Flyttfirma Lidingö

Vi erbjuder prisvärda flyttfirmor på Lidingö

Allt blir lättare när det är rent och fint i hemmet. Det krävs dock att du städar regelbundet, något som de allra flesta tycker är tråkigt. Det finns otaliga saker man hellre gör, speciellt om du redan har fullt upp med jobb, familj och vänner. Se till att ta vara på allt som vackra Lidingö har att erbjuda genom att ge dig själv mer tid. Låt oss ta hand om städningen, vi kan snabbt och lätt städa i både stora villor, små sommarstugor och stökiga lägenheter.

Med oss kan du hålla hemmet städat

Vi är en städförmedling som utför alla möjliga städuppdrag, från visningsstädning till flyttstädning på Lidingö, lättare hemmastädning och riktigt storstädning. Vi jobbar ihop med ett flertal städföretag på Lidingö och andra delar av Stockholm. Samtliga städfirmor har vi utfört kontroller på för att säkerställa att de uppfyller våra högt ställda krav. När du ber oss om ett prisförslag får du ett svar inom en arbetsdag. Vi ger dig en detaljerad checklista som anger vad städarna kommer att göra och du får även ett fast pris, vilket ger dig full koll på kostnaden från start. Vi strävar efter att vara ett enkelt och prisvärt sätt till att få det städat hemma, oavsett om du bor på vackra Lidingö eller någon annan ort i landet. Vi erbjuder även andra tjänster, vilket du kan läsa mer om under städning Lidingöhemstädning Lidingö och flyttstädning Lidingö.

Hör av dig redan idag

Vill du ha det rent och fint hemma utan att du behöver göra alltför mycket, kontakta oss genom vårt formulär här på vår hemsida. Kostnaden beror på flera faktorer, från vilken typ av städning du vill ha till hur stor yta du vill att vi ska städa. Vi kan även hjälpa dig använda RUT-avdraget, ett skatteavdrag som gör det möjligt att dra av halva arbetskostnaden upp till en viss gräns. Om du vill veta mer om detta, hör av dig så förklarar vi mer än gärna.

STRÅLANDE!
Ditt meddelande är mottaget och vi återkommer till dig så snart vi har möjlighet.

Kostnadsfri offert inom 1 minut Svar direkt via mail eller sms.

Städ- & flyttjänster Lidingö

Över 40 000 utförda uppdrag i hela Sverige
Kundrecension - flyttstädning Malin
star star star star star

Bra service, lätta att få tag på och måna om att det skulle bli ett bra jobb. Kan varmt rekommendera!

Kundrecension - Flyttstädning Sofia
star star star star star

Otroligt bra bemötande! Trots sista minuten-förfrågan fixade de städningen med glänsande resultat. Rekommenderas varmt!

Kundrecension - flyttstädning Erik
star star star star star

Jag är väldigt nöjd med flytttjänsterna. Snabb offert per mail och smidig bokning.