Flyttfirma Kristianstad

Vi erbjuder flyttfirmor i Kristianstad till bra priser

Om du ska flytta så känner du säkert redan till alla saker du behöver göra. Det kan vara svårt att hinna med både flytten och alla andra saker du vill göra, från jobb till fritidsaktiviteter och familjelivet. Gör det inte så krångligt för dig själv. Du kan anlita en flyttfirma för att frakta bort alla dina möbler och flyttkartonger och du kan även anlita en städfirma för att se till att ditt gamla hem är helt rent och fint efter flytten. Hör bara av dig till oss på Qleano om du vill ha hjälp med flyttstädning i Kristianstad, vi har hjälpt tusentals personer med städningen genom åren.

Med vår städförmedling får du bra pris och bra resultat

Vi på Qleano är en städförmedling som enkelt kan hjälpa dig med din flyttstädning i Kristianstad. Vi arbetar tillsammans med flera städföretag, både i staden och även i närliggande orter. Hör bara av dig till oss om du snabbt och lätt vill ha hjälp med städningen. Det spelar ingen roll om du vill att vi utför flyttstädning eller om du behöver hjälp en gång i veckan, vi tar oss an alla typer av utmaningar. Alla städfirmor vi arbetar med är noga utvalda och de kontrolleras regelbundet för att vi ska kunna säkerställa att du blir nöjd med din städning. Dessutom har vi en nöjd kund-garanti på 14 dagar, vilket innebär att du kan känna dig säker på städningen.

Mer tid över till det roliga

Att flytta behöver inte längre vara jobbigt. Genom att överlåta din flyttstädning i Kristianstad till oss får du mer tid över till annat, exempelvis att göra det hemtrevligt i ditt nya hem. När du ber om en offert från oss får du en tydlig översikt över vad vi städar och även ett fast pris. Du kan naturligtvis lägga till fler saker om du vill, hör bara av dig så kan vi förklara mer. Vi erbjuder även annan typ av städning i Kristianstad, såsom hemstädning i Kristanstad.

STRÅLANDE!
Ditt meddelande är mottaget och vi återkommer till dig så snart vi har möjlighet.

Kostnadsfri offert inom 1 minut Svar direkt via mail eller sms.

Städ- & flyttjänster Kristianstad

Över 40 000 utförda uppdrag i hela Sverige
Kundrecension - flyttstädning Malin
star star star star star

Bra service, lätta att få tag på och måna om att det skulle bli ett bra jobb. Kan varmt rekommendera!

Kundrecension - Flyttstädning Sofia
star star star star star

Otroligt bra bemötande! Trots sista minuten-förfrågan fixade de städningen med glänsande resultat. Rekommenderas varmt!

Kundrecension - flyttstädning Erik
star star star star star

Jag är väldigt nöjd med flytttjänsterna. Snabb offert per mail och smidig bokning.