Hemstädning - on demand eller löpande

Hemstädning

Hemstädning – en enklare vardag

Det finns de som tycker om att städa medan andra hellre lägger sin tid på andra saker när de har lite tid över. Städning kan vara svårt att ta tag i, ansträngande och det tar framför allt mycket tid. Dock gillar de allra flesta av oss att komma hem till ett rent och fräscht hem. Det kan kännas problematiskt för många att lyckas hålla rent och fint hemma samtidigt som man skall sköta sitt jobb, ta hand om familjen, förhoppningsvis hinna med sin träning och eventuellt också någon hobby. Många av oss skulle nog hellre ägna sin tid åt andra saker, som troligtvis både är roligare och mer givande än städning.

Genom att anlita en städfirma via Qleano för att utföra städningen i hemmet kan man tjäna in mycket tid och besvär. Denna tid och energi kan man istället ägna åt sådant man tycker om. Dessutom slipper man det dåliga samvete som ofta uppstår när man inte orkar eller hinner hålla rent och snyggt i det egna hemmet. Vi på Qleano har städpartners i hela Sverige. Våra erfarna och professionella medarbetare står alltid redo för att rycka in och hjälpa till med din hemstädning.

I dagsläget är det även ekonomiskt fördelaktigt för privatpersoner att köpa hjälp med hemstädning. Den här typen av hushållsnära tjänster är nämligen avdragsgilla i enlighet med RUT-avdraget. Detta avdrag innebär en skattereducering med hela 50 %. I praktiken innebär detta att en person kan anlita hjälp med hemstädning för en summa som uppgår till 50 000 kronor om året, men i verkligheten betalar man endast hälften av denna summa.

Söker du hjälp med hemstädning så kan vi på Qleano hjälpa dig. Qleano åtar sig alla typer av städuppdrag i hemmet oavsett om det gäller en engångsstädning eller återkommande veckostädning. Kontakta oss så återkommer vi med ett prisförslag som är aktuellt för städningen av ditt hem.

Få en prisuppskattning

Städning på dina villkor

Hos Qleano får du alltid

 • Välja valfritt städbolag
 • Full kostnadskontroll
 • Boka tid när det passar dig
 • Nöjd kund-garanti
 • Personlig kundservice

Referenser

  Vår familj har testat några olika städfirmor för vår hemstädning. Nu har vi haft en leverantör till Qleano i över ett halvår och städarna är jättebra och trevliga. Lätt att ha att göra med även administrativt.

  Filip - hemstädningskund

  Mycket trevlig personal. Utfört flyttstädningen på ett mycket föredömligt sätt. Betyg 5 på alla sätt!

  Jan Z - Eskilstuna

  Snabb och bra service. Vi var mitt i ett renoveringskaos som drog ut på tiden och behövde snabbt få in städhjälp för att kunna njuta av ett rent hem under julen. Vi möttes av proffsig personal och blev väldigt bra bemötta. Resultatet blev vi nöjda med, ett rent hem och det var noggrant utfört. Vi kommer definitivt använda oss av dem igen.

  Anna E - Stockholm

  Jag är jättenöjd med Qleanos städning. De svarade snabbt på mail när jag hade frågor innan och nyckelhanteringen var smidig. Städningen blev godkänd och helhetsintrycket är att allt fungerade väldigt smidigt.

  Johanna L - Västerås

Bli kontaktad

Qleanoappen

Appen lanseras inom kort! Till dess kan du köpa våra tjänster via telefon, mail och chatten här på vår hemsida.

Bli kontaktad