-förfrågan fixade de städningen med glänsande resultat. Rekommenderas varmt!

Kundrecension - flyttstädning Erik
star star star star star

Jag är väldigt nöjd med flytttjänsterna. Snabb offert per mail och smidig bokning.