Flyttfirma Strängnäs

Vi erbjuder flyttfirmor i Strängnäs

Vill du ha hjälp med städningen hemma? Då har du kommit till helt rätt ställe. Vi erbjuder flera typer av städtjänster, från visningsstädning till regelbunden hemstädning och även flyttstädning i Strängnäs. Med hjälp av oss kan du få ut mer av din vardag, lägg bara över städningen till oss. Vi ger dig ett bra pris, oavsett om du bor i en stor villa eller en mindre lägenhet. Be om en offert redan idag så får du snabbt ett prisförslag med en tydlig lista över vad vi kommer att städa. Dessutom får du alltid ett fast pris från oss, vilket ger dig full kontroll över kostnaden.

En städförmedling som är verksam i flera städer

Vi är en städförmedling som är jobbar i flera städer, från Strängnäs i öst till Göteborg i väster och Trelleborg i söder. Det innebär att vi tar emot städuppdrag från hela landet och fördelar dessa till städfirmor som vi arbetar med. Alla städföretag som vi delar ut uppdrag till har vi undersökt noga. För att vi ska kunna vara säkra på att städningen blir så bra som möjligt har vi egna checklistor med moment som städarna måste utföra. Vi har även en garanti på 14 dagar, vilket ger dig gott om tid att själv besiktiga städningen. Vi erbjuder både hemstädning i Strängnäs samt andra typer av städning i Strängnäs.

Låt oss hjälpa dig redan idag

Det är aldrig för sent att få hjälp med städningen hemma. Gör som tusentals andra och ge dig själv lite andrum i vardagen genom att låta våra professionella städare komma hem till dig för att hålla det rent och snyggt. Den exakta kostnaden för din städning i Strängnäs beror på hur stor yta vi ska städa och vad du vill att vi ska göra. Oavsett om du behöver städhjälp eller flytthjälp i Strängnäs så står vi redo att skicka iväg våra duktiga städare.

STRÅLANDE!
Ditt meddelande är mottaget och vi återkommer till dig så snart vi har möjlighet.

Kostnadsfri offert inom 1 minut Svar direkt via mail eller sms.

Städ- & flyttjänster Strängnäs

Över 40 000 utförda uppdrag i hela Sverige
Kundrecension - flyttstädning Malin
star star star star star

Bra service, lätta att få tag på och måna om att det skulle bli ett bra jobb. Kan varmt rekommendera!

Kundrecension - Flyttstädning Sofia
star star star star star

Otroligt bra bemötande! Trots sista minuten-förfrågan fixade de städningen med glänsande resultat. Rekommenderas varmt!

Kundrecension - flyttstädning Erik
star star star star star

Jag är väldigt nöjd med flytttjänsterna. Snabb offert per mail och smidig bokning.