Flyttfirma Gävle

Din flytt blir lättare med flytthjälp i Gävle

Att flytta är ofta förknippat med kaos, stök och stress men det måste inte vara så. Det finns många sätt som du kan förenkla din flytt, exempelvis genom att ta hjälp av en flyttfirma för att bära bort alla tunga flyttlådor eller genom att låta en städfirma ta hand om städningen. Vi på Qleano kan hjälpa dig med såväl flytthjälp som flyttstädning Gävle och på så vis underlätta din flyttprocess.

Att flytta är ett omfattande och tidskrävande projekt. Genom att anlita en flyttfirma för flytthjälp i Gävle kan du göra din flytt både smidigare och enklare. Med över tusen nöjda kunder varje månad är Qleano en stor och trygg aktör för din flytthjälp. Varje månad hjälper vi kunder i Gävle och omkringliggande städer till en enklare flytt. Genom att ge dig som bor i Gävle ett fast pris på flytthjälp får du alltid kostnadskontroll. Uppdragen utförs av åkare som har både trafiktillstånd och giltiga och erforderliga försäkringar. Alla flyttuppdrag utförs också med Bohag 2010, en branschstandard, som grund. På så sätt ökar vi tryggheten i din flytt.

För att få en offert på ditt flytthjälpsuppdrag använder du ett formulär på vår hemsida. Vi återkommer då med en offert från en lokal flyttfirma i Gävle.

Mer tid över till det som är roligt

Om du bor i Gävle och behöver hjälp med din flytt så står vi på Qleano redo att ta emot dig. Vi är en flyttförmedlare, vilket innebär att vi samarbetar med flera flyttfirmor i staden. För att ett städ- eller flyttföretag ska kunna jobba med oss behöver de klara av en tuff granskning av sin verksamhet. Dessutom har vi även tydliga checklistor som anger precis vad som ska utföras i uppdraget. Det är alltid uppskattat att få hjälp med flytten vid en flytt, speciellt eftersom flytten sker när man är trött under den stressiga flyttprocessen.

Vi tar hand om allt i din flytt

Oavsett om du flyttar från en stor villa eller en liten lägenhet så ska din flyttstädning görs så noggrant som möjligt. Allt ska vara rent, från listerna till köksfläkten och ytan bakom spisen. När du anlitar oss för att ta hand om din städning i Gävle ser vi till att städningen blir professionellt utförd. Vi har även en besiktningsgaranti vilket gör att du kan känna dig säker på resultatet.  Ifall behovet skulle uppkomma efter flytten kan det vara trevligt att veta att vi också erbjuder hemstädning i Gävle. Gör som tusentals andra före dig och låt oss hjälpa till med städningen när du flyttar.

STRÅLANDE!
Ditt meddelande är mottaget och vi återkommer till dig så snart vi har möjlighet.

Kostnadsfri offert inom 1 minut Svar direkt via mail eller sms.

Städ- & flyttjänster Gävle

Över 40 000 utförda uppdrag i hela Sverige
Kundrecension - flyttstädning Malin
star star star star star

Bra service, lätta att få tag på och måna om att det skulle bli ett bra jobb. Kan varmt rekommendera!

Kundrecension - Flyttstädning Sofia
star star star star star

Otroligt bra bemötande! Trots sista minuten-förfrågan fixade de städningen med glänsande resultat. Rekommenderas varmt!

Kundrecension - flyttstädning Erik
star star star star star

Jag är väldigt nöjd med flytttjänsterna. Snabb offert per mail och smidig bokning.