Flyttstädning Jönköping

Flyttstädning Jönköping – kontakta oss när du behöver hjälp

I norra Småland ligger mysiga Jönköping. Här finns mängder av natursköna vandringsleder, vackra sjöar och djupa skogar. Ska du sälja en bostad i Jönköping? I så fall kommer du säkerligen att få flera intresserade köpare. Att få bo här, mitt i den vackra naturen, är få förunnat. Vid en flytt är det många saker att hålla i huvudet. Till exempel ska:

  • Den gamla bostaden rensas och alla saker packas i lådor
  • Det ska sägas upp gamla avtal och abonnemang och nya ska tecknas
  • Saker som sophämtning och adressändring kan behöva fixas
  • Den gamla bostaden ska flyttstädas
  • Du ska komma i ordning i din nya bostad

Listan kan göras hur lång som helst och det är faktiskt bra att göra just listor. Genom att skriva ner alla olika moment i flytten minimerar du risken för att något glöms. Men även om du har koll på allt kan det ändå vara svårt att hinna med alla saker. Känner du att du också behöver lite mer tid under flytten? Anlita en professionell städfirma i Jönköping så sparar du massvis av tid. En flyttstädning tar nämligen timmar och timmar eftersom allt i den gamla bostaden måste bli superrent. Hos oss kan du snabbt få en överskådlig blick över alla olika städmoment som ska utföras i en flyttstädning och även det som ingår när du anlitar en städfirma via oss. Alla våra anslutna städare följer Mäklarsamfundets checklista för flyttstäd, en extremt omfattande lista! Vi erbjuder även flyttfirma i Jönköpinghemstädning i Jönköping och städning i Jönköping.

Mycket städ för bra priser

Har du hunnit ta dig en titt på checklistan? Oavsett så är det väldigt många saker som ska göras i flyttstädningen men priset är inte särskilt högt. Eftersom du som privatperson kan utnyttja RUT-avdraget behöver flyttstädningen inte blir särskilt dyr. Hör av dig till oss för att få ett mer exakt flyttstädningspris för just din bostad. Vi baserar priserna på bland annat hur stor bostaden är. Flyttstäd i Jönköping är en prisvärd deal!

Anlita en trygg städfirma via Qleano

Det kan ibland kännas lite konstigt att ha främmande människor hos sig. Men när du anlitar en städfirma via Qleano behöver du aldrig vara orolig. Våra städare är erfarna och pålitliga och samtliga ansluta städföretag hos oss är dessutom kvalitetssäkrade. De har alla F-skattsedel samt är försäkrade. Om något skulle råka gå sönder är vi på Qleano försäkrade och ersätter dig naturligtvis. Du får gärna begära mer information och dokument angående försäkringar, hör av dig direkt till vår kundtjänst så får du hjälp.

Enkelt att anlita städföretag i Jönköping

Vi på Qleano arbetar mycket med städ i just Jönköping och för dig som behöver hjälp med exempelvis flyttstädning har hittat rätt. För att anlita en professionell städfirma behöver du endast fylla i en förfrågan. Detta gör du snabbt och enkelt via hemsidan. I formuläret anger du information om vad du behöver hjälp med och när. Vi går ständigt igenom dessa formulär och svarar vanligtvis omgående men som senast får du svar inom en arbetsdag. Vi återkommer till dig med offert från ett väl utvalt städföretag i Jönköping.

Offerten

När du får offerten får du ett fast pris på den tjänst du efterfrågat. För att underlätta för våra kunder samt för att du ska slippa prisöverraskningar har vi alltid fasta priser på våra arbeten. Det enda som tillkommer utöver det fasta priset är fakturaavgiften på 25 kronor. Om du tycker priset känns bra är det bara att gå vidare till bokning, något du kan göra på mobilen, telefonen eller genom att helt enkelt fylla i bokningen här på hemsidan. Först när arbetet är slutfört får du fakturan.

Kvalitet är vårt ledord

För att alla våra kunder i Jönköping och övriga landet ska vara nöjda med våra tjänster är vi otroligt noggranna när vi kontrollerar våra anslutna städfirmor. Samtliga städföretag som arbetar under Qleano genomgår alltid en kontroll. Vi kontrollerar bland annat att företagen betalar samtliga arbetsgivaravgifter samt att de arbetar efter Mäklarsamfundets riktlinjer och omfattande checklistor.

Nöjdhetsgaranti

Att våra kunder är nöjda är det viktigaste för oss. Just därför får du som kund i Jönköping alltid en besiktningsgaranti. Detta innebär att du kan boka in en besiktning för att kontrollera att städning är utfört på rätt sätt. Det är bäst att boka in besiktningen dagen efter att städteamet varit på plats. Se även till att det finns gott om tid för besiktning och eventuella åtgärder innan den nya hyresgästen flyttar in i lägenheten eller i huset.

STRÅLANDE!
Ditt meddelande är mottaget och vi återkommer till dig så snart vi har möjlighet.

Kostnadsfri offert inom 1 minut Svar direkt via mail eller sms.

Städ- & flyttjänster Jönköping

Över 40 000 utförda uppdrag i hela Sverige
Kundrecension - flyttstädning Malin
star star star star star

Bra service, lätta att få tag på och måna om att det skulle bli ett bra jobb. Kan varmt rekommendera!

Kundrecension - Flyttstädning Sofia
star star star star star

Otroligt bra bemötande! Trots sista minuten-förfrågan fixade de städningen med glänsande resultat. Rekommenderas varmt!

Kundrecension - flyttstädning Erik
star star star star star

Jag är väldigt nöjd med flytttjänsterna. Snabb offert per mail och smidig bokning.