Hemstädning Växjö

Hemstädning Växjö – få mer tid till annat

Att bo i en städad och ren miljö är viktigt för nästan alla. Ett stökigt hem kan ofta skapa stress, något som lätt kan undvikas. Men att hinna med städningen är inte så lätt som det kan verka. Efter en lång dag på jobbet är det få som orkar dra fram dammsugaren, rengöringsmedlen och börja städa. Beroende på hur stort du bor kan hemstädningen kräva många timmar varje vecka, timmar som kunde användas på något roligare. Vi erbjuder komplett hemstädning i Växjö och vi har samlat flera professionella städfirmor på ett och samma ställe. Här kan du enkelt och smidigt jämföra de olika städföretagen och hitta en städservice som passar dina ändamål. En del gillar att få lite extra hjälp med badrum och kök, medan andra vill få hemstädning i hemmets alla rum.

Oavsett vad du har för önskemål kan våra städare hjälpa dig – en gång i veckan, varannan vecka eller några gånger om året. Våra städfirmor följer strikta checklistor för att städning hemma ska bli noggrant utförd och för att du ska kunna komma hem till ett fläckfritt resultat. På checklistan kan du se alla områden som våra städbolag utför, exempelvis avtorkning av köksfläktar, rengöring av skåp, dammsugning och vädring av mattor. Du kan även välja fler tillval som ugnsrengöring, fönsterputsning och invändig rengöring av vitvaror.

När du behöver oss

Våra städare kan komma hem till dig på en regelbunden basis eller vid behov. Kanske ska du ha en middagsbjudning och känner inte riktigt att du hinner med att städa. Ring till oss så hjälper vi dig att snabbt och smidigt hitta en pålitlig städfirma i Växjö. Vi kan även lämna ett prisexempel direkt för att ge dig ett exakt pris innan städningen påbörjas. Städhjälp är alltid bra att köpa, oavsett om du behöver hushållsnära tjänster i vardagen eller per kvartal. Ytterligare städning i Växjö vi kan erbjuda är bland annat visningsstädning, flyttstädning i Växjö, byggstädning och mycket mer. Vi kan även erbjuda hjälp med att hitta en flyttfirma i Växjö. Hör av dig till oss för vidare frågor eller en offert!

STRÅLANDE!
Ditt meddelande är mottaget och vi återkommer till dig så snart vi har möjlighet.

Kostnadsfri offert inom 1 minut Svar direkt via mail eller sms.

Städ- & flyttjänster Växjö

Över 40 000 utförda uppdrag i hela Sverige
Kundrecension - flyttstädning Malin
star star star star star

Bra service, lätta att få tag på och måna om att det skulle bli ett bra jobb. Kan varmt rekommendera!

Kundrecension - Flyttstädning Sofia
star star star star star

Otroligt bra bemötande! Trots sista minuten-förfrågan fixade de städningen med glänsande resultat. Rekommenderas varmt!

Kundrecension - flyttstädning Erik
star star star star star

Jag är väldigt nöjd med flytttjänsterna. Snabb offert per mail och smidig bokning.