Flyttfirma Luleå

Behöver du hjälp med flytten i Luleå? Vi står redo att hjälpa till med vår flyttfirma!

Det finns både roliga och tråkiga saker vid en flytt. De roliga handlar om att du ska bo i ett nytt hem. Att få inreda och göra det hemtrevligt är kul. Att behöva packa ned alla dina saker i flyttlådor, bära tunga möbler och spendera en hel dag med att städa ditt gamla hem är inte särskilt lockande. Det finns många saker du kan göra för att underlätta din flytt, från att anlita en flyttfirma för att flytta tunga flyttlådor till att låta en professionell städfirma ta hand om flyttstädningen. Genom oss kan du snabbt och lätt se till att det blir helt städat hos dig, något som låter dig spendera mer tid på det som är roligt.

Prisvärd städning genom oss

Med hjälp av oss på Qleano kan du snabbt och lätt få hjälp med flyttstädning i Luleå, oavsett om du har en lägenhet i innerstan eller en stor villa i Bergnäset. Vi tar oss an alla typer av utmaningar och du kan enkelt utöka ett städuppdrag, perfekt om du vill att vi även ska rengöra garage och andra biytor. Gör som tusentals andra före dig och ta kontakt med oss redan idag. Vi är en städförmedling som samarbetar med städföretag i Luleå och även i många andra städer. Alla företag vi arbetar med har kontrollerats noggrant innan vi inleder ett samarbete.

Billig städning i Luleå genom RUT-avdrag

Om du vill få ned priset en aning kan du med fördel använda dig av RUT-avdraget. Du kan dra av 50 % av arbetskostnaden, upp till 25 000 kronor. Vi hjälper dig gärna att använda avdraget, du kan läsa mer om vad som gäller på vår hemsida eller genom att höra av dig till oss. Vi skickar gärna en prisoffert där vi tydligt anger vad vi städar och vad det kostar. Du kan även läsa mer om våra olika typer av städning i Luleå, exempelvis hemstädning i Luleå.

STRÅLANDE!
Ditt meddelande är mottaget och vi återkommer till dig så snart vi har möjlighet.

Kostnadsfri offert inom 1 minut Svar direkt via mail eller sms.

Städ- & flyttjänster Luleå

Över 40 000 utförda uppdrag i hela Sverige
Kundrecension - flyttstädning Malin
star star star star star

Bra service, lätta att få tag på och måna om att det skulle bli ett bra jobb. Kan varmt rekommendera!

Kundrecension - Flyttstädning Sofia
star star star star star

Otroligt bra bemötande! Trots sista minuten-förfrågan fixade de städningen med glänsande resultat. Rekommenderas varmt!

Kundrecension - flyttstädning Erik
star star star star star

Jag är väldigt nöjd med flytttjänsterna. Snabb offert per mail och smidig bokning.