Flyttfirma Lidingö

Prisvärda flyttfirmor med stor erfarenhet på Lidingö

Är du på jakt efter en riktigt bra lokal flyttfirma som kan hjälpa dig med din flytt på Lidingö? Då kan vi berätta att du har hamnat på helt rätt ställe. Vi på Qleano har nämligen riktigt bra koll på allt som handlar om flytthjälp, och vi har över 10 års erfarenhet av att hitta rätt flyttfirma för rätt flytt – och alltid till rätt pris. Så oavsett om du ska flytta från en liten lägenhet i centrum, ett stort hus nere vid vattnet eller något mitt emellan så kommer du kunna hitta rätt flyttfirma här. Vi har nämligen samlat alla de bästa flyttfirmorna på Lidingö med omnejd på ett ställe, så fyll i vårt kontaktformulär för att få en kostnadsfri offert eller hör av dig till oss om du har några frågor.

Vad kostar det att anlita flytthjälp på Lidingö?

Tack vare RUT-avdraget så behöver det inte alls vara så dyrt att anlita flytthjälp, snarare är det riktigt prisvärt. För även om hjälpen på ett sätt är ovärderlig, så känns det betydligt bättre efter att man har dragit av 50% av arbetskostnaden för flytthjälpen tack vare just RUT-avdraget. Dessutom behöver du inte oroa dig för att det är krångligt på något vis, vi på Qleano tar nämligen hand om allt administrativt åt dig. När du får din faktura för din flytthjälp har vi nämligen redan gjort avdraget åt dig. Smart va?

Men vad kostar det då innan avdraget är gjort? Att säga ett exakt pris är tyvärr inte helt enkelt utan att veta omständigheterna kring just din flytt. Därför ber vi dig fylla i vårt kontaktformulär här till höger, på så sätt kan vi ge dig ett exakt prisförslag baserat på den typ av hjälp du behöver. Du kan även vara säker på att priset du får i offerten är det som gäller då vi alltid erbjuder fast pris, så inga dolda kostnader kommer tillkomma senare.

Rensa ut innan det är dags för din flytt

Har du stora planer på inredningen i ditt nya hem, som kanske inte alltid infattar alla de möbler som du har i ditt nuvarande? Det är fullt förståeligt, inte minst om man haft samma saker väldigt länge, vissa kanske rent av är trasiga. Som tur är så är en flytt ett ypperligt tillfälle att rensa ut. Dela in allt i två kategorier, sånt som måste slängas och sånt som ska säljas. Tack vare dem får du förhoppningsvis ihop ett riktigt fint bidrag till dina planer med det nya hemmet. Se bara till att börja din utrensning i god tid, de sista veckorna innan flyttfirman ska komma brukar gå riktigt snabbt!

När du väl är klar med att rensa och flyttlasset har gått så finns det bara en sak kvar att ta tag i med det gamla hemmet, nämligen att städa ut. Men är det inte så att det enda man vill när man fått nycklarna är att komma i ordning och inte spendera ibland dagar med att städa igenom sin gamla bostad supernoga? Enklare är det då att ta hjälp! Så om du även är ute efter bra hjälp med flyttstädning på Lidingö så kan vi hjälpa dig med det också.

STRÅLANDE!
Ditt meddelande är mottaget och vi återkommer till dig så snart vi har möjlighet.

Kostnadsfri offert inom 1 minut Svar direkt via mail eller sms.

Städ- & flyttjänster Lidingö

Över 40 000 utförda uppdrag i hela Sverige
Kundrecension - flyttstädning Malin
star star star star star

Bra service, lätta att få tag på och måna om att det skulle bli ett bra jobb. Kan varmt rekommendera!

Kundrecension - Flyttstädning Sofia
star star star star star

Otroligt bra bemötande! Trots sista minuten-förfrågan fixade de städningen med glänsande resultat. Rekommenderas varmt!

Kundrecension - flyttstädning Erik
star star star star star

Jag är väldigt nöjd med flytttjänsterna. Snabb offert per mail och smidig bokning.