Flyttfirma Huddinge

Behöver du en flyttfirma i Huddinge?

Alla behöver vi hjälp ibland för att få vardagen att fungera. När tiden och energin inte riktigt räcker till så är det lätt hänt att städningen blir lidande. Det är svårt att slappna av när hemmet är stökigt, vilket ofta leder till ännu mer stress. Tursamt nog står vi redo att ge dig en hjälpande hand med din städning i Huddinge. Vi är en städförmedling som erbjuder prisvärd städning på ett enkelt sätt. Allt du behöver göra för att få ett prisförslag är att använda vårt kontaktformulär, vi hör av oss inom en arbetsdag.

Få mer tid över till det som är viktigt

Vi på Qleano erbjuder flera städtjänster, från flyttstädning Huddingestädning i Huddinge, visningsstädning till enkel hemstädning i Huddinge och även storstädning i hemmet. Vi accepterar alla typer av städuppdrag, oavsett om det handlar om en liten lägenhet eller en enorm villa. Vi jobbar ihop med flera städföretag i Huddinge som vi fördelar uppdragen till. För att säkerställa att du får bästa möjliga städning har vi utvecklat egna rutiner och checklistor. Dessutom så har vi även en garanti på två veckor, något som ger dig gott om tid att själv undersöka städningen.

Alla förtjänar ett städat hem

När det är rent och fint hemma mår vi oftast bättre. Om du känner att du inte riktigt hinner med städningen längre, hör av dig till oss! Vi hjälper dig mer än gärna med din städning i Huddinge. Vi kan anpassa oss på flera sätt och vi kan även hjälpa dig använda RUT-avdraget för att få ett bättre pris. Avdraget gör det nämligen möjligt att dra av halva arbetskostnaden, något som inte bara gäller oss utan även dig som vill anlita en flyttfirma i Huddinge. Låt oss förenkla din vardag och ge dig mer andrum, anlita oss för att få det rent och fint hemma redan idag.

STRÅLANDE!
Ditt meddelande är mottaget och vi återkommer till dig så snart vi har möjlighet.

Kostnadsfri offert inom 1 minut Svar direkt via mail eller sms.

Städ- & flyttjänster Huddinge

Över 40 000 utförda uppdrag i hela Sverige
Kundrecension - flyttstädning Malin
star star star star star

Bra service, lätta att få tag på och måna om att det skulle bli ett bra jobb. Kan varmt rekommendera!

Kundrecension - Flyttstädning Sofia
star star star star star

Otroligt bra bemötande! Trots sista minuten-förfrågan fixade de städningen med glänsande resultat. Rekommenderas varmt!

Kundrecension - flyttstädning Erik
star star star star star

Jag är väldigt nöjd med flytttjänsterna. Snabb offert per mail och smidig bokning.