Flyttfirma Stockholm

Med Qleano blir det lättare att flytta i Stockholm

Det finns mängder av stora och små saker att tänka på när det kommer till att flytta, allt från att packa ned alla saker i flyttlådor till att be dina vänner hjälpa till med att flytta möbler, boka en transportbil, lyfta in alla tunga saker och slutligen även komma ihåg att ditt gamla hem ska vara så rengjort och städat som möjligt. Den sista punkten, flyttstädningen, är oftast den som de flesta ser minst fram emot. Det är trots allt inte särskilt roligt att städa efter en lång och tröttsam dag, man vill hellre komma till sitt nya och spännande hem för att börja inreda och göra det beboeligt. Gör det lätt för dig själv och överlåt städningen till oss. Vi på Qleano erbjuder flyttstädning i Stockholm och vi kan mer än gärna hjälpa dig med alla dina städrelaterade bekymmer.

En flyttfirma i Stockholm du kan lita på

Många tänker inte på hur ordentlig en flyttstädning behöver vara. Det krävs mer än bara en lite noggrannare dammsugning av golvet. Du ska rengöra ytor som du kanske aldrig har städat, exempelvis bakom tunga möbler, spis och kylskåp. Fönster ska putsas, kakel och klinkers ska avkalkas och till och med köksfläkten ska fixas till. När du anlitar oss på Qleano för att utföra din flyttstädning så ser vi till att allt detta och mycket mer blir gjort på ett professionellt sätt. Vi är det trygga valet när det kommer till flyttstädning Stockholm.

Bättre pris tack vare RUT-avdrag

Kom ihåg att du kan få ett lägre pris på flyttstädning genom att nyttja RUT-avdraget. Personer under 65 år kan göra avdrag på 50 % av arbetskostnaden upp till 25 000 kronor. Avdraget gäller per person och per år. Det finns vissa krav som måste uppfyllas för att kunna nyttja avdraget, vi hjälper dig gärna att reda ut ifall det är möjligt att dra ned på priset.  Vi kan erbjuda olika typer av städningar, så som hemstädning i Stockholm, byggstädning, visningsstädning och även att hitta en flyttfirma i Stockholm åt er. Ta kontakt med oss redan idag för att få en offert.

STRÅLANDE!
Ditt meddelande är mottaget och vi återkommer till dig så snart vi har möjlighet.

Kostnadsfri offert inom 1 minut Svar direkt via mail eller sms.

Städ- & flyttjänster Stockholm

Över 40 000 utförda uppdrag i hela Sverige
Kundrecension - flyttstädning Malin
star star star star star

Bra service, lätta att få tag på och måna om att det skulle bli ett bra jobb. Kan varmt rekommendera!

Kundrecension - Flyttstädning Sofia
star star star star star

Otroligt bra bemötande! Trots sista minuten-förfrågan fixade de städningen med glänsande resultat. Rekommenderas varmt!

Kundrecension - flyttstädning Erik
star star star star star

Jag är väldigt nöjd med flytttjänsterna. Snabb offert per mail och smidig bokning.