Flyttfirma Malmö

Vi erbjuder prisvärd flyttstädning i Malmö

Malmö är en stad som bjuder på fantastiska boendemöjligheter. Det är trots allt något speciellt med denna vackra plats i den södra delen av Sverige. Om du funderar på att flytta från ett boende till ett annat så är det många saker att ha koll på. Med vår hjälp kan du åtminstone stryka en sak från listan, nämligen flyttstädningen. Vi på Qleano har under flera år hjälpt tusentals personer städa rent sina gamla hem.

Med vår hjälp blir flytten smidigare

Många underskattar hur grundligt man behöver utföra ett uppdrag som flyttstädning Malmö. Du ska inte bara ta bort möbler och dammsuga golvet. Ytor som du förmodligen aldrig har städat ska också rengöras, exempelvis bakom spis och kylskåp. Alla fönster ska putsas, köksfläkten ska städas och varenda liten list ska dammas av. Glöm bort allt det här och låt våra professionella städare ta hand om alltihop. Hör av dig till oss på Qleano för att få en tydlig prisoffert. Vi ger dig ett fast pris och vi anger även precis vad det är du får för priset. Detsamma gäller för all vår städning i Malmö, alltså även hemstädning i Malmö.

Få ned priset med hjälp av RUT-avdraget

Vi på Qleano erbjuder städning i Malmö till bra priser och det är även möjligt att få till ett ännu bättre pris genom ett skatteavdrag, nämligen RUT-avdraget. Personer mellan 18 – 65 år kan dra av 50 % av arbetskostnaden upp till 25 000 kronor. Detta gäller per person och år. Är du äldre än 65 år så ligger gränsen på 50 000 kronor. Om du är osäker på hur man använder sig av avdraget kan du med fördel hör av dig till oss. Nästa gång du behöver professionell städning i Malmö så vet du precis vart du ska vända dig. Vi ser fram emot att få hjälpa dig med din städning!

STRÅLANDE!
Ditt meddelande är mottaget och vi återkommer till dig så snart vi har möjlighet.

Kostnadsfri offert inom 1 minut Svar direkt via mail eller sms.

Städ- & flyttjänster Malmö

Över 40 000 utförda uppdrag i hela Sverige
Kundrecension - flyttstädning Malin
star star star star star

Bra service, lätta att få tag på och måna om att det skulle bli ett bra jobb. Kan varmt rekommendera!

Kundrecension - Flyttstädning Sofia
star star star star star

Otroligt bra bemötande! Trots sista minuten-förfrågan fixade de städningen med glänsande resultat. Rekommenderas varmt!

Kundrecension - flyttstädning Erik
star star star star star

Jag är väldigt nöjd med flytttjänsterna. Snabb offert per mail och smidig bokning.