Flyttfirma Eskilstuna

Behöver du en flyttfirma i Eskilstuna? Vi står redo att hjälpa till!

För många är en flytt ett stressigt moment i livet. Det finns många saker som ska klaffa och det är lätt att glömma bort viktiga detaljer. Vi på Qleano är väl medvetna om hur tuff en flytt kan vara, vi har trots hjälpt tusentals personer runt om Sverige med flyttstädningen. En flyttstädning är mer omfattande än vad de flesta tror. Du ska inte bara sopa rent, dammsuga och damma av lister och karmar. Varenda liten yta ska rengöras till perfektion, något som enkelt kan ta en hel dag om du ska göra det på egen hand.

Överlåt flytten åt oss

Om du hellre vill lägga mer tid på ditt nya hem när du ska flytta, låt oss på Qleano ta hand om flyttstädningen åt dig. Läs mer om flyttstädning Eskilstuna på vår hemsida. Allt du behöver göra är att höra av dig till oss, något du kan göra med vårt kontaktformulär här på hemsidan. Vi jobbar tillsammans med flera städföretag i Eskilstuna. Samtliga företag kontrolleras ordentligt innan vi påbörjar ett samarbete. Du får snabbt ett prisförslag där vi tydligt anger vad som städas och vad det kostar. Vi kan även hjälpa dig med hemstädning Eskilstuna.

Fast pris, checklistor och nöjd kund-garanti

Våra offerter kommer alltid med fasta priser. Detta ger dig full kontroll över vad städning i Eskilstuna kommer att kosta. Vi har även checklistor som städarna använder sig av. Dessa har vi utvecklat tillsammans med Mäklarsamfundet. Vi har även en nöjd kund-garanti på 14 dagar för att säkerställa att du som kund är nöjd med resultatet. Oavsett om du ska flytta från en villa i Eskilstuna eller om du vill att vi städar en lägenhet så kan du använda dig av RUT-avdraget för att få ned priset. Vi berättar gärna mer om avdraget när vi talas vid. Vi ser fram emot att få hjälpa dig med just din flytt.

STRÅLANDE!
Ditt meddelande är mottaget och vi återkommer till dig så snart vi har möjlighet.

Kostnadsfri offert inom 1 minut Svar direkt via mail eller sms.

Städ- & flyttjänster Eskilstuna

Över 40 000 utförda uppdrag i hela Sverige
Kundrecension - flyttstädning Malin
star star star star star

Bra service, lätta att få tag på och måna om att det skulle bli ett bra jobb. Kan varmt rekommendera!

Kundrecension - Flyttstädning Sofia
star star star star star

Otroligt bra bemötande! Trots sista minuten-förfrågan fixade de städningen med glänsande resultat. Rekommenderas varmt!

Kundrecension - flyttstädning Erik
star star star star star

Jag är väldigt nöjd med flytttjänsterna. Snabb offert per mail och smidig bokning.