Flyttfirma Sundsvall

Prisvärd flytthjälp i Sundsvall

Det finns en enkel anledning till att du ska städa riktigt ordentligt när du lämnar ditt gamla hem vid en flytt. Oavsett om du hyr en lägenhet eller ska sälja din villa i Sundsvall vill nästa boende börja sin vistelse på bästa sätt med ett rent hem, på samma sätt som du själv vill att ditt nya hem ska vara rent när du flyttar in. Vi på Qleano erbjuder flyttstädning i Sundsvall som underlättar din flyttning. Genom att anlita oss slipper du tänka på att det ska städas ordentligt, vi tar hand om det åt dig.

Snabb och smidig städning

Vi på Qleano är en städförmedling som arbetar tillsammans med flera professionella städföretag, både i Sundsvall och även i andra städer runt om i landet. Med vår hjälp kan du lätt få flytthjälp i form av effektiv städning. Använd vårt kontaktformulär för att ange vad du behöver och hur vi får tag på dig. Vi ger dig en tydlig prisoffert med ett fast pris inom en arbetsdag. Offerten anger precis vad som ska städas och hur mycket det kommer att kosta. Du kan naturligtvis lägga till fler saker om du vill.

Vi kontrollerar alla städföretag vi arbetar med

Du kan alltid känna dig säker på att vår städning kommer att hålla hög kvalitet. Alla städfirmor vi arbetar med har genomgått flera kontroller innan vi påbörjar ett samarbete. Vi har även checklistor som tydligt anger vad städarna ska göra vid varje städuppdrag. Slutligen har vi även en nöjd kund-garanti. Ett tips är att du även använder dig av RUT-avdraget för att få en billigare pris. Skatteavdraget gör att du kan dra av 50 % av arbetskostnaden. Vi kan även erbjuda återkommande hemstädning i Sundsvall, storstädning och andra typer av städning i Sundsvall. Om du är intresserad av att få hjälp med din städning i Sundsvall, hör av dig redan idag så kan vi berätta mer!

STRÅLANDE!
Ditt meddelande är mottaget och vi återkommer till dig så snart vi har möjlighet.

Kostnadsfri offert inom 1 minut Svar direkt via mail eller sms.

Städ- & flyttjänster Sundsvall

Över 40 000 utförda uppdrag i hela Sverige
Kundrecension - flyttstädning Malin
star star star star star

Bra service, lätta att få tag på och måna om att det skulle bli ett bra jobb. Kan varmt rekommendera!

Kundrecension - Flyttstädning Sofia
star star star star star

Otroligt bra bemötande! Trots sista minuten-förfrågan fixade de städningen med glänsande resultat. Rekommenderas varmt!

Kundrecension - flyttstädning Erik
star star star star star

Jag är väldigt nöjd med flytttjänsterna. Snabb offert per mail och smidig bokning.