Flyttstädning Halmstad

Bli en av hundratals nöjda kunder som anlitar oss för flyttstädning varje månad

Letar du efter en städfirma för din flyttstädning? Vi flyttstädar Kalmar

Du som flyttat en eller ett par gånger vet hur tidskrävande en flytt är. Tänk bara på allt bråte du samlat på dig och som ligger och skräpar på vinden, i förrådet eller i garaget. Alla möbler som ska packas ned, köksporslin som ska viras in i tidningspapper och kläder som ska sorteras. För att inte tala om allt pappersarbete du behöver göra. Byta adress, se till att posten kommer till rätt ställe och meddela släkt och vänner om vart du eller ni kommer att bo hädanefter. Som sagt, det är en hel del saker att ta tag och då har vi inte ens tiden det tar att hitta ett nytt boende och försäljningsprocessen av din gamla bostad.

Det finns en hel del olika anledningar som motiverar varför du bör ta hjälp med din flyttstädning. Tidsbristen är oftast en av dem. Vi är en trygg partner med många års erfarenhet av flyttstädning i Kalmar. Där har vi städat allt från stora villor och gårdar till radhus och lägenheter. Inget uppdrag är varesig för stort eller för litet för oss att hantera. Även om uppdragens karaktär kan skilja sig åt är målet och metodiken oftast densamma, bostaden ska bli klar för besiktning av antingen köparen eller hyresvärden och ytskiktet ska rengöras och bli återställt till vad man kan kalla som “ordinarie skick”. Det är på just dessa områden vi är proffs!

Genom att alltid ha etablerade och rutinerade städteam där vi är minst två personer ute på uppdragen kan vi leverera en bra och kvalitativ service till dig som flyttar. Vår checklista, som finns på vår hemsida, är framtagen tillsammans med mäklare och hyresvärda. Detta för att våra tjänster ska hålla en så hög kvalité som möjligt. Oasvett om du väljer att gå vidare med en annan aktör, städa själv eller med oss som bolag får du gärna använda vår checklista för att antingen jämföra med eller ha som mall för din städning. Glöm inte heller att alltid fråga efter fasta priser och nöjd-kund-garanti när du anlitar ett städbolag för dina Rut-tjänster!

Bli kontaktad