Flyttstädning Malmö

Bli en av hundratals nöjda kunder som anlitar oss för flyttstädning varje månad

Flyttstädning Malmö – Söker du proffs? Då har du träffat rätt.

Som en av de största aktörerna på flyttstädning i Malmö och resten av Sverige har vi erfarenheten, kapaciteten och processerna för att göra din flytt enklare och mer framgångsrik. Våra städteam har sedan starten hjälpt över 20 000 (!) kunder med flyttstädning från nordligaste norr till sydligaste söder i Sverige. Vi har jobbat tätt med mäklare och hyresvärdar för att forma en kvalitativ och effektiv tjänst för dig som slutkund.

Självfallet ingår alltid fönsterputs, ugnrengöring, badrum och övriga rum i vår checklista. Har du några biytor som till exempel garage, inglasad balkong eller vindsförråd som behöver städas är det bara att säga till så löser vi även det.

Det är enkelt att boka din flyttstädning!

Vi har försökt göra det ruskigt enkelt att boka din flyttstädning. Gå in på vår hemsida och fyll i ett formulär. Därefter återkommer vi med ett fast pris för just din flyttstädning, alltid med 14 dagars nöjd-kund-garanti. Vid vår återkoppling kommer vi även titta på vår tillgänglighet för det av dig önskade städdatumet, detta så att du kan få ett direkt besked på om vi kan utföra uppdraget, något som uppskattas av våra kunder.

Då vi har vår gedigna erfarenhet och vår välutarbetade checklistor vet vi vad som ska göras när vi kommer ut till uppdraget och våra städteam sätter igång sig själva. Allt du behöver göra är att möta upp på plats och säga till om du har några särskilda instruktioner som du inte hunnit med att lämna till vår kundtjänst inför bokningen. Hinner du inte tillbaka samma dag för att kika igenom bostaden med vårt städteam kan vi enkelt lämna nyckeln hos en granne eller i brevinkastet till bostaden. Städledaren på plats gör en egen extra besiktning av bostaden med hjälp av vår egna checklista. Om det mot förmodan skulle finnas något att anmärka på tar du enkelt kontakt med vår kundtjänst via mail eller telefon, vi ser då till att åtgärda eventuell reklamation inom två arbetsdagar.
Vad väntar du på? Hör av dig till oss för att få din prisbild.

Bli kontaktad