Flyttfirma Östersund

Vi hjälper dig med flytten i Östersund

Har du planer på att flytta? Då vet du säkert redan att det finns mycket att hålla koll på. Du måste packa ned allt i flyttlådor, frakta iväg lådorna till det nya hemmet och även se till att det är helt rent och fint i ditt gamla hem när du lämnar. Att flytta tar tid och det kan lätt bli stressigt. Vi hjälper dig mer än gärna med din flyttstädning i Östersund. Be om en offert redan idag, vi ger dig en tydlig överblick över vad vi städar och du får ett fast pris när du vänder dig till oss. Lämna över ditt gamla hem till våra händer, vi ser till att det blir rent och fint.

Med vår hjälp blir vardagen lättare

Det är inte bara flyttstädningen som vi kan hjälpa till med. Varje dag utför vi städuppdrag runt om i Sverige, från enklare vardagsstädning till korridorstädning och många andra typer av städuppdrag. Vi är trots allt en städförmedlare som arbetar tillsammans med städföretag i Östersund och flera andra städer. Alla städfirmor vi jobbar med har vi kontrollerat noggrant för att du som kund ska kunna känna dig säker. Dessutom har vi detaljerade checklistor som visar vad städarna kommer att städa. Dessa listor utvecklade vi tillsammans med Mäklarsamfundet.

Använd skatteavdrag för att få ned priset

Du kan enkelt få ett billigt pris på din städning med hjälp av RUT-avdraget. Detta skatteavdrag ger dig möjlighet att dra av halva arbetskostnaden, upp till hela 25 000 kronor för personer yngre än 65 år. Det finns vissa krav som måste uppfyllas om du ska nyttja avdraget men vi hjälper dig gärna igenom processen. Om du är intresserad av flyttstädning i Östersund så kan du med fördel höra av dig till oss, vi ser fram emot att städa hos dig! Ifall annan städning i Östersund så som visningsstädning, storstädning eller hemstädning i Östersund kan vara intressant är det bara att antingen ringa eller mejla oss.

STRÅLANDE!
Ditt meddelande är mottaget och vi återkommer till dig så snart vi har möjlighet.

Kostnadsfri offert inom 1 minut Svar direkt via mail eller sms.

Städ- & flyttjänster Östersund

Över 40 000 utförda uppdrag i hela Sverige
Kundrecension - flyttstädning Malin
star star star star star

Bra service, lätta att få tag på och måna om att det skulle bli ett bra jobb. Kan varmt rekommendera!

Kundrecension - Flyttstädning Sofia
star star star star star

Otroligt bra bemötande! Trots sista minuten-förfrågan fixade de städningen med glänsande resultat. Rekommenderas varmt!

Kundrecension - flyttstädning Erik
star star star star star

Jag är väldigt nöjd med flytttjänsterna. Snabb offert per mail och smidig bokning.