Flyttfirma Luleå

De bästa flyttfirmorna i Luleå

Inför en flytt är det alltid mycket som ska ordnas, och att hitta en bra flyttfirma är ofta en av de viktigaste sakerna på to do-listan. Så står du inför en flytt i Luleå och är på jakt efter någon som kan hjälpa dig med allt ifrån packning till transport? Då har du kommit rätt! Vi på Qleano är nämligen experter på allt inom just flytt, och här hittar du därför alla de bästa flyttfirmorna i Luleå med omnejd.

Lite beroende på om du ska flytta från ett stort hus eller en liten lägenhet så varierar priset på flyttfirmor en hel del, och att säga ett exakt pris är därför inte lätt. Det enklaste är att du fyller i vårt kontaktformulär för att få ett exakt prisförslag som är anpassat efter just din flytt och ditt bohag.

Flytthjälp – mer än bara transport

Visste du att en flyttfirma inte bara kan hjälpa till med själva flytt och transport, utan även andra saker som du kanske tycker är stressande och jobbigt med din flytt? När du tar hjälp med din flytt i Luleå kan du nämligen också få hjälp med packningen! Ofta är just packandet något som tar väldigt mycket tid, men det behöver det alltså inte göra. Välj själv om du bara vill ha hjälp med nedpackningen eller även uppackningen. Se bara till att ha rensat ut allting som du vet med dig att du inte vill ha med dig till nästa hem så att inga onödiga saker packas ner. Då blir det dessutom lättare att komma i ordning snabbare i det nya hemmet, då allting har en plats. 

Därför ska du anlita en flyttfirma via Qleano

Att vi är experter på allt som gäller flytt har du nog redan förstått, men låt oss förklara lite mer vad du bland annat får när du anlitar flytthjälp via oss:

  • Vi tar hand om RUT-avdraget! Du kan nämligen dra av så mycket som 50% av arbetskostnaden vid flytthjälp, och du behöver inte oroa dig att det kommer vara krångligt. När du får fakturan för din flytt så har vi nämligen redan gjort avdraget åt dig. Smart va?
  • Du kan vara lugn i att din flytt är försäkrad. Om olyckan mot förmodan skulle vara framme på något sätt under flytten så får det alltså inga jobbiga konsekvenser, då allting är försäkrat. 
  • Förutom att vi är experter på packning, flytt och transport så är flyttstädning också något som vi minst sagt har bra koll på. Så behöver du hjälp även med städningen? Läs då gärna mer om flyttstädning i Luleå här hos oss. Givetvis gäller RUT-avdraget även på städning! 

Så har du bestämt dig för att du vill anlita flytthjälp? Fyll i vårt kontaktformulär här till höger och få en kostnadsfri offert på bara en minut! Givetvis innebär offerten inga skyldigheter för dig, och dessutom så kan du vara lugn med att det inte kommer tillkomma några kostnader senare. Alla våra offerter har nämligen fast pris och så du behöver inte oroa dig för några obehagliga överraskningar.

STRÅLANDE!
Ditt meddelande är mottaget och vi återkommer till dig så snart vi har möjlighet.

Kostnadsfri offert inom 1 minut Svar direkt via mail eller sms.

Städ- & flyttjänster Luleå

Över 40 000 utförda uppdrag i hela Sverige
Kundrecension - flyttstädning Malin
star star star star star

Bra service, lätta att få tag på och måna om att det skulle bli ett bra jobb. Kan varmt rekommendera!

Kundrecension - Flyttstädning Sofia
star star star star star

Otroligt bra bemötande! Trots sista minuten-förfrågan fixade de städningen med glänsande resultat. Rekommenderas varmt!

Kundrecension - flyttstädning Erik
star star star star star

Jag är väldigt nöjd med flytttjänsterna. Snabb offert per mail och smidig bokning.