Hemstädning Bromma

Kontakta oss redan idag – vi fixar hemstädning i Bromma!

Hur ofta brukar du städa? Många av oss plockar och småstädar lite varje dag. Det kan handla om att ställa iordning skorna i hallen, torka av köksbänken eller fluffa till kuddarna i soffan. Men när gjorde du senast en mer noggrann städning hemma? Att damma av lister, köksfläkten och rengöra bakom toalettstolen är kanske sådant du gör mer sällan?
När du anlitar oss på Qleano för städning i Bromma får du hem ett professionellt och skickligt städteam som genomför en hemstädning hos dig. Men en hemstädning som ett proffsigt städföretag utför är inte riktigt som den vi själva gör till vardags. Tvärtom genomgås hela bostaden noggrant och rengörs från tak till golv. När du kommer hem kommer du mötas av ett fräscht, väldoftande och sprillans rent hem. Till ett väldigt lågt pris!

Kostnaden för hemstäd är inte särskilt högt, istället är det mycket prisvärt med tanke på att du kan utnyttja rut-avdraget. Då städ ingår i hushållsnära tjänster kan du som privatperson dra av 50 % på kostnaden. Med andra ord finns inga fler ursäkter till varför du inte skulle kunna unna dig själv städservice!

Städhjälp för dig som bor i Bromma

För dig som är intresserad av städning hemma kan vi på Qleano hjälpa dig! Hemstädning är en av våra populäraste tjänster och inte undra på. Det ingår väldigt mycket i priset, du kan kolla själv genom att gå in till Tjänster och sedan Hemstädning. Skrollar du ner lite på sidan hittar du vår checklista med alla olika städmoment. Du kan givetvis lägga till extramoment som kanske fönsterputsning eller liknande. Vi kan även erbjuda flyttstädning i Bromma och flyttfirma i Bromma.
Kontakta oss via telefon eller mejl så kan vi gå igenom vad just du skulle behöva för städhjälp och vilka dagar i veckan som passar bäst. Vi kan återkomma med en offert så du får en idé om priset. Välkommen till en bekvämare och renare vardag!

STRÅLANDE!
Ditt meddelande är mottaget och vi återkommer till dig så snart vi har möjlighet.

Kostnadsfri offert inom 1 minut Svar direkt via mail eller sms.

Städ- & flyttjänster Bromma

Över 40 000 utförda uppdrag i hela Sverige
Kundrecension - flyttstädning Malin
star star star star star

Bra service, lätta att få tag på och måna om att det skulle bli ett bra jobb. Kan varmt rekommendera!

Kundrecension - Flyttstädning Sofia
star star star star star

Otroligt bra bemötande! Trots sista minuten-förfrågan fixade de städningen med glänsande resultat. Rekommenderas varmt!

Kundrecension - flyttstädning Erik
star star star star star

Jag är väldigt nöjd med flytttjänsterna. Snabb offert per mail och smidig bokning.