Flyttfirma Borås

Vill du ha flytthjälp i Borås? Ta kontakt med oss så hjälper vi dig med flytten!

En flytt är fylld med små utmaningar och svårigheter, från att få plats med alla dina saker i flyttkartonger till att anlita en flyttfirma för att frakta allt till det nya hemmet. Att flytta med Qleano innebär en enklare flytt för dig. Genom oss får du kontakt med lokala företag som hjälper dig med flytthjälp i Borås. Våra anslutna flyttfirmor har stor erfarenhet av flytthjälp. Du väljer själv vad du vill ha hjälp med. En del kunder i Borås väljer att ta hjälp med allt från packning till flytthjälp, flyttstädning och uppackning. Andra kunder anlitar oss för endast flytthjälpen.

De flyttfirmor som genomför flytthjälp i Borås åt Qleano har alla trafiktillstånd och de försäkringar som är viktiga för en trygg flytt. Våra offerter ges alltid med fast pris, så att du som kund kan känna dig trygg med kostnaden. Uppdragen utförs med branschstandarden Bohag 2010 som grund. För att få ditt pris och din offert för flytthjälp fyller du enkelt i något av formulären på vår sida. Vi återkommer då till dig med all information du behöver för att kunna fatta ett beslut om din flytthjälp.

Förenkla din flytt i Borås med hjälp av en städfirma

Det finns ytterligare en detalj som många underskattar, själva städningen. Det spelar ingen roll om du ska flytta från en stor villa eller en liten lägenhet, flyttstädningen ska alltid utföras så noggrant som möjligt. Mer information hittar du på Flyttstädning Borås. Det innebär att du ska rengöra fönster, kalka av kakel och klinkers i badrum och tvättrum, städa bakom ugn, frys och kylskåpet och se till att varenda list är ren och fin. Du kan lägga en hel dag på detta eller så kan du överlåta din flyttstädning i Borås till oss.

När du anlitar oss på Qleano för att få ditt hem städat kan du räkna med att du får god service, en tydlig offert och ett resultat som du kan glädja dig åt. Vi samarbetar med flera städföretag i både Borås och omnejd. Alla företag som vi arbetar med har kontrollerats noggrant och vi har även tydliga checklistor som anger precis vad som ska städas. För att säkerställa att våra kunder är glada över resultatet har vi en nöjd kund-garanti på 14 dagar. Allt du behöver göra för att låta våra städare hjälpa dig med din flyttstädning är att höra av dig till oss. Tjänster vi också har möjlighet att erbjuda är städning i Borås och hemstädning i Borås.

Rut-avdraget för flytthjälp

Med hjälp av RUT-avdraget kan du dra av delar av arbetskostnaden för dina flyttjänster i Borås, upp till hela 25 000 kronor för personer under 65 år. Är du över 65 år ligger gränsen på 50 000 kronor. Vi hjälper dig mer än gärna använda RUT-avdraget för att få ett bättre pris. Läs vår FAQ eller hör av dig så kan vi berätta mer!

STRÅLANDE!
Ditt meddelande är mottaget och vi återkommer till dig så snart vi har möjlighet.

Kostnadsfri offert inom 1 minut Svar direkt via mail eller sms.

Städ- & flyttjänster Borås

Över 40 000 utförda uppdrag i hela Sverige
Kundrecension - flyttstädning Malin
star star star star star

Bra service, lätta att få tag på och måna om att det skulle bli ett bra jobb. Kan varmt rekommendera!

Kundrecension - Flyttstädning Sofia
star star star star star

Otroligt bra bemötande! Trots sista minuten-förfrågan fixade de städningen med glänsande resultat. Rekommenderas varmt!

Kundrecension - flyttstädning Erik
star star star star star

Jag är väldigt nöjd med flytttjänsterna. Snabb offert per mail och smidig bokning.