Flyttfirma Alingsås

Ta hjälp av en flyttfirma i Alingsås när du ska flytta

Om du bor i Alingsås och har planer på att flytta, kanske till ett nytt område eller till en annan stad, så kan du underlätta din flytt med vår hjälp. På samma sätt som du anlitar en flyttfirma för att frakta bort alla dina fyllda flyttlådor så kan du anlita en städfirma för att ta hand om din flyttstädning. Det är trots allt en av de viktigaste delarna av flyttningen. Oavsett om du ska flytta från en stor villa eller en liten lägenhet så kan vi på Qleano ta hand om städningen åt dig.

Med vår hjälp blir flytten smidigare

Lägg mer tid på det som är viktigt och överlåt all städning åt oss. Vi på Qleano har flera års erfarenhet av att utföra städ- och flyttuppdrag både i Alingsås och i många andra städer runt om i Sverige. Om du vill boka flyttfirma behöver du bara höra av dig till oss via vårt kontaktformulär. Vi återkommer snabbt med ett prisförslag. Du får även en checklista som visar precis vad du får för det fasta priset. Det vi vidare erbjuder är flyttstädning i Alingsåsstädning i Alingsås samt hemstädning i Alingsås.

Använd skatteavdrag för ett bättre pris

Ett smidigt sätt att få ned priset är via RUT-avdraget. Du kan dra av 50 % av arbetskostnaden upp till 25 000 kronor per person och år. Personer som är äldre än 65 år har en högre gräns, hela 50 000 kronor. Vi hjälper dig gärna att använda avdraget när du vill ha flyttstädning i Alingsås, säg bara till så går vi igenom hur det fungerar. Du kan även läsa mer om det här på vår hemsida. Gör som tusentals andra före dig och låt ett professionellt städföretag ta hand om din städning när du flyttar. Vi ser fram emot att få höra från dig!

STRÅLANDE!
Ditt meddelande är mottaget och vi återkommer till dig så snart vi har möjlighet.

Kostnadsfri offert inom 1 minut Svar direkt via mail eller sms.

Städ- & flyttjänster Alingsås

Över 40 000 utförda uppdrag i hela Sverige
Kundrecension - flyttstädning Malin
star star star star star

Bra service, lätta att få tag på och måna om att det skulle bli ett bra jobb. Kan varmt rekommendera!

Kundrecension - Flyttstädning Sofia
star star star star star

Otroligt bra bemötande! Trots sista minuten-förfrågan fixade de städningen med glänsande resultat. Rekommenderas varmt!

Kundrecension - flyttstädning Erik
star star star star star

Jag är väldigt nöjd med flytttjänsterna. Snabb offert per mail och smidig bokning.