Om oss

Fakta om Qleano

Qleano grundades under 2011 som ett traditionellt städbolag. Idag förmedlar bolaget flytt- och städtjänster över hela Sverige.

Vi jobbar med certifierade lokala tjänsteföretag över hela landet, vilket innebär att vi löpande kontrollerar att bolagen du anlitar via Qleano betalar skatter, avgifter, har rätt försäkringar. Vårt mål är att när du beställer ditt uppdrag via Qleano så ska du anlita en schysst aktör!

Bolaget har sitt säte i Eskilstuna. Bolagsnamnet är Qleano AB. Vårt organisationsnummer är 556858-5318. Vår adress är Kyrkogatan 17, 632 19, Eskilstuna. Du når oss på 010-330 99 55 eller support@qleano.se.

Qleanos historia

Under 2011 grundades bolaget Cleaning Services som en traditionell städverksamhet i Eskilstuna. Bolaget växte snabbt och efter två år hade bolaget 28 medarbeterare fördelade på 14 heltidstjänster. Cleaning Services erbjöd städtjänster till både privatpersoner och företagskunder. Under 2013 såldes den lokala städverksamheten och bolaget bytte namn till Qleano.

Qleano har sedan 2013 förmedlat städ- och flyttjänster till privat- och företagskunder över hela Sverige. Sedan starten har över 50 000 kunder, från Ystad i söder till Kiruna i norr anlitat Qleano för sina städ- och flyttjänster.

Qleano hjälper idag till att matcha ihop kunder med lokala tjänsteföretag inom flytt- och städning. Vi har verksamhet i hela Sverige och har varit verksamma sedan 2011.

CSR och ungt entreprenörskap

Vi på Qleano brinner för entreprenörskap och entreprenörerna bakom bolagen. Varje dag jobbar vi med entreprenörer från hela landet för att göra det enklare att flytta.

Att vi brinner för att hjälpa entreprenörer och småföretagare har gjort att vi valt att fokusera vårt CSR-arbete på att jobba med entreprenörskap för unga. Vi är verksamma både lokalt och internationellt genom våra engagemang.

Qleano stöttar idag två huvudsakliga initiativ

YoungDrive

YoungDrive är en entreprenörsutbildning för unga som har bedrivits sedan 2012. 2018 hade 17 000 ungdomar genomgått någon av YoungDrives utbildningar. Verksamheten har varit verksam i Botswana, Zambia och Uganda. Läs mer om YoungDrive här!

UngDrive

UngDrive ger ungdomar möjligheten att driva sommarlovsföretag. Qleano stöttar UngDrive i Eskilstuna där cirka 50 ungdomar årligen deltar i utbildningen där de får ett startkapital för att starta sina verksamheten och därefter stöd av erfarna entreprenörer och coacher under hela sommaren. Läs mer om UngDrive här!

Genom att stötta och driva dessa initiativ bidrar vi till att ge fler ungdomar möjligheten att utveckla entreprenöriella förmågor att ta med sig in i resten av livet.

STRÅLANDE!
Ditt meddelande är mottaget och vi återkommer till dig så snart vi har möjlighet.

Kontakta oss

STRÅLANDE!
Ditt meddelande är mottaget och vi återkommer till dig så snart vi har möjlighet.

Kostnadsfri offert inom 1 minut Svar direkt via mail eller sms.
Över 40 000 utförda uppdrag i hela Sverige
Kundrecension - flyttstädning Malin
star star star star star

Bra service, lätta att få tag på och måna om att det skulle bli ett bra jobb. Kan varmt rekommendera!

Kundrecension - flyttstädning Erik
star star star star star

Jag är väldigt nöjd med flytttjänsterna. Snabb offert per mail och smidig bokning.

Kundrecension - Flyttstädning Sofia
star star star star star

Otroligt bra bemötande! Trots sista minuten-förfrågan fixade de städningen med glänsande resultat. Rekommenderas varmt!

Våra tjänster