Flyttstädning Jönköping

Bli en av hundratals nöjda kunder som anlitar oss för flyttstädning varje månad

Flyttstädning Jönköping – kontakta oss när du behöver hjälp

I norra Småland ligger mysiga Jönköping. Här finns mängder av natursköna vandringsleder, vackra sjöar och djupa skogar. Ska du sälja en bostad i Jönköping? I så fall kommer du säkerligen att få flera intresserade köpare. Att få bo här, mitt i den vackra naturen, är få förunnat. Vid en flytt är det många saker att hålla i huvudet. Till exempel ska:

  • Den gamla bostaden rensas och alla saker packas i lådor
  • Det ska sägas upp gamla avtal och abonnemang och nya ska tecknas
  • Saker som sophämtning och adressändring kan behöva fixas
  • Den gamla bostaden ska flyttstädas
  • Du ska komma i ordning i din nya bostad

Listan kan göras hur lång som helst och det är faktiskt bra att göra just listor. Genom att skriva ner alla olika moment i flytten minimerar du risken för att något glöms. Men även om du har koll på allt kan det ändå vara svårt att hinna med alla saker. Känner du att du också behöver lite mer tid under flytten? Anlita en professionell städfirma i Jönköping så sparar du massvis av tid. En flyttstädning tar nämligen timmar och timmar eftersom allt i den gamla bostaden måste bli superrent. Hos oss kan du snabbt få en överskådlig blick över alla olika städmoment som ska utföras i en flyttstädning och även det som ingår när du anlitar en städfirma via oss. Alla våra anslutna städare följer Mäklarsamfundets checklista för flyttstäd, en extremt omfattande lista!

Mycket städ för bra priser

Har du hunnit ta dig en titt på checklistan? Oavsett så är det väldigt många saker som ska göras i flyttstädningen men priset är inte särskilt högt. Eftersom du som privatperson kan utnyttja RUT-avdraget behöver flyttstädningen inte blir särskilt dyr. Hör av dig till oss för att få ett mer exakt flyttstädningspris för just din bostad. Vi baserar priserna på bland annat hur stor bostaden är. Flyttstäd i Jönköping är en prisvärd deal!

Bli kontaktad