Flyttstädning Kalmar

Letar du efter en städfirma för din flyttstädning? Vi flyttstädar Kalmar

Du som flyttat en eller ett par gånger vet hur tidskrävande en flytt är. Tänk bara på allt bråte du samlat på dig och som ligger och skräpar på vinden, i förrådet eller i garaget. Alla möbler som ska packas ned, köksporslin som ska viras in i tidningspapper och kläder som ska sorteras. För att inte tala om allt pappersarbete du behöver göra. Byta adress, se till att posten kommer till rätt ställe och meddela släkt och vänner om vart du eller ni kommer att bo hädanefter. Som sagt, det är en hel del saker att ta tag och då har vi inte ens tiden det tar att hitta ett nytt boende och försäljningsprocessen av din gamla bostad.

Det finns en hel del olika anledningar som motiverar varför du bör ta hjälp med din flyttstädning. Tidsbristen är oftast en av dem. Vi är en trygg partner med många års erfarenhet av flyttstädning i Kalmar. Där har vi städat allt från stora villor och gårdar till radhus och lägenheter. Inget uppdrag är varesig för stort eller för litet för oss att hantera. Även om uppdragens karaktär kan skilja sig åt är målet och metodiken oftast densamma, bostaden ska bli klar för besiktning av antingen köparen eller hyresvärden och ytskiktet ska rengöras och bli återställt till vad man kan kalla som “ordinarie skick”. Det är på just dessa områden vi är proffs! Du kan även vända dig till oss i jakt på annan form av städning i Kalmar, såsom hemstädning i Kalmar och flyttfirma i Kalmar.

Genom att alltid ha etablerade och rutinerade städteam där vi är minst två personer ute på uppdragen kan vi leverera en bra och kvalitativ service till dig som flyttar. Vår checklista, som finns på vår hemsida, är framtagen tillsammans med mäklare och hyresvärdar. Detta för att våra tjänster ska hålla en så hög kvalité som möjligt. Oavsett om du väljer att gå vidare med en annan aktör, städa själv eller med oss som bolag får du gärna använda vår checklista för att antingen jämföra med eller ha som mall för din städning. Glöm inte heller att alltid fråga efter fasta priser och nöjd-kund-garanti när du anlitar ett städbolag för dina Rut-tjänster!

Vad är rut-avdrag?

Rut är en förkortning som står för Rengöring, Underhåll och Tvätt och är en sammanfattning för hushållsnära tjänster. Här ingår bland annat tjänster som just flyttstädninghemstädning och fönsterputsning. Men även barnpassning och trädgårdssysslor. Om du behöver hjälp med städningen efter att du flyttat ur från din gamla bostad kan du anlita oss på Qleano. Med hjälp av ditt personnummer som du anger vid bokning ansöker vi om rut-avdraget åt dig. Du kan spara upp till 50 % på 25 000 kronor per person och år. Är du äldre än 65 år dubblas summan till 50 000 kronor. Detta är en riktigt välkommen skattereduktion som gör att de flesta kan ha råd med flyttstäd i Kalmar.

Vad gör ett städföretag under en flyttstädning?

En flyttstädning är inte någon enkel sak och om man inte tidigare har flyttat är det nog svårt att veta vad man förväntas göra. En flyttstädning skiljer sig nämligen en hel del åt från vanlig städning. Eftersom din gamla bostad ska övertas av en ny person behöver den vara ren och fräsch, som ny helt enkelt. Detta är särskilt viktigt när det kommer till hyreslägenheter då det också finns strikta krav och regler för hur lägenheten ska lämnas. När vårt städteam kommer hem till dig i Kalmar för att flyttstäda har de en omfattande och lång checklista med punkter som ska gås igenom. Här finns bland annat fönsterputsning och golvrengöring med. Dessutom rengör vi alltid vitvaror och ser till att inte minsta spår av damm finns kvar. Vi torkar av lister och väggkontakter samt handtag. Att rada upp allt som ingår i en flyttstädning skulle bli en väldigt lång text, därför får du själva checklistan när du anlitar oss. Du kan såklart även kontakta vår kundtjänst för att ta del av den redan nu.

Enkelt att boka flyttstädning i Kalmar

Oavsett om du behöver hjälp med flyttstädning eller helt enkelt vill göra vardagen bekvämare genom att anlita en städfirma som utför hemstädning en gång i veckan, kan vi hjälpa dig. Fyll i vårt formulär och beskriv vad du behöver hjälp med så återkommer vi med en offert. Vi kan även kontakta dig direkt om du hellre vill prata över telefon. Om du har några frågor är vår kundtjänst alltid redo att hjälpa dig. Om du har några extra önskemål gällande flyttstäd eller någon annan av våra tjänster, kan vi hjälpa till att skräddarsy en passande lösning.

STRÅLANDE!
Ditt meddelande är mottaget och vi återkommer till dig så snart vi har möjlighet.

Kostnadsfri offert inom 1 minut Svar direkt via mail eller sms.

Städ- & flyttjänster Kalmar

Över 40 000 utförda uppdrag i hela Sverige
Kundrecension - flyttstädning Malin
star star star star star

Bra service, lätta att få tag på och måna om att det skulle bli ett bra jobb. Kan varmt rekommendera!

Kundrecension - Flyttstädning Sofia
star star star star star

Otroligt bra bemötande! Trots sista minuten-förfrågan fixade de städningen med glänsande resultat. Rekommenderas varmt!

Kundrecension - flyttstädning Erik
star star star star star

Jag är väldigt nöjd med flytttjänsterna. Snabb offert per mail och smidig bokning.