Flyttfirma Stenungsund

Kostnadsfri offert på flytthjälp i Stenungsund

När du letar efter en flyttfirma i Stenungsund vill du naturligtvis hitta någon med både erfarenhet och kunskap. Förmodligen är det även viktigt att företaget är pålitligt och att personalen är trevlig och serviceinriktad. Vill du slippa leta runt i timmar för att hitta en passande flyttfirma i Stenungsund? Då kan vi göra det åt dig. Vi på Qleano är förmedlare av hushållsnära tjänster, som bland annat flytthjälp i Stenungsund eller städhjälp. När du anlitar oss får du alltid en flyttfirma i Stenungsund som är pålitlig, som betalar sina avgifter, innehar F-skatt samt yrkestrafiktillstånd och mycket mer. Vi ser dessutom till att kontrollera kvaliteten genom regelbundna kontroller av utförda uppdrag. Vi kan även erbjuda flyttstädning i Stenungsund eller hjälp med hemstädning i Stenungsund.

Att anlita flyttfirmor i Stenungsund innebär att spara tid, ork och slit. Något av det som tar allra mest tid när du ska flytta är allt packande och bärande. Många gånger handlar det om tunga lyft, det är alltså lätt hänt att skada sig eller dra på sig ett ryggskott. Därtill behöver du förmodligen hyra en flyttbil om du inte har en stor bil. Genom att anlita flytthjälp i Stenungsund behöver du inte ägna en tanke åt detta. Flyttfirman sköter allt, från nedpackning av hela hemmet till att bära ut allt till flyttbilen, köra bohaget till din nya adress och packa upp alltsammans. Därefter kan vi även se till att du får bra städhjälp, vi förmedlar även städfirmor i Stenungsund.

En smidigare flytt med flytthjälp

Det är lätt att underskatta en flytt, men faktum är att det lätt hänt kan uppstå olyckor om man inte är van. Ska du exempelvis bära ut en tung eller stor möbel genom dörrposten är det stor risk att du råkar skada väggarna på vägen, eller att du tappar möbeln för att den är för tung. Våra flyttfirmor i Stenungsund arbetar på ett ergonomiskt sätt med rätt verktyg. Ska de lyfta något riktigt tungt, som en flygel eller stort piano, finns även bra lyftverktyg att använda sig av för att minimera risken för sak- eller personskada.

Om du vill veta vad just ditt flyttfirma i Stenungsund pris blir bör bli kan du kontakta oss redan idag för en snabb offert. Vi räknar ut priset utifrån kvadratmeter och storlek på bohaget. Du slipper oväntade överraskningar eftersom vi alltid sätter fastpris på våra tjänster. Kom även ihåg att du kan använda RUT-avdraget som ger dig 50 % avdrag på arbetskostnaden.

STRÅLANDE!
Ditt meddelande är mottaget och vi återkommer till dig så snart vi har möjlighet.

Kostnadsfri offert inom 1 minut Svar direkt via mail eller sms.

Städ- & flyttjänster Stenungsund

Över 40 000 utförda uppdrag i hela Sverige
Kundrecension - flyttstädning Malin
star star star star star

Bra service, lätta att få tag på och måna om att det skulle bli ett bra jobb. Kan varmt rekommendera!

Kundrecension - Flyttstädning Sofia
star star star star star

Otroligt bra bemötande! Trots sista minuten-förfrågan fixade de städningen med glänsande resultat. Rekommenderas varmt!

Kundrecension - flyttstädning Erik
star star star star star

Jag är väldigt nöjd med flytttjänsterna. Snabb offert per mail och smidig bokning.