Flyttfirma Nacka

Vi erbjuder flyttfirmor i Nacka till bra priser

Alla behöver vi lite hjälp ibland, speciellt när det kommer till de vardagliga sysslorna. När du har fullt upp med jobb, familj och resten av livet så kan städningen snabbt hamna långt ned på prioriteringslistan. Det är svårt att slappna av i ett stökigt hem. Låt oss hjälpa dig få mer andrum och ro i sinnet, lägg över städandet till oss. Vi erbjuder prisvärd städning i Nacka. Allt du behöver göra för att ta reda på vad just din städning kostar är att använda vårt kontaktformulär.

Du får svar inom en arbetsdag

Vi är en flyttförmedling som har specialiserat oss på att göra det lätt för alla att få hjälp med städningen. Vi erbjuder flera typer av städning i Nacka, från storstädning och hemstädning i Motala till visningsstädning och flyttstädning i Nacka. Alla uppdrag vi får in fördelar vi till olika städföretag i Nacka och omnejd. Företagen är noga undersökta för att säkerställa att de håller våra högt ställda krav. Vi håller i all kommunikation och ger dig även en nöjd kund-garanti på två veckor. För oss är det av yttersta vikt att våra kunder är nöjda med städningen.

Detaljerade checklistor och RUT-avdrag

När du anlitar oss för att städa hos dig så tillhandahåller vi checklistor med allt som våra städare kommer att göra. Du kan enkelt lägga till fler saker om du vill utöka städningen. Dessutom kan vi även hjälpa dig använd RUT-avdraget för att få ett billigare pris. Detta skatteavdrag gäller för flera tjänster, från städning till flytthjälp från en flyttfirma i Nacka. Med RUT kan du dra av halva arbetskostnaden. Gränsen ligger på 25 000 kronor per person och år. Personer äldre än 65 år har en gräns på 50 000 kronor istället. Om du vill ha hjälp med din städning i Nacka, eller vill att vi förklarar mer om RUT-avdraget, ta kontakt med oss redan idag.

STRÅLANDE!
Ditt meddelande är mottaget och vi återkommer till dig så snart vi har möjlighet.

Kostnadsfri offert inom 1 minut Svar direkt via mail eller sms.

Städ- & flyttjänster Nacka

Över 40 000 utförda uppdrag i hela Sverige
Kundrecension - flyttstädning Malin
star star star star star

Bra service, lätta att få tag på och måna om att det skulle bli ett bra jobb. Kan varmt rekommendera!

Kundrecension - Flyttstädning Sofia
star star star star star

Otroligt bra bemötande! Trots sista minuten-förfrågan fixade de städningen med glänsande resultat. Rekommenderas varmt!

Kundrecension - flyttstädning Erik
star star star star star

Jag är väldigt nöjd med flytttjänsterna. Snabb offert per mail och smidig bokning.