Hemstädning

Hemstädning – en enklare vardag

Det finns de som tycker om att städa medan andra hellre lägger sin tid på andra saker när de har lite tid över. Städning kan vara svårt att ta tag i, ansträngande och det tar framför allt mycket tid. Dock gillar de allra flesta av oss att komma hem till ett rent och fräscht hem. Det kan kännas problematiskt för många att lyckas hålla rent och fint hemma samtidigt som man skall sköta sitt jobb, ta hand om familjen, förhoppningsvis hinna med sin träning och eventuellt också någon hobby. Många av oss skulle nog hellre ägna sin tid åt andra saker, som troligtvis både är roligare och mer givande än städning.

Genom att anlita en städfirma via Qleano för att utföra städningen i hemmet kan man tjäna in mycket tid och besvär. Denna tid och energi kan man istället ägna åt sådant man tycker om. Dessutom slipper man det dåliga samvete som ofta uppstår när man inte orkar eller hinner hålla rent och snyggt i det egna hemmet. Vi på Qleano har städpartners i hela Sverige. Våra erfarna och professionella medarbetare står alltid redo för att rycka in och hjälpa till med din hemstädning.

I dagsläget är det även ekonomiskt fördelaktigt för privatpersoner att köpa hjälp med hemstädning. Den här typen av hushållsnära tjänster är nämligen avdragsgilla i enlighet med RUT-avdraget. Detta avdrag innebär en skattereducering med hela 50 %. I praktiken innebär detta att en person kan anlita hjälp med hemstädning för en summa som uppgår till 50 000 kronor om året, men i verkligheten betalar man endast hälften av denna summa.

Söker du hjälp med hemstädning så kan vi på Qleano hjälpa dig. Qleano åtar sig alla typer av städuppdrag i hemmet oavsett om det gäller en engångsstädning eller återkommande veckostädning. Kontakta oss så återkommer vi med ett prisförslag som är aktuellt för städningen av ditt hem.

Ring oss 010-330 99 55

STRÅLANDE!
Ditt meddelande är mottaget och vi återkommer till dig så snart vi har möjlighet.

Kostnadsfri offert inom 1 minut Svar direkt via mail eller sms.

Fler tjänster

Över 40 000 utförda uppdrag i hela Sverige
Kundrecension - flyttstädning Malin
star star star star star

Bra service, lätta att få tag på och måna om att det skulle bli ett bra jobb. Kan varmt rekommendera!

Kundrecension - Flyttstädning Sofia
star star star star star

Otroligt bra bemötande! Trots sista minuten-förfrågan fixade de städningen med glänsande resultat. Rekommenderas varmt!

Kundrecension - flyttstädning Erik
star star star star star

Jag är väldigt nöjd med flytttjänsterna. Snabb offert per mail och smidig bokning.