Flyttfirma

Flyttfirma

Vi har jobbat med flytt sedan 2011 och har flyttstädat en bra bit över 30 000 bostäder sedan dess. Under åren har vi inte bara samlat på oss stor erfarenhet av att hjälpa människor att flytta, vi har även upparbetat en stor rad och duktiga flyttfirmor som kan hjälpa dig med packning, transport och uppackning. Allt för att din flyttprocess ska bli så smidig som möjligt.

Offert från din lokala flyttfirma

Flyttfirmorna vi jobbar med har erforderliga försäkringar och ser till att följa den branschstandard som råder, som bohag 2010 eller Kontor 2003. Bolagen har även yrkestrafiktillstånd, ett tillstånd som utfärdas av Trafikverket.

Tack vare vårt etablerade nätverk av duktiga städfirmor för flyttstädning kan vi även hjälpa dig med ett paketpris. Detta innebär att du får såväl flytthjälp som flyttstädning på en och samma faktura. Sedan augusti 2016 kan du även få Rut-avdrag för flytthjälp, detta innebär att du endast betalar 50% av arbetskostnaden för såväl flyttstädningen som flytthjälpen.

Genom att fylla i uppgifter om din flytt kan vi på Qleano återkomma till dig med en offert från en lokal flyttfirma som matchar just dina behov. Våra offerter är alltid gratis och du binder inte upp dig till något utan kan i lugn och ro titta på offerten och återkomma med eventuella frågor.

Ring oss på 010-330 99 55

Maila oss

STRÅLANDE!
Ditt meddelande är mottaget och vi återkommer till dig så snart vi har möjlighet.

Kostnadsfri offert inom 1 minut Svar direkt via mail eller sms.

Fler tjänster

Över 40 000 utförda uppdrag i hela Sverige
Kundrecension - flyttstädning Malin
star star star star star

Bra service, lätta att få tag på och måna om att det skulle bli ett bra jobb. Kan varmt rekommendera!

Kundrecension - Flyttstädning Sofia
star star star star star

Otroligt bra bemötande! Trots sista minuten-förfrågan fixade de städningen med glänsande resultat. Rekommenderas varmt!

Kundrecension - flyttstädning Erik
star star star star star

Jag är väldigt nöjd med flytttjänsterna. Snabb offert per mail och smidig bokning.