Flyttfirma Kungsbacka

Vi står redo att hjälpa dig som flyttfirma i Kungsbacka

Tycker du att det är svårt att hinna med vardagens alla måsten? Det är du inte ensam om. Faktum är att fler och fler känner sig stressade i dagens samhälle. Det beror på flera faktorer, från arbetslivet till familjelivet och även hälsan. Om du dessutom har det stökigt hemma så kan det lätt bli för mycket. Ge dig själv en chans att koppla av lite genom att låta oss hjälpa till med din flyttstädning i Kungsbacka. Vi hjälper till med alla möjliga typer av städuppdrag.

Om oss och våra tjänster

Vi förmedlar städuppdrag till städföretag i Kungsbacka och även i många andra städer. Vi arbetar inte med vilka företag som helst utan endast med de städfirmor vi själva har undersökt och kan gå i god för. När du kontaktar oss håller vi i all kommunikation mellan dig och våra städare. För att vi ska kunna vara säkra på att du blir nöjd över städningen har vi bland annat utvecklat detaljerade checklistor baserat på Mäklarsamfundets egna checklistor. Checklistorna anger precis vad städarna kommer att göra och du får även 14 dagar på dig att undersöka städningen tack vare vår nöjd kund-garanti.

Be om en offert redan idag

Något som våra kunder uppskattar är att vi alltid ger fasta priser redan från start. Om du vill ha ett prisförslag så kan du använda vårt kontaktformulär här på hemsidan. Ange hur stor yta vi ska städa och vad det är för typ av städning så ger vi dig snabbt en offert. Det är värt att nämna att du kan dra ned på priset med hjälp av RUT-avdraget, hela 50 % av arbetskostnaden kan dras av. Vill du veta mer om vår städning i Kungsbacka, som exempelvis hemstädning i Kungsbacka, eller om RUT-avdraget, så hör av dig till oss. Vi hjälper dig mer än gärna att hålla det rent och snyggt i ditt hem.

STRÅLANDE!
Ditt meddelande är mottaget och vi återkommer till dig så snart vi har möjlighet.

Kostnadsfri offert inom 1 minut Svar direkt via mail eller sms.

Städ- & flyttjänster Kungsbacka

Över 40 000 utförda uppdrag i hela Sverige
Kundrecension - flyttstädning Malin
star star star star star

Bra service, lätta att få tag på och måna om att det skulle bli ett bra jobb. Kan varmt rekommendera!

Kundrecension - Flyttstädning Sofia
star star star star star

Otroligt bra bemötande! Trots sista minuten-förfrågan fixade de städningen med glänsande resultat. Rekommenderas varmt!

Kundrecension - flyttstädning Erik
star star star star star

Jag är väldigt nöjd med flytttjänsterna. Snabb offert per mail och smidig bokning.