Flyttfirma Malmö

Prisvärd flytthjälp i Malmö

Malmö är en stad som bjuder på fantastiska boendemöjligheter. Det är trots allt något speciellt med denna vackra plats i den södra delen av Sverige. Om du funderar på att flytta från ett boende till ett annat så är det många saker att ha koll på. Med vår hjälp kan du åtminstone stryka en sak från listan, nämligen flytthjälpen. Varje månad hjälper vi tusentals privatpersoner att flytta, många av våra kunder bor i Malmö och tar hjälp med flytthjälp av oss på Qleano. Våra helhetspaket täcker allt från packning till flyttstädning. Du kan också välja att ta endast ta hjälp med flytthjälpen som sådan, bära och transportera ditt bohag till nästa boende.

Trygg lösning för din flytt

Tack vare vår gedigna erfarenhet av att hjälpa Malmöbor att flytta så har vi arbetat fram trygga och säkra processer för flytthjälp. Qleano är en flyttförmedling som samarbetar med lokala flyttfirmor. Alla anslutna företag går igenom våra kontroller innan de får tillstånd att ge dig offert på flytthjälp. Vi kontrollerar bland annat så att transportören har trafiktillstånd och de försäkringar du ska förvänta dig att en flyttfirma ska ha. I flyttbranschen finns det en branschstandard, Bohag 2010, som vi givetvis utgår ifrån när vi utför uppdrag.

Priset på flytthjälp bestäms dels av hur mycket möbler och lådor du har. Även avstånd mellan flyttadresserna, hisstillgänglighet osv. påverkar hur lång tid flytten tar att genomföra. Även om många faktorer påverkar priset så har vi på Qleano gjort det lätt för dig. Du fyller enkelt i formuläret på vår hemsida. Vi återkommer med några kompletterande frågor. Efter det kan vi ge dig ett fast pris på din flytthjälp. Du kan själv lägga till flyttstädning eller packning om så önskas.

Med vår hjälp blir flytten smidigare

Många underskattar hur grundligt man behöver utföra ett uppdrag som flyttstädning Malmö. Du ska inte bara ta bort möbler och dammsuga golvet. Ytor som du förmodligen aldrig har städat ska också rengöras, exempelvis bakom spis och kylskåp. Alla fönster ska putsas, köksfläkten ska städas och varenda liten list ska dammas av. Glöm bort allt det här och låt våra professionella städare ta hand om alltihop. Hör av dig till oss på Qleano för att få en tydlig prisoffert. Vi ger dig ett fast pris och vi anger även precis vad det är du får för priset. Detsamma gäller för all vår städning i Malmö, alltså även hemstädning i Malmö.

 

STRÅLANDE!
Ditt meddelande är mottaget och vi återkommer till dig så snart vi har möjlighet.

Kostnadsfri offert inom 1 minut Svar direkt via mail eller sms.

Städ- & flyttjänster Malmö

Över 40 000 utförda uppdrag i hela Sverige
Kundrecension - flyttstädning Malin
star star star star star

Bra service, lätta att få tag på och måna om att det skulle bli ett bra jobb. Kan varmt rekommendera!

Kundrecension - Flyttstädning Sofia
star star star star star

Otroligt bra bemötande! Trots sista minuten-förfrågan fixade de städningen med glänsande resultat. Rekommenderas varmt!

Kundrecension - flyttstädning Erik
star star star star star

Jag är väldigt nöjd med flytttjänsterna. Snabb offert per mail och smidig bokning.