Flyttfirma Sundsvall

De bästa flyttfirmorna i Sundsvall på ett och samma ställe

Är det dags att anlita en flyttfirma i Sundsvall? Då har du hamnat på helt rätt ställe på internet, här har nämligen vi på Qleano samlat alla de bästa flyttfirmorna i just Sundsvall. Så oavsett om du ska flytta från en lägenhet i stan till en annan, eller bor i ett hus ute på landet, så lovar vi att du kommer hitta rätt flytthjälp för jobbet här. Att flytta är nämligen alltid en otroligt stor omställning i livet och kan vara väldigt stressande, men med rätt hjälp så behöver det faktiskt inte bli så himla jobbigt. Läs vidare för mer information som kan vara bra att ha koll på innan flyttlasset går!

Vad kostar det att anlita flytthjälp i Sundsvall?

Hur mycket vi än skulle vilja, så kan vi tyvärr inte säga exakt vad det kostar att anlita en flyttfirma i Sundsvall. Det är nämligen en hel del saker som spelar in! Inte minst när det kommer till hur stort bohaget är. Som du nog förstår så kostar det mer att flytta från ett stort hus med en stor familj jämfört ett singelhushåll i en mindre lägenhet. Så för att kunna ge dig ett bra prisförslag ber vi dig därför att fylla i vårt kontaktformulär här till höger. På så sätt får du ett pris som är anpassat efter dina behov, och givetvis innebär offerten inga skyldigheter för dig. Dessutom kan det vara bra att veta att alla våra offerter kommer med fast pris, så det kommer inte tillkomma några kostnader senare.

Glöm heller inte bort RUT-avdraget! Nu för tiden gäller det nämligen även vid flytthjälp och innebär att du kan dra av så mycket som 50% på arbetskostnaden av din flytthjälp. Som om inte det vore nog så behöver du inte ens göra något för att ta del av avdraget utan vi på Qleano tar hand om allting åt dig. När du får fakturan har vi nämligen redan gjort avdraget åt dig, så du kan alltså bara luta dig tillbaka utan att behöva göra något.

Vad mer bör jag tänka på inför min flytt?

När man väl har bokat in flyttfirman så har man kommit en bra bit på vägen i organiseringen av sin flytt, men det finns såklart fortfarande en hel del saker att ta tag i. Vi har därför listat tre smarta tips som vi hoppas kommer vara till hjälp när du planerar hur din flytt ska gå till:

  • Passar på att rensa ut, och gör det i tid. Att dra med de där sakerna som man helst hade velat slänga för flera år sen till ännu ett hem är minst sagt skönt att undvika, men tiden kan lätt springa iväg veckorna innan flyttlasset går. Se därför till att börja i tid!
  • Se till att packa allting som du redan nu vet med dig att du kommer behöva under det första dygnet i din nya bostad. Att behöva leta efter mobilladdaren eller snacks när det är kris vill man helst undvika, du kommer tacka dig själv senare.
  • När själva flytten väl är gjord vill man såklart inget annat än att spendera tid i sitt nya hem och verkligen komma i ordning. Dessvärre har man ofta flyttstädningen i det gamla hemmet kvar, så varför inte ta hjälp med det också? Via oss på Qleano kan du också hitta hjälp med flyttstädningen i Sundsvall.

Vi hoppas att våra tips kommer vara till hjälp för dig, och tveka inte på att höra av dig om du har några. Stort lycka till med din flytt!

STRÅLANDE!
Ditt meddelande är mottaget och vi återkommer till dig så snart vi har möjlighet.

Kostnadsfri offert inom 1 minut Svar direkt via mail eller sms.

Städ- & flyttjänster Sundsvall

Över 40 000 utförda uppdrag i hela Sverige
Kundrecension - flyttstädning Malin
star star star star star

Bra service, lätta att få tag på och måna om att det skulle bli ett bra jobb. Kan varmt rekommendera!

Kundrecension - Flyttstädning Sofia
star star star star star

Otroligt bra bemötande! Trots sista minuten-förfrågan fixade de städningen med glänsande resultat. Rekommenderas varmt!

Kundrecension - flyttstädning Erik
star star star star star

Jag är väldigt nöjd med flytttjänsterna. Snabb offert per mail och smidig bokning.