Flyttfirma Kungsbacka

De bästa flyttfirmorna i Kungsbacka – på ett och samma ställe

Ska du flytta? Vad roligt, vi hoppas att det är en riktig drömbostad som flytten ska gå till. Men innan det är dags för flyttlasset att gå och du kan komma i ordning i ditt nya hem är det en hel del saker som måste ordnas. Inte minst att anlita en riktigt bra flyttfirma! Som tur är så har du hamnat på helt rätt ställe, vi på Qleano är nämligen experter på allt inom flytt, och därför har vi samlat alla de bästa flyttfirmorna i Kungsbacka här hos oss. På så vis blir det enkelt för dig att hitta en flyttfirma som passar dina behov, och att få en offert är givetvis helt kostnadsfritt och innebär inga skyldigheter för dig.

Hur mycket brukar det kosta att anlita flytthjälp i Kungsbacka?

När det kommer till priset som man brukar få betala när man anlitar flytthjälp så finns det en hel del olika faktorer som spelar in. Det är därför inte helt lätt att säga ett generellt pris som brukar gälla vid de flesta flyttar. Ska du exempelvis flytta från ett stort hus på landet, eller en liten lägenhet i de mer centrala delarna? När det kommer till pris på flytthjälp så är det nämligen oftast antalet kvadratmeter, och därmed storleken på bohaget, som avgör kostnaden. För att kunna ge dig ett bra prisförslag ber vi dig därför att fylla i vårt kontaktformulär här till höger. Då får du ett fast pris som är helt och hållet anpassat efter dig och dina behov, så du kan vara säker på att det inte kommer tillkomma några dolda kostnader längre fram.

Glöm sen inte bort att RUT-avdraget numer gäller även vid flytthjälp. Tack vare det så kan du dra av så mycket som 50% på arbetskostnaden när du anlitar en flyttfirma, och dessutom så sköter vi allt administrativt åt dig. Det betyder att när du får din faktura för din flytthjälp så har vi redan gjort avdraget åt dig. Smart va?

Rensa ut innan det är dags för din flytt

När du föreställer dig hur inredningen kommer se ut i ditt nya hem så är det säkerligen vissa möbler och andra prylar som du redan nu vet med dig att du inte kommer vilja ta med. Det kan handla om att de är slitna och trasiga, eller att du helt enkelt inte gillar dem. Så varför inte ta tillfället i akt och verkligen göra en rejäl utrensning? Förhoppningsvis har du en hel del som du kan sälja och därmed få ett fint bidrag till inredningen i ditt nya hem. Se bara till att börja i god tid, veckorna innan en flytt brukar gå riktigt snabbt, och desto tidigare du börjar ju bättre kommer du hinna rensa ut.

När du rensat ut allt och flyttlasset har gått så finns det sen bara en sak kvar att ta tag i innan du kan slänga dig på soffan i ditt nya hem. Vi pratar givetvis om flyttstädningen! Så varför inte ta hjälp med den och lägg den tiden på att komma i ordning i ditt nya hem? Du kan läsa mer om flyttstädning i Kungspacka här hos oss, och givetvis även får en kostnadsfri offert.

STRÅLANDE!
Ditt meddelande är mottaget och vi återkommer till dig så snart vi har möjlighet.

Kostnadsfri offert inom 1 minut Svar direkt via mail eller sms.

Städ- & flyttjänster Kungsbacka

Över 40 000 utförda uppdrag i hela Sverige
Kundrecension - flyttstädning Malin
star star star star star

Bra service, lätta att få tag på och måna om att det skulle bli ett bra jobb. Kan varmt rekommendera!

Kundrecension - Flyttstädning Sofia
star star star star star

Otroligt bra bemötande! Trots sista minuten-förfrågan fixade de städningen med glänsande resultat. Rekommenderas varmt!

Kundrecension - flyttstädning Erik
star star star star star

Jag är väldigt nöjd med flytttjänsterna. Snabb offert per mail och smidig bokning.