OM OSS

Om Qleano

Qleano må vara ett relativt nytt varumärke även om vi har stor erfarenhet av branschen vi jobbar i. Vi har jobbat med städförmedling sedan 2011 och vet vilka utmaningar branschen står inför. Med vår historia förankrad i städbranschen och erfarenhet från över 15 000 kunder jobbar vi nu på att förbättra ditt liv genom att förenkla köpet av tjänster. Det här gör vi genom att samla Sveriges städteam på en och samma plattform. Vi gör det enkelt att jämföra, beställa och ge feedback till bolagen som finns utspridda från Ystad i söder till Kiruna i norr.

Från vårt kontor i centrala Eskilstuna jobbar vårt team med att hjälpa kunder och samarbetspartner att göra hela köpupplevelsen av tjänster bättre. Här har vi projektledare, kundtjänst och administration samlad på samma ställe för att supporta alla de anslutna städbolagen så att de kan lägga ned mer tid på att hjälpa dig som kund och förbättra kvalitén och bemötandet hemma hos dig.

Alla våra anslutna bolag går igenom en kontroll där vi kollar så att de har ansvarsförsäkring och betalar relevanta skatter och sociala avgifter. Detta för att du ska kunna göra ett så tryggt köp som möjligt!

Bli kontaktad