Flyttfirma Kalmar

Bli en av hundratals nöjda kunder som anlitar oss för flytthjälp varje månad

Allt du behöver för din flytt i Kalmar

Det finns många saker som är roligare än att städa, speciellt när det kommer till flyttstädning. Om du bor i Kalmar och vill lägga över städningen till någon annan så står vi på Qleano redo att hjälpa dig. Vi erbjuder effektiv städhjälp från professionella städföretag. Allt du behöver göra för att få hjälp med städningen vid en flytt är att höra av dig. Vi ger dig en snabb prisoffert med ett fast pris och en tydlig lista över vad som kommer att städas. Du bestämmer själv om du vill lägga till något, vi är trots allt flexibla när det kommer till våra städuppdrag.

Om oss och våra städtjänster

Vi på Qleano är en städförmedlare, vilket innebär att vi arbetar tillsammans med flera städföretag i Kalmar och andra städer för att utföra flyttstädning Kalmar. Vi sköter all kontakt och vi har även en nöjd kund-garanti för att säkerställa att du blir glad över resultatet. Innan en städfirma börjar arbeta med oss utför vi en noggrann kontroll, både av företaget och av deras städning. Dessutom har vi noggranna checklistor som städarna går igenom vid varje städuppdrag. Allt detta gör att du kan känna dig säker med oss när du behöver flyttstädning i Kalmar. Detta gäller all städning i Kalmar, även hemstädning i Kalmar.

Kom ihåg att du kan utnyttja RUT-avdraget

Du kan enkelt få ett bättre pris på din städning i Kalmar genom RUT-avdraget. Detta avdrag gör att du kan dra av halva arbetskostnaden upp till en gräns på 25 000 kronor. Om du vill ha flytthjälp i form av städning och även vill använda skatteavdraget kan du höra av dig till oss. Vi går gärna igenom hur det fungerar och vad du behöver tänka på. Gör som tusentals andra före dig och låt oss hjälpa dig med din flyttning i Kalmar. Vi står ständigt redo att hjälpa till.

Bli kontaktad