OM OSS

Om Qleano

Under 2011 grundade vi Cleaning Services, ett städbolag med bas i Eskilstuna. Bolaget drevs som en traditionell städfirma med såväl privatkunder som företagskunder i hela regionen. I tjänsteportföljen fanns bland annat hemstädning, kontorsstädning, flyttstädning och byggstädning.  Efter två år togs den operationella städverksamheten över av en branschkollega och Qleano grundades.

Qleano hjälper kunder att hitta rätt städbolag för det specifika städbehov som finns för stunden. Hos oss kan du på ett enkelt, smidigt och tryggt sätt få den hjälp du behöver, när du behöver det. Vi har anslutna städfirmor från Ystad i söder till Kiruna i norr som hjälper kunder med allt från mindre flyttstädningar till stora byggstädningsprojekt som löper på under flera månader.

Sedan starten har över 30 000 kunder tagit hjälp av Qleano för att hitta rätt städbolag och få hjälp med sin städning. Alla bolag som utför uppdrag via Qleano har genomgått en kontroll mot Skatteverket och fått sina försäkringsbevis kontrollerade. Vi jobbar med besiktningsgaranti på utförda uppdrag och vårt mål är att hjälpa dig med en så enkel och smidig kundupplevelse som möjligt.

Bolaget har sin bas i Eskilstuna. Organisationsnumret är 556858-5318 och företagsnamnet är Cleaning Services & Estate i Sverige AB.

Bli kontaktad