Flyttfirma Stockholm

Hitta rätt flyttfirma för din flytt i Stockholm här

Är du på jakt efter en flyttfirma i Stockholm? Då har du hamnat på helt rätt ställe! Vi på Qleano är nämligen experter på allt inom flytt, och vi har därför samlat alla de bästa flyttfirmorna i Stockholm här hos oss. Så oavsett vilken stadsdel eller förort du än ska flytta till eller inom, och oavsett hur stort ditt bohag är, så kan vi alltså hjälpa dig hitta rätt firma för jobbet.

Vill du bara ha hjälp med att lyfta kartonger och transportera dina saker, eller vill du även ha hjälp med packningen? De flyttfirmor vi jobbar med erbjuder alla olika typer av lösningar, och de har många års erfarenhet och är därför minst sagt proffs på det de gör.

Smarta tips för en smidig flytt

Oavsett om flytthjälpen är bokad eller inte så finns det såklart en hel del andra saker man måste ta tag i när det kommer till en flytt. Men oroa dig inte, det kommer lösa sig. För att hjälpa dig lite på traven har vi samlat ihop tre smarta tips som kan vara bra att tänka på inför din flytt:

  • Ta tillfället i akt och verkligen rensa ut bland alla dina prylar. Oavsett om man är minimalist eller loppistokig har man nog en hel del grejer man inte vill ska följa med till nya hemmet, så se till att börja rensa ut i tid så att du hinner gå igenom allt.
  • Packa alltid allt som du vet att du kommer behöva från dag ett i en och samma låda. Att inleda livet i sitt nya hem med att panikleta efter datorladdaren eller färgproverna är allt annat än roligt.
  • Varför inte även ta hjälp med flyttstädningen? Att behöva åka tillbaka till sitt gamla hem när allting äntligen är inflyttat i det nya är ofta det sista man vill, och du kan därför läsa mer om flyttstädning i Stockholm här hos oss.

Vad kostar det att anlita flytthjälp i Stockholm?

En flytt är sällan den andra lik, och att säga ett exakt pris på rak arm är därför inte lätt. Ska du till exempel flytta från skärgården till Södermalm, eller från Nacka till Hammarby Sjöstad? Och är det bara dina eller hela familjens ägodelar som ska transporteras? Som du nog förstår skiljer sig de olika exemplen åt rent prismässigt, så därför är vårt bästa tips att du fyller i vårt kontaktformulär här till höger. På så sätt får du snabbt och smidigt ett prisförslag som är helt och hållet anpassat efter dina behov, och dessutom till ett fast pris. Det kommer med andra ord inte tillkomma några dolda kostnader längre fram.

Glöm sen inte bort att RUT-avdraget gäller för flyttfirmor nu för tiden. Tack vare det kan du dra av så mycket som 50% på arbetskostnaden för din flytthjälp, och dessutom så tar vi hand om allt administrativt åt dig. När det är dags för dig att betala har vi nämligen dragit av RUT-avdraget, och du behöver alltså inte göra någonting.

STRÅLANDE!
Ditt meddelande är mottaget och vi återkommer till dig så snart vi har möjlighet.

Kostnadsfri offert inom 1 minut Svar direkt via mail eller sms.

Städ- & flyttjänster Stockholm

Över 40 000 utförda uppdrag i hela Sverige
Kundrecension - flyttstädning Malin
star star star star star

Bra service, lätta att få tag på och måna om att det skulle bli ett bra jobb. Kan varmt rekommendera!

Kundrecension - Flyttstädning Sofia
star star star star star

Otroligt bra bemötande! Trots sista minuten-förfrågan fixade de städningen med glänsande resultat. Rekommenderas varmt!

Kundrecension - flyttstädning Erik
star star star star star

Jag är väldigt nöjd med flytttjänsterna. Snabb offert per mail och smidig bokning.