Flyttfirma Kalmar

Hitta en bra flyttfirma i Kalmar

Letar du efter en riktigt bra flyttfirma i Kalmar? Då har du kommit rätt! Här hos oss på Qleano hittar du nämligen den bästa flytthjälpen, oavsett om du ska flytta in till stan eller ut på landet. Att flytta är alltid en stor omställning i livet, och något som kan vara både stressande och jobbigt att gå igenom. För även om man är klar med sitt gamla hem och är redo för att börja livet i ett nytt, så är det ändå omtumlande. För att inte tala om allting som man måste ta tag i och ordna innan det är dags för den stora flytten. Men faktum är att det inte behöver vara så himla jobbigt som man kanske kan tro, det blir nämligen lite lättare om man har bra hjälp att tillgå. Vi har därför samlat ihop lite information om allting du kan tänkas behöva veta inför en flytt, läs vidare!

Vad kostar flytthjälp i Kalmar?

Att säga ett exakt pris när det kommer till flytthjälp är inte helt enkelt. Ett flyttlass från en stor villa kostar nämligen mer än ett från en liten lägenhet, så det beror helt enkelt på hur stort bohaget är. För att få ett prisförslag på just din flytt så rekommenderar vi att du fyller i kontaktformuläret här till höger. På så sätt får du inom en minut en exakt beräkning på vad din flytt i Kalmar skulle kosta. Givetvis är offerten kostnadsfri att få, och dessutom får du genom den ett fast pris, så du kan vara säker på att det inte tillkommer några dolda kostnader senare. 

Visste du förresten att RUT-avdraget också gäller för flytthjälp? Det innebär att du kan dra av så mycket som 50% på fakturan för arbetskraften, och dessutom så tar vi hand om allting åt dig. När det är dags för dig att betala för flyttfirman som du anlitat så har vi alltså redan gjort RUT-avdraget åt dig. Bra va? 

Smarta tips för en smidig flytt

Även om man anlitat en riktigt bra flyttfirma så finns det ändå en del saker som man själv måste göra eller tänka på. Vi har därför samlat tre tips som förhoppningsvis kan vara till hjälp:

  • Ta tillfället i akt och rensa ut, och gör det i god tid. Att släpa med gamla grejer som man borde gjort sig av med redan i förra flytten är aldrig kul, så varför inte rensa och göra dig av med de där grejerna en gång för alla? Kanske kan du till och med sälja dem så att du får ett bidrag till inredningen det nya hemmet?
  • Se till att packa alla saker du behöver direkt i en och samma låda. Att behöva leta efter mobilladdaren eller kaffekokaren det första man gör är minst sagt skönt att undvika, så se till att ha allting samlat. Du kommer tacka dig själv senare!
  • Varför inte ta hjälp med flyttstädningen? Att åka tillbaka till ens gamla hem och städa när allt man vill är att komma i ordning i sitt nya hem är det sista man vill göra. Vi på Qleano kan även hjälpa dig med städningen, och du kan läsa mer om flyttstädning i Kalmar här.

Vi hoppas du fått svar på dina frågor, och vill med de orden önska dig ett stort lycka till med din flytt!

STRÅLANDE!
Ditt meddelande är mottaget och vi återkommer till dig så snart vi har möjlighet.

Kostnadsfri offert inom 1 minut Svar direkt via mail eller sms.

Städ- & flyttjänster Kalmar

Över 40 000 utförda uppdrag i hela Sverige
Kundrecension - flyttstädning Malin
star star star star star

Bra service, lätta att få tag på och måna om att det skulle bli ett bra jobb. Kan varmt rekommendera!

Kundrecension - Flyttstädning Sofia
star star star star star

Otroligt bra bemötande! Trots sista minuten-förfrågan fixade de städningen med glänsande resultat. Rekommenderas varmt!

Kundrecension - flyttstädning Erik
star star star star star

Jag är väldigt nöjd med flytttjänsterna. Snabb offert per mail och smidig bokning.