Hemstädning Jönköping

Hemstädning och Rut-tjänster i Jönköping

Att hålla sitt hem rent och snyggt är viktigt men det är ofta något som försummas på grund av tidsbrist eller för att det helt enkelt inte är något du hunnit när man har så mycket annat att göra.

Det finns dock hjälp att få. Genom att anlita en städfirma gör man vardagen lite enklare och försäkrar sig även om att alltid ha en välstädad och trivsam bostad att komma hem till. Qleano åtar sig gärna att hjälpa dig med städningen av ditt hem. Vi tycker att det borde vara en självklarhet att anlita städhjälp. På så sätt får vi göra det vi är bäst på och du som kund kan ägna tid åt andra saker som ligger dig varmare om hjärtat.

Vi på Qleano har lång erfarenhet av städbranschen. En av våra särskilda specialiteter och något som vi verkligen brinner för är städning i bostäder. Våra lokala städfirmor utför alla typer av städning Jönköping och stadens närmaste omgivningar, så som hemstädning, visningsstädning och flyttstädning i Jönköping. Vi erbjuder även flyttfirma i Jönköping. Någon av våra många duktiga städfirmor kommer hem till dig och ger dig den städhjälp du efterfrågar. Våra städtjänster är anpassningsbara och skräddarsys för att passa just de behov som finns i ditt hushåll. Vi åtar oss de allra flesta typer av uppdrag och även om den tjänst du söker inte finns med i vår lista så finns det alltid möjlighet att vi ändå kan hjälpa dig. Så tveka inte att ta kontakt med oss för att framföra ditt ärende. Vi återkommer alltid så fort vi har möjlighet och tillsammans kan vi sedan komma överens om en lösning som passar dig. Våra priser baseras på till exempel kvadratmeter, typ av uppdrag och om du har extra önskemål. Vi är dock alltid mycket noga med att du som kund har total kostnadskontroll och en nöjd kund-garanti när du anlitar ett städbolag hos Qleano. Det ska alltid vara tryggt och på dina villkor.

STRÅLANDE!
Ditt meddelande är mottaget och vi återkommer till dig så snart vi har möjlighet.

Kostnadsfri offert inom 1 minut Svar direkt via mail eller sms.

Städ- & flyttjänster Jönköping

Över 40 000 utförda uppdrag i hela Sverige
Kundrecension - flyttstädning Erik
star star star star star

Jag är väldigt nöjd med flytttjänsterna. Snabb offert per mail och smidig bokning.

Kundrecension - flyttstädning Malin
star star star star star

Bra service, lätta att få tag på och måna om att det skulle bli ett bra jobb. Kan varmt rekommendera!

Kundrecension - Flyttstädning Sofia
star star star star star

Otroligt bra bemötande! Trots sista minuten-förfrågan fixade de städningen med glänsande resultat. Rekommenderas varmt!