Flyttstädning Örebro

Kostnadsfri offert på flyttstädning – vi utför jobb i Örebro

Vid en flytt finns det en rad olika saker som måste fungera för att processen inte skall bli helt ohållbar. Det är mycket som skall planeras och organiseras. Schemat är ofta tight och man har bara ett visst antal dagar på sig för att flytta ut och ordna upp allt i den gamla lägenheten. En vanlig flytt börjar oftast med nedpackning av allt löst i bostaden, från kläder och skor till tallrikar, handdukar och otaliga fler saker. Därefter kommer de stora lasset, alla tunga möbler. När du väl har lyckats transportera allt till det nya hemmet har du två saker kvar att göra. Antingen börjar du ordna upp ditt nya hem eller så stannar du kvar i den gamla och tomma bostaden för att påbörja flyttstädningen. Vilket alternativ låter mest lockande?

Låt oss ta hand om din flyttstädning i Örebro

För att undvika onödiga problem och för att kunna fokusera på de rätta sakerna kan det vara en riktigt bra idé att ta in hjälp utifrån. Vi kan säkerställa att din flyttstädningen blir ordentligt utförd. När du anlitar oss kommer professionella städare att ta hand om flyttstädningen så att du kan fokusera på det som egentligen är viktigt, nämligen att få alla saker på plats i den nya bostaden, komma iordning och göra det hemtrevligt och beboeligt där.

Gör det smidigt för dig själv

Anlitar man en städfirma försäkrar man sig dessutom om att det inte uppstår några oklarheter eller missförstånd mellan hyresgäst och hyresvärd angående flyttstädningen. Dessa två parter måste oftast träffas och se över flyttstädningen tillsammans så att den uppfyller hyresvärdens krav och förväntningar. Om städningen inte håller måttet behöver hyresgästen snabbt ordna upp problemet. Genom att anlita proffs ser du till att undvika problem av den här typen redan från start.

Professionell städning i Örebro

Vi på Qleano är en städförmedlingsfirma och vi utför städjobb i en rad olika städer runt om i Sverige. Bland annat utför vi flyttstädning i Örebro med omnejd. Flyttstädningar är inte det enda vi gör men det har blivit en av våra specialiteter. Som förmedlingsbolag tar vi oss an uppdrag och förmedlar dessa till våra städpartners i olika städer. Dessa bolag har vi kontrollerat noggrant för att kunna säkerställa att de utför städningen på bästa sätt samt att de bedriver en seriös verksamhet. Dessa kontroller utförs regelbundet, vilket är en trygghet för våra kunder. All kontakt och kommunikation går genom oss.

För att förbättra och effektivisera städningen arbetar städarna efter ett noga utvecklat system, detta säkerställer att städningen håller högsta kvalitet. Det är lika viktigt för oss som det är för våra klienter att flyttstädningen utförs på rätt sätt så att inga problem uppstår vid överlämning av bostaden. Vi står redo för att hjälpa till och underlätta vid alla flyttar.

Hur bokar jag flyttstädning i Örebro?

Enkelt! Du kan börja med att använda dig av vårt kontaktformulär. Där anger du allt som är relevant till städuppdraget, exempelvis hur stor bostaden är och om du vill att vi utför några extratjänster. Vi återkommer snabbt med en offert, oftast inom en arbetsdag. Du kan även se exakt vad som ingår i den normala städningen, läs igenom vår checklista för flyttstädning. Vi har även en besiktningsgaranti, vilket innebär att vi utför åtgärdande städning om det skulle behöva. Du kan läsa mer om våra villkor och dylikt i checklistan.

Inför flyttstädningen

Tänk på att vi behöver ha goda förutsättningar för att kunna städa ordentligt. Med detta menar vi att det bör vara tomt i bostaden. Lämnar du kvar möbler kommer vi att städa runt dessa så placera de helst i mitten. Vitvaror, exempelvis spis, frys och kylskåp, bör helst dras ut och även vara avfrostade. Detta gör det möjligt för städarna att komma åt bakom. I annat fall kommer de att städa runt möbler och vitvaror så gott det går. Städarna ska inte behöva flytta på tunga saker, både på grund av skaderisken och även för att det kan bli skador på väggar och golv.

Är du intresserad av flyttstädning i Örebro? Använd dig av vårt formulär redan idag för att snabbt få ett prisförslag. Vi ger dig fasta priser, vilket innebär att du har full koll på vad städningen kommer att kosta redan från start. Med vår hjälp slipper du tänka på flyttstädningen, lägg istället tid på något som är roligare. Har du frågor kring våra städtjänster kan du alltid höra av dig.

Vidare kan vi även erbjuda hemstädning i Örebro, visningsstädning och många andra typer av städning i Örebro. Vi kan även hjälpa till med att hitta en flyttfirma i Örebro. Kontakta oss idag för en offert!

 

STRÅLANDE!
Ditt meddelande är mottaget och vi återkommer till dig så snart vi har möjlighet.

Kostnadsfri offert inom 1 minut Svar direkt via mail eller sms.

Städ- & flyttjänster Örebro

Över 40 000 utförda uppdrag i hela Sverige
Kundrecension - flyttstädning Malin
star star star star star

Bra service, lätta att få tag på och måna om att det skulle bli ett bra jobb. Kan varmt rekommendera!

Kundrecension - Flyttstädning Sofia
star star star star star

Otroligt bra bemötande! Trots sista minuten-förfrågan fixade de städningen med glänsande resultat. Rekommenderas varmt!

Kundrecension - flyttstädning Erik
star star star star star

Jag är väldigt nöjd med flytttjänsterna. Snabb offert per mail och smidig bokning.