Flyttfirma Skellefteå

Vi erbjuder dig en bra flyttfirma och flytthjälp i Skellefteå till bra priser

Städning är sällan roligt. Det är snarare effekten av städningen, ett rent och fint hem, som många tycker om. Om du bor i Skellefteå så måste du inte ta hand om all städning på egen hand, vi på Qleano kan enkelt hjälpa dig. Det spelar ingen roll om du har en stor villa eller en liten lägenhet, vi tar hand om alla typer städuppdrag. Låt oss hjälpa dig med din städning, hör bara av dig till oss så kan vi ge dig ett snabbt prisförslag.

Fasta priser och en detaljerad checklista

När du anlitar oss för städning i Skellefteå så får du alltid ett fast pris. Dessutom så har vi även en checklista som du kan ta del av. Där står allt som våra städare kommer att städa. Du kan alltid lägga till fler saker på listan om det behövs, exempelvis vid en flyttstädning. Eftersom vi är en städförmedling så arbetar vi mer flera städföretag som kan utföra flyttstädning i Skellefteå. Dessa har noggrant kontrollerats, både när det kommer till deras städning och även till deras verksamheter. På så sätt kan vi säkerställa att du får bästa möjliga städning.

Kom ihåg att du kan använda RUT-avdraget

Om du vill ha städning till ett billigt pris kan du med fördel utnyttja RUT-avdraget. Du kan få 50 % av arbetskostnaden avdragen, upp till en gräns på tusentals kronor. Det finns vissa krav som du måste uppfylla för att kunna använda avdraget men generellt är det en enkel process. Vi hjälper dig gärna använda avdraget när du vill ha städning i Skellefteå. Hör bara av dig till oss om du vill veta mer, eller läs på vår hemsida om RUT-avdraget och hur vi arbetar. Du kan alltid använda kontaktformuläret här på sidan för att ta kontakt med oss. Fyll bara i formuläret så hör vi snabbt av oss med en bra prisoffert.

Är du intresserad att att spara tid genom att anlita oss för städning i Skellefteå kan det intressera dig att veta att vi har ett stort utbud av tjänster, exempelvis trappstädning, storstädning och hemstädning i Skellefteå.

STRÅLANDE!
Ditt meddelande är mottaget och vi återkommer till dig så snart vi har möjlighet.

Kostnadsfri offert inom 1 minut Svar direkt via mail eller sms.

Städ- & flyttjänster Skellefteå

Över 40 000 utförda uppdrag i hela Sverige
Kundrecension - flyttstädning Malin
star star star star star

Bra service, lätta att få tag på och måna om att det skulle bli ett bra jobb. Kan varmt rekommendera!

Kundrecension - Flyttstädning Sofia
star star star star star

Otroligt bra bemötande! Trots sista minuten-förfrågan fixade de städningen med glänsande resultat. Rekommenderas varmt!

Kundrecension - flyttstädning Erik
star star star star star

Jag är väldigt nöjd med flytttjänsterna. Snabb offert per mail och smidig bokning.