Flyttfirma Visby

Pålitliga flyttfirmor i Visby som kan hjälpa dig med din flytt

Letar du efter en flyttfirma i Visby med omnejd som kan hjälpa dig inför en stundande flytt? Då har du kommit rätt, vi på Qleano är nämligen experter på allt inom just flytt, och vill göra det enkelt för dig att hitta rätt flytthjälp. Vi har över 10 års erfarenhet av att matcha ihop flyttar med flyttfirmor, och har därför samlat ihop de bästa flyttfirmorna i Visby här på ett och samma ställe. Läs vidare för lite mer information som kan komma väl till pass innan ditt flyttlass ska gå, eller fyll i vårt kontaktformulär enkelt här till höger för att få en kostnadsfri offert.

Smarta tips för en så smidig flytt som möjligt

Att flytta är allt som oftast både stressigt och omtumlande. Ens hem är trots allt ens trygga punkt i livet, och att flytta ifrån den är därför alltid inte helt lätt, även om det också kan vara roligt och spännande. Vi vill därför hjälpa dig få en så smidig flytt som möjligt, och har därför samlat ihop våra bästa tips inför flytten här:

  • Förbered en låda eller väska i vilken du kan packa allt du kommer behöva under de första dagarna i det nya hemmet. Det kan handla om mobilladdare, handdukar och kaffekokaren till exempel. Om du har koll på dem så lovar vi att din flytt kommer kännas betydligt enklare än om du måste börja leta igenom alla dina lådor efter dem.
  • Ta tillfället i akt och passa på att rensa ut innan din flytt! Kanske har du länge funderat på att rensa ut någon gammal födelsedagspresent du aldrig gillat, eller sälja din soffa som alltid varit lite för stor? Passa på nu! Har du tur kan de ge ett bidrag till inredningen i ditt nya hem.
  • Gör det inte mer komplicerat än det behöver vara, utan ta så mycket hjälp som du kan, som till exempel med flyttstädningen. Vi på Qleano erbjuder även riktigt bra hjälp med flyttstädning i Visby, så att du istället kan spendera din dyrbara tid med att komma i ordning i ditt nya hem.

Vi hoppas att våra tips kan vara till hjälp, och om det är så att du har några frågor så är du såklart mer än välkommen att höra av dig till oss.

Vad kostar det att anlita flytthjälp i Visby?

Med hjälp av RUT-avdraget behöver det inte alls vara så himla dyrt att anlita riktigt bra flytthjälp, du kan nämligen tack vare det dra av så mycket som 50% av arbetskostnaden när du anlitar en flyttfirma. Dessutom så tar vi på Qleano hand om allt det administrativa, så när det är dags för dig att betala för din flytthjälp så har vi redan gjort avdraget åt dig. Lätt som en plätt!

När det kommer till priset i sig så varierar det beroende på omständigheterna kring din flytt, så för att då ett exakt pris som möjligt ber vi dig fylla i vårt kontaktformulär. Då får du en offert helt anpassad efter dina behov, och alltid till ett fast pris så du kan vara säker på att det inte kommer tillkomma några dolda kostnader senare.

STRÅLANDE!
Ditt meddelande är mottaget och vi återkommer till dig så snart vi har möjlighet.

Kostnadsfri offert inom 1 minut Svar direkt via mail eller sms.

Städ- & flyttjänster Visby

Över 40 000 utförda uppdrag i hela Sverige
Kundrecension - flyttstädning Malin
star star star star star

Bra service, lätta att få tag på och måna om att det skulle bli ett bra jobb. Kan varmt rekommendera!

Kundrecension - Flyttstädning Sofia
star star star star star

Otroligt bra bemötande! Trots sista minuten-förfrågan fixade de städningen med glänsande resultat. Rekommenderas varmt!

Kundrecension - flyttstädning Erik
star star star star star

Jag är väldigt nöjd med flytttjänsterna. Snabb offert per mail och smidig bokning.