Hemstädning Helsingborg

Bli en av hundratals nöjda kunder som anlitar oss för hemstädning varje månad

Hemstädning Helsingborg – vi hjälper dig att hitta rätt

Det är många saker som ska falla på plats för att du ska må bra, hur hemmet ser ut är en viktig del för de flesta. När bostaden ser smutsig och stökig ut kan vi lätt bli stressade och det är egentligen inte så konstigt – vem blir glad av att se hundratals skor i en hög i hallen, ett berg av disk i köket och dammråttor överallt? Detta är dock vardagen för väldigt många eftersom vi helt enkelt inte hinner med att städa hela tiden, vi har mycket annat på agendan som är viktigare. Slipp stressen och oron över att hemmet är stökigt och slå oss en pling. Vi erbjuder kostnadseffektiv städning i Helsingborg hemma hos dig – när du vill!

Att få städhjälp i vardagen är otroligt tacksamt eftersom du kan komma hem till ett rent och fräscht hem och göra något kul istället för att börja dammsuga. I Helsingborg har vi gott om skickliga städföretag som har stor erfarenhet av just hemstädning. Du kan beställa hemstäd regelbundet, kanske en gång i veckan? Det går även bra att städfirman kommer mer sällan om du hellre vill det.

Hushållsnära tjänster med RUT-avdraget

Att anlita städservice idag kan de flesta göra, särskilt eftersom du kan använda RUT-avdraget på hushållsnära tjänster. RUT-avdraget innebär att du som privatperson får dra av 50 % av arbetskostnaden, halva priset för städhjälp alltså! När du anlitar städfirmor genom oss behöver du inte tänka på skattereduktionen, vi fixar allt sådant hos Skatteverket redan innan vi skickar din faktura. Eftersom hemstädning i Helsingborg varken är komplicerat att fixa och dessutom är billigt, kan du ringa oss redan idag för att berätta vad just du behöver hjälp med. Våra städare i Helsingborg kan arbeta ”on demand” och även på en regelbunden basis som du bestämmer. Ifall det är aktuellt kan det vara skönt att veta att vi även erbjuder flyttstädning i Helsingborg och flyttfirma i Helsingborg.

Bli kontaktad