Flyttfirma Gävle

Flyttfirma i Gävle

Varje månad hjälper vi på Qleano en rad kunder med flytthjälp. För att utföra uppdragen samarbetar Qleano med en rad seriösa och professionella flyttfirmor i Gävle. Alla flyttfirmor genomgår vår kontroll för bästa möjliga service och kvalité. Du kan enkelt få en kostnadsfri offert för din flytthjälp. Allt du behöver göra är att fylla i offertformuläret på den här sidan.

Pris för flyttfirma i Gävle

Priset för flytthjälp påverkas av en rad olika faktorer, bland annat dessa:

 • Hur långt ska du flytta?
 • Hur mycket möbler har du?
 • Hur nära porten kommer man med flyttbilen?
 • Har du några särskilt ömtåliga föremål?

På den här sidan kan du läsa mer om priser för flytthjälp.

Rutavdrag för flytthjälp

När du använder en flyttfirma och Rut-avdraget kommer inte hela fakturabeloppet att vara Rut-berättigat. Rut-avdraget är ett avdrag försett att ge en skattereduktion på den arbetstid som läggs ned. Här kan du läsa mer om rut-avdrag för flyttfirmor

Checklista inför flytt i Gävle

Inför en flytt är det en hel del som behöver göras och gås igenom för att göra flyttdagen så smidig som möjligt. Nedan har vi samlat ett urval från vår checklista för flytt.

 • Bestäm vilket datum som flytten ska gå, utifrån när du får tillträde till ditt nya hem och när du behöver lämna över nycklarna till ditt nuvarande.
 • Har du inte rensat färdigt är det dags att göra det nu. Sälj, skänk eller släng!
 • Flyttpacka ihop hela ditt hem. Spara belysning till sist och kom ihåg att packa en liten väska för det första dygnet i ditt nya hem med ombyte, mat, vattenflaska, toalettpapper och tvål.
 • Lägg värdesaker som dator, smycken och pass i en handväska eller liknande som du enkelt kan hålla koll på under dagen.

Göra flyttpackningen själv eller ta hjälp?

Om du inte gillar att packa själv så kan du alltid få packhjälp vid flytt. Om du ska flytta med barn så underlättar det mycket att ta hjälp med packningen. Det finns många flyttfirmor som packar och kan ge dig ett bra pris på flyttpackning.

STRÅLANDE!
Ditt meddelande är mottaget och vi återkommer till dig så snart vi har möjlighet.

Kostnadsfri offert inom 1 minut Svar direkt via mail eller sms.

Flyttanmälan vid flytt i Gävle

Bara för att man är på väg till något nytt, bör man inte lämna för mycket bakom sig. En av de viktigaste sakerna att få med är posten. Räkningar, kallelser, information från vården, skola etc. skickas ut till folkbokföringsadressen.

Det du behöver göra är att

 • Uppdatera din folkbokföringsadress
 • Göra en adressändring
 • Anmäla eftersändning

Vi har samlat mer information om flyttanmälan och adressändring på denna sida där du kan läsa mer!

Är en flyttfirma i Gävle avdragsgillt?

Det finns vissa undantag där flytthjälp kan vara avdragsgillt men det handlar om specifika fall. Exempel på detta är att du ska ha blivit uppsagd från din nuvarande tjänst och att det enda sättet att få behålla jobbet är att flytta till en annan ort.

Recensioner från nöjda kunder i Gävle
Kundrecension flytthjälp Gävle Erik, Gävle
star star star star star

Jag behövde flytthjälp med kort varsel och efter att ha ringt runt till alla flyttfirmor i staden så var jag nära på att ge upp. Då ringde jag Qleano som löste en flytt på bara några timmar!

Kundrecension flytthjälp Gävle Gun-Britt, Gävle
star star star star star

Ambitiös och trevlig personal som verkligen ansträngde sig för att göra ett bra jobb.

Kundrecension flytthjälp Gävle Therese, Gävle
star star star star star

Mycket bra! Felfri flytt.