Flyttfirma Visby

Vi tillhandahåller prisvärda flyttfirmor i Visby

De flesta tycker att städning är jobbigt och det är lätt att förstå varför. Att städa tar tid, energi och det är framförallt tråkigt. Däremot så är det skönt att ha ett rent och fint hem. Ibland förekommer situationer i livet då tiden eller orken inte riktigt räcker till. Detta kan leda till att städningen blir lidande, vilket gör det svårt att slappna av. Gör det lätt för dig själv, lägg över din städning i Visby till oss! Vi erbjuder bra priser och kan utan problem anpassa oss efter vad du behöver.

När du behöver hjälp med städningen

Allt du behöver göra för att få hjälp med städningen hemma är att höra av dig till oss. Vi utför flera typer av städuppdrag, från visningsstädning till hemstädning och även flyttstädning i Visby. Vi arbetar ihop med flera städföretag på Gotland. Innan vi inleder ett samarbete säkerställer vi att städfirman håller hög kvalitet innan vi förmedlar några städuppdrag. För att du som kund ska kunna känna dig säker har vi även en nöjd kund-garanti på två veckor. Använd dig av vårt kontaktformulär för att be om ett prisförslag. Vi ger dig en offert efter bara en arbetsdag, alltid med ett fast pris så att du har full koll på kostnaden från dag ett.

Skatteavdrag kan ge ett bättre pris

Visste du att du kan använda dig av RUT-avdraget för att dra av halva arbetskostnaden? Det är ett avdrag som har funnits i mer än 10 år och som även gäller för dig som vill ha flytthjälp från en flyttfirma i Visby. Avdraget har en gräns på 25 000 kronor per person och år, det dubbla för personer över 65 år. Vill du veta mer om städning i Visby och RUT-avdraget så kan du med fördel höra av dig till oss. Detta kan användas vid all vår städning i Visby, från visningsstädning till hemstädning i Visby.

STRÅLANDE!
Ditt meddelande är mottaget och vi återkommer till dig så snart vi har möjlighet.

Kostnadsfri offert inom 1 minut Svar direkt via mail eller sms.

Städ- & flyttjänster Visby

Över 40 000 utförda uppdrag i hela Sverige
Kundrecension - flyttstädning Malin
star star star star star

Bra service, lätta att få tag på och måna om att det skulle bli ett bra jobb. Kan varmt rekommendera!

Kundrecension - Flyttstädning Sofia
star star star star star

Otroligt bra bemötande! Trots sista minuten-förfrågan fixade de städningen med glänsande resultat. Rekommenderas varmt!

Kundrecension - flyttstädning Erik
star star star star star

Jag är väldigt nöjd med flytttjänsterna. Snabb offert per mail och smidig bokning.