Flyttstädning Malmö

Flyttstädning Malmö – Söker du proffs? Då har du träffat rätt.

Som en av de största aktörerna på flyttstädning i Malmö och resten av Sverige har vi erfarenheten, kapaciteten och processerna för att göra din flytt enklare och mer framgångsrik. Våra städteam har sedan starten hjälpt över 20 000 (!) kunder med flyttstädning från nordligaste norr till sydligaste söder i Sverige. Vi har jobbat tätt med mäklare och hyresvärdar för att forma en kvalitativ och effektiv tjänst för dig som slutkund.

Självfallet ingår alltid fönsterputs, ugnsrengöring, badrum och övriga rum i vår checklista. Har du några biytor som till exempel garage, inglasad balkong eller vindsförråd som behöver städas är det bara att säga till så löser vi även det. Vi kan även hjälpa dig som är i jakt på en flyttfirma i Malmö.

Det är enkelt att boka din flyttstädning

Vi har försökt göra det ruskigt enkelt att boka din flyttstädning. Gå in på vår hemsida och fyll i ett formulär. Därefter återkommer vi med ett fast pris för just din flyttstädning, alltid med 14 dagars nöjd-kund-garanti. Vid vår återkoppling kommer vi även titta på vår tillgänglighet för det av dig önskade städdatumet, detta så att du kan få ett direkt besked på om vi kan utföra uppdraget, något som uppskattas av våra kunder.

Då vi har vår gedigna erfarenhet och vår välutarbetade checklistor vet vi vad som ska göras när vi kommer ut till uppdraget och våra städteam sätter igång sig själva. Allt du behöver göra är att möta upp på plats och säga till om du har några särskilda instruktioner som du inte hunnit med att lämna till vår kundtjänst inför bokningen. Hinner du inte tillbaka samma dag för att kika igenom bostaden med vårt städteam kan vi enkelt lämna nyckeln hos en granne eller i brevinkastet till bostaden. Städledaren på plats gör en egen extra besiktning av bostaden med hjälp av vår egna checklista. Om det mot förmodan skulle finnas något att anmärka på tar du enkelt kontakt med vår kundtjänst via mail eller telefon, vi ser då till att åtgärda eventuell reklamation inom två arbetsdagar.

Vad väntar du på? Hör av dig till oss för att få din prisbild. Är du intresserad av en mer regelbunden form av städning i Malmö kan du även läsa mer på Hemstädning Malmö.

En prisvärd investering

En flyttstädning tar tid, ork och kraft men är otroligt viktig. Kraven för hur en flyttstädning ser ut är höga och om dessa inte möts kan du bli ersättningsskyldig. Vi erbjuder dig en komplett flyttstädning i Malmö till riktigt bra pris. Med rut-avdraget blir det dessutom ännu billigare. För dig som inte tidigare utnyttjat rut-avdraget kan man i korthet säga att du som privatperson kan göra en skattereduktion på 50 % på upp till 25 000 kronor. Är du över 65 år får du göra avdrag på det dubbla – 50 000 kronor.

Varför ska jag anlita Qleano?

Vi är ett av de större städföretagen i Malmö och har hjälpt över 30 000 kunder genom våra verksamma år. Genom att anlita oss för en flytt- eller hemstädning kan du känna dig trygg med att arbetet utförs felfritt och effektivt. Alla våra ansluta städteam är erfarna och skickliga. De har rätt material och verktyg för att kunna rengöra och städa alla typer av bostäder. Då vi är ett stort företag kan vi även utan problem skräddarsy lösningar så att de passar dig perfekt. Kanske vill du exempelvis lägga till en extratjänst, eller utföra en del av städningen själv? Inga problem – kontakta oss så tar vi fram en lösning som passar.

Priset då?

För dig som är intresserad av en flyttstädning i Malmö har hittat rätt. Vi på Qleano erbjuder riktigt förmånliga priser och städar alltid i enlighet med checklistor för att säkerställa att vi aldrig missar något. Prissättningen görs efter varje projekt eftersom varje bostad är olik den andra. Vi utgår från yta och speciella behov, till exempel om du även vill ha vissa biytor städade.

Du kan få en snabb prisuppfattning genom att kontakta oss idag för en offert. Vi återkommer nästan direkt, och alltid inom 24 timmar.

Mycket ingår i priset

Vi på Qleano vill alltid utföra ett felfritt arbete och har därför lagt in mängder av tjänster i ett och samma pris. När du anlitar oss för flyttstädning i Malmö ingår exempelvis fönsterputsning, något som ofta annars är ett tillval. Vi rengör dessutom alla vitvaror och ser till att hela hemmet är fräscht. Då vi utgår från Mäklarsamfundets riktlinjer gällande flyttstäd kan du känna dig säker på att ditt hem kommer vara rent och fläckfritt. När du bokar in en flyttstädning från oss får du dessutom en checklista innan. Här står exakt vad som ingår och vad som inte ingår. Det går att lägga till extratjänster om du skulle vilja.

STRÅLANDE!
Ditt meddelande är mottaget och vi återkommer till dig så snart vi har möjlighet.

Kostnadsfri offert inom 1 minut Svar direkt via mail eller sms.

Städ- & flyttjänster Malmö

Över 40 000 utförda uppdrag i hela Sverige
Kundrecension - flyttstädning Malin
star star star star star

Bra service, lätta att få tag på och måna om att det skulle bli ett bra jobb. Kan varmt rekommendera!

Kundrecension - Flyttstädning Sofia
star star star star star

Otroligt bra bemötande! Trots sista minuten-förfrågan fixade de städningen med glänsande resultat. Rekommenderas varmt!

Kundrecension - flyttstädning Erik
star star star star star

Jag är väldigt nöjd med flytttjänsterna. Snabb offert per mail och smidig bokning.