Flyttstädning Västerås

Spara viktig tid i din flytt, ta hjälp med flyttstädning i Västerås

Att flytta och byta bostad är en av de mest spännande och inspirerande händelserna man kan uppleva i livet, men det kan också vara en jobbig och väldigt stressig process. Det är mycket som skall planeras, organiseras och utföras. Avtal skall sägas upp, hemmet skall emballeras och packas ner och alla ägodelar skall sedan flyttas från plats A till plats B. Dessutom skall man hinna med att genomföra en grundlig flyttstädning som omfattar varje vrå av bostaden. Ingen detalj får överses och inget område lämnas orört. Om flyttstädningen inte uppfyller de krav som ställs har köparen av bostaden rätt att kräva ersättning eller åtgärdande av problemet från säljaren. För att helt undvika att den här typen av problem uppstår är en riktigt bra idé att anlita en professionell städfirma som utför flyttställningen. Vi på Qleano utför flyttstädning Västerås med omnejd. Om du letar efter seriös och erfaren personal som kan utföra din flyttstädning är det till oss du skall vända dig.

RUT-avdraget gör städningen billig

Kontakta oss och beskriv dina städbehov samt din bostad så återkommer vi så snart vi kan med en offert för din flyttstädning. För oss är inga arbeten för stora eller för komplicerade. Vi finns till för att underlätta för dig. Tänk också på att flyttstädning är en av de tjänster som omfattas av RUT-avdraget. RUT-avdraget subventionerar husnära tjänster av olika slag och städning är en av dem. Subventioneringen sker i form av en skattereducering. Alla privatpersoner har rätt att göra avdrag på en summa upp till 100 000 kronor. Avdraget uppgår till 50 %, vilket innebär att man egentligen bara betalar halva summan för arbetet – alltså 50 000 kronor. Det är med andra ord ekonomiskt fördelaktigt att anlita hjälp med flyttstädningen eftersom det ofta blir billigare i längden. Det är dessutom mycket smidigare och underlättar mycket för den som skall flytta.

Vad ska du själv göra?

Våra anslutna städföretag städar med precision och stor noggrannhet. Dock finns det vissa saker du själv kan behöva göra för att din gamla bostad ska vara i strålande skick. Några saker som är bra att kolla igenom är om du gjort hål i väggarna som måste åtgärdas. Om du tapetserat i ett avvikande mönster eller målat i en för stark färg kan hyresvärdar även vilja att du återställer lägenheten till sitt ursprungliga skick.

Våra städteam hjälper dig dock med allt rörande städningen, här ingår saker som:

  • Fönsterputsning
  • Rengöring av persienner
  • Golven – dammsugning och torkning
  • Elementrengöring
  • Avtorkning av kontakter, lister, strömbrytare och fönsterbleck, för att nämna några
  • Vitvaror rengörs

Därtill ingår många andra delar, bland annat rengöring och städning bakom vitvaror och spis, köksluckor och skåp torkas ur och golvbrunnar töms. Som du märker innefattar flyttstäd mycket mer än vanlig vardagsstädning. Allt måste vara fräscht, hemmet ska vara som nytt för den nya som flyttar in. När du anlitar en städfirma via Qleano får du alltid en checklista på allt som ingår i städningen.

Möbler och saker bör flyttas

Eftersom du anlitar flyttstädning antas det att du förmodligen flyttar ur. Med det sagt förväntas bostaden vara tömd på såväl ägodelar som på möbler. Detta gör det enkelt och smidigt för våra städare att rengöra och skrubba överallt. Om du ändå vill att vissa möbler står kvar ber vi dig att flytta in dessa till mitten av rummet. Detta gör det lättare för städarna att komma åt bakom, in i hörnen och ger de möjlighet att damma på lister.

Utnyttja andra praktiska tjänster i Västerås

Vi på Qleano har en stor kundskara i Västerås och hjälper till med allt från flyttstäd till hemstäd, trappstäd och visningsstäd. Du kan upptäcka fördelar med våra städfirmor, även om du inte flyttar. Att orka och hinna med det vardagliga städet är det inte många som gör. Varför inte unna dig professionell städning en gång i veckan eller kanske varannan vecka? Idag är det inte någon lyx att få en städfirma hem till sig. Detta tack vare rut-avdraget. I Västerås har vi många städföretag som arbetar, samtliga är kvalitetssäkrade och erfarna. För att du ska bli nöjd med städningen matchar vi dig med ett städföretag som är vana och erfarna inom just det städområde det handlar om, exempelvis flyttstädning i Västerås eller hemstädning.

Vi erbjuder även flera olika tjänster inom städning i Västerås, såsom trappstädning, visningsstädning och hemstädning i Västerås. Vi kan till och med hjälpa dig med att hitta en flyttfirma i Västerås.

Kontakta oss för offert idag

Se till att boka in flyttstädning i Västerås i god tid så att du är säker på att städföretaget hinner rengöra och städa bostaden innan det är dags för visning eller innan den nya personen flyttar in. Fyll i vårt frågeformulär på hemsidan, där beskriver du vad du behöver hjälp med och vilket datum. Vi återkommer snabbt med offert. Kom ihåg – vi erbjuder alltid fasta priser på flyttstädning i Västerås.

 

STRÅLANDE!
Ditt meddelande är mottaget och vi återkommer till dig så snart vi har möjlighet.

Kostnadsfri offert inom 1 minut Svar direkt via mail eller sms.

Städ- & flyttjänster Västerås

Över 40 000 utförda uppdrag i hela Sverige
Kundrecension - flyttstädning Erik
star star star star star

Jag är väldigt nöjd med flytttjänsterna. Snabb offert per mail och smidig bokning.

Kundrecension - Flyttstädning Sofia
star star star star star

Otroligt bra bemötande! Trots sista minuten-förfrågan fixade de städningen med glänsande resultat. Rekommenderas varmt!

Kundrecension - flyttstädning Malin
star star star star star

Bra service, lätta att få tag på och måna om att det skulle bli ett bra jobb. Kan varmt rekommendera!