Hemstädning Gävle

Hemstädning Gävle – vi hjälper dig att hitta rätt

Hur hade det varit med en hjälpande hand i vardagen? Att få städhjälp är för många en räddning i en annan hektiskt vardag. Förutom att du arbetar större delen av dagen ska det även lagas mat, barnen ska hämtas eller skjutsas hit och dit och det är tusen andra “måsten” att ta itu med. De flesta måstena i vardagen kan ofta vara roliga saker som är kul att lägga tid och energi på, exempelvis att se barnen göra sitt första fotbollsmål. Andra saker är dock mindre roliga, hemstädningen till exempel. Vi har stor koll på städning i Gävle och vi har gjort det enkelt för våra kunder att välja ett städföretag som känns rätt. Vi har även möjlighet att erbjuda både flyttfirma i Gävle och flyttstädning i Gävle ifall flytt kan vara aktuellt nu eller i framtiden.

Alla våra anslutna firmor har vi kontrollerat för att garantera att de betalar relevanta skatter och avgifter, har en ansvarsförsäkring samt att de såklart även är professionella och utför ett exemplariskt arbete. Istället för att spendera timmar framför datorn i jakt på den bästa städfirman i Gävle, kan du enkelt jämföra dem direkt hos oss. Tack vare RUT-avdraget får du som privatperson dessutom ett billigare pris på hushållsnära tjänster än någonsin. Nyfiken på vad en hemstädning hos dig kan hamna på? Hör av dig till oss så ger vi dig en snabb offert.

Vad ingår i en hemstädning?

Städning hemma är ofta mycket mer omfattande än vad man först kan tro. Ofta när man städar själv kanske man inte orkar städa noggrant precis överallt. När du anlitar en städfirma i Gävle får du dock hjälp med allt från dammsugning i varje rum, tömning av papperskorgar, avtorkning av golvlister och damning av element till rengöring av vitvaror, avtorkning av badrumsväggar och rengöring av badkar. Detta är endast en liten del i alla städmoment som utförs vid en hemstädning. Du kan se hela checklistan på vår hemsida.

STRÅLANDE!
Ditt meddelande är mottaget och vi återkommer till dig så snart vi har möjlighet.

Kostnadsfri offert inom 1 minut Svar direkt via mail eller sms.

Städ- & flyttjänster Gävle

Över 40 000 utförda uppdrag i hela Sverige
Kundrecension - flyttstädning Malin
star star star star star

Bra service, lätta att få tag på och måna om att det skulle bli ett bra jobb. Kan varmt rekommendera!

Kundrecension - Flyttstädning Sofia
star star star star star

Otroligt bra bemötande! Trots sista minuten-förfrågan fixade de städningen med glänsande resultat. Rekommenderas varmt!

Kundrecension - flyttstädning Erik
star star star star star

Jag är väldigt nöjd med flytttjänsterna. Snabb offert per mail och smidig bokning.