Om oss

Fakta om Qleano

Qleano grundades under 2011 som ett traditionellt städbolag. Idag är vi en trygg partner som kopplar ihop kunder och operatörer för flytt- och städtjänster över hela Sverige.

Vi jobbar med certifierade lokala tjänsteföretag över hela landet. Vi genomför löpande kontroller av att bolagen du anlitar via Qleano betalar skatter, avgifter, har rätt försäkringar. Vårt mål är att när du beställer ditt uppdrag via Qleano så ska du anlita en schysst aktör!

Bolaget har sitt säte i Eskilstuna. Bolagsnamnet är Qleano AB. Vårt organisationsnummer är 556858-5318. Vår adress är Kungsgatan 43, 632 17, Eskilstuna. Du når oss på 010-330 99 55 eller support@qleano.se.

Qleanos historia

Under 2011 grundades bolaget Cleaning Services som en traditionell städverksamhet i Eskilstuna. Bolaget växte snabbt och efter två år hade bolaget 28 medarbetare fördelade på 14 heltidstjänster. Cleaning Services erbjöd städtjänster till både privatpersoner och företagskunder. Under 2013 såldes den lokala städverksamheten och bolaget bytte namn till Qleano.

Qleano har sedan 2013 förmedlat städ- och flyttjänster till privat- och företagskunder över hela Sverige. Sedan starten har över 50 000 kunder, från Ystad i söder till Kiruna i norr anlitat Qleano för sina städ- och flyttjänster.

Qleano hjälper idag till att matcha ihop kunder med lokala tjänsteföretag inom flytt- och städning. Vi har verksamhet i hela Sverige och har varit verksamma sedan 2011.

STRÅLANDE!
Ditt meddelande är mottaget och vi återkommer till dig så snart vi har möjlighet.

Kontakta oss

STRÅLANDE!
Ditt meddelande är mottaget och vi återkommer till dig så snart vi har möjlighet.

Kostnadsfri offert inom 1 minut Svar direkt via mail eller sms.
Över 40 000 utförda uppdrag i hela Sverige
Kundrecension - flyttstädning Malin
star star star star star

Bra service, lätta att få tag på och måna om att det skulle bli ett bra jobb. Kan varmt rekommendera!

Kundrecension - flyttstädning Erik
star star star star star

Jag är väldigt nöjd med flytttjänsterna. Snabb offert per mail och smidig bokning.

Kundrecension - Flyttstädning Sofia
star star star star star

Otroligt bra bemötande! Trots sista minuten-förfrågan fixade de städningen med glänsande resultat. Rekommenderas varmt!

Våra tjänster