Hemstädning Uppsala

Få en enklare vardag och ta hjälp med hemstädning i Uppsala

Livet i en stor stad är ofta stressigt och fyllt av aktiviteter och uppdrag. De flesta storstadsbor har fullt upp och upplever ofta problem med att få schemat att gå ihop. Man skall vara engagerad och visa framfötterna, umgås mycket och ofta med vänner och familj, träna flitigt och ta hand om kropp och själ på alla möjliga sätt och samtidigt hinna engagera sig i minst ett men gärna flera fritidsintressen.

Mitt i all denna stress och press skall man dessutom hinna med att tvätta, städa och sköta om hus och hem. Tyvärr kan detta bli för mycket och många väljer därför nu för tiden att anlita hjälp för att sköta städningen av hemmet via ett professionellt städbolag i Uppsala. Genom att anlita en städfirma kan man se till att slippa mycket stress när man inte hinner med allt det som man borde eller skulle vilja.

Qleano är en seriös plattform för städfirmor som arbetar med hemstädning i Uppsala och även runtom i stadens omnejd. Vi har en stor stab av duktiga och erfarna städbolag som ser till att ditt hem underhålls på allra bästa sätt. Vi jobbar med allt från stora villor till små ettor. Vill du ha vår hjälp är den din. Vi jobbar effektivt och gör allt för att våra kunder skall känna sig trygga och vara nöjda med våra tjänster. För att kunna tillgodose våra kunders behov strävar vi ständigt efter att vara mycket flexibla i vårt arbetssätt. Vi kan hjälpa till med det allra mesta som rör skötsel och underhåll av hus och hem. Kontakta oss för att ta reda på exakt vad vi kan hjälpa dig med när det gäller din bostad. Inget jobb är för stort eller för komplicerat för Qleanos anslutna städfirmor!

Ifall du är på väg att flytta erbjuder vi flera olika typer av städning i Uppsala. Vi kan hjälpa dig med bland annat visningsstädning och flyttstädning i Uppsala. Vi kan dessutom hjälpa dig att hitta en flyttfirma i Uppsala.

STRÅLANDE!
Ditt meddelande är mottaget och vi återkommer till dig så snart vi har möjlighet.

Kostnadsfri offert inom 1 minut Svar direkt via mail eller sms.

Städ- & flyttjänster Uppsala

Över 40 000 utförda uppdrag i hela Sverige
Kundrecension - flyttstädning Malin
star star star star star

Bra service, lätta att få tag på och måna om att det skulle bli ett bra jobb. Kan varmt rekommendera!

Kundrecension - Flyttstädning Sofia
star star star star star

Otroligt bra bemötande! Trots sista minuten-förfrågan fixade de städningen med glänsande resultat. Rekommenderas varmt!

Kundrecension - flyttstädning Erik
star star star star star

Jag är väldigt nöjd med flytttjänsterna. Snabb offert per mail och smidig bokning.